U sred ovog globalnog haosa

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.049
meni na pragu cetrdesete godine zhifota opet poceo da raste penist.
godinama nakon puberteta mi je duzina penistnog uda bila 21 cm, a sada je 22.4 i koliko primecujem sa ozbiljnom tendencijom rasta.

Ne znam sa cime to ima veze ni zasto ni kako ali je svakako neocekivano i nesvakidasnje.
Ja mislim da sam fenomen !

godinama nakon puberteta mi je duzina penistnog uda bila 21 cm, a sada je 22.4 i koliko primecujem sa ozbiljnom tendencijom rasta.

Ne znam sa cime to ima veze ni zasto ni kako ali je svakako neocekivano i nesvakidasnje.
Ne brini. Krenula staracka dalekovidost, pa ne vidis. To sto ti raste je stomak. 🤣

Covek je rekao na pragu , sto moze da znaci i ispod 40 ima dve stvari ako je 36+ jedno je promena metabilizma, a drugo je trebalo ranije da sedesi , to je privremena semi ili potpuna trenutna disfunkcija, ...Ne javi se kod svakog , ali se javi ...ja pojma nemam zasto se javi ...ali tako i prodje, kod nekog i ne primeti..

Moj drugar primetio , 3meseca ili malo vise trajalo...ali proslo..a metaboliski to ti smanji potrosnju energije i onda naravno da se promeni libido , ali ima caka, smanji ti se spermogeneza....sto je opet caka...kasnije sve manje i manje spermica, manje se trosi energije pri seksu , i ejakulaciji , zvuci normalno , manje sanse za oplodnju , mora da juris mladje zene, a istovremeno seks duze traje, ovi mladi su tu ugasili , ali tako je kako je...

Роналдо Феномено! #љубоморан :poludeo:

Totalno sam nesvestan takve pojave,mog sam merio jednom i to u pubertetu , u 11, 12 godina, video da je u normali , posle nisam...skontao sam da muskarci lazu za velicinu pa zene takodje nesvesno ili svesno lazu za duzinu....kad svi lazu , sta ima da merim...

to da
ali ne od svoje žene
samo od tuđih :lol:

Ма није ни то превелика срећа, имаш, а не можеш све да искористиш...:hahaha:

Проклетство Пријапа је обожавање култа

1751393726904.jpeg

Back