Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Krka se krka, a posle, ijuuuu moja linija ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[[Darko_91]] :Obersturmfuehrer bogata je samanta nema sta da se kaze!![]()
pa jes pizza u Veneciji ili Milanu 4-5 evra al je zato malo pivo birra moretti (domace nista narocito) 3,5 evra a i te testenine ,paste i pice i nisu neko merilo to je njima ko kad ovde jedes pljeskavicu u lepinji maltene ,a kad narucis nesto ozbiljnije tesko da mozes proci ispod 30-40 ojra po osobi za rucak sa jednim ili dva ****
i bog da te vidi ... 
da da
obozavam takve...
ima platu 400e, troskove 2000e, cale joj placa racune,a ona kuka kako je lose i kako nema para....
pa fency restoranima po Italiji ili Francuskoj, a meni im je raznovrstan pa ne mogu sad da navodim pojedincano sta neki bifteci, sa raznoraznim sosevima ,plodovi mora ,cuda muda svasta imaju
Ja nemam i nisam nikada imala caleta... Imala sam Tatu.
Ostavio mi je njegovo bogastvo od 100Mil. Evra...
Jel si sad zadovoljan?
pa jes pizza u Veneciji ili Milanu 4-5 evra al je zato malo pivo birra moretti (domace nista narocito) 3,5 evra a i te testenine ,paste i pice i nisu neko merilo to je njima ko kad ovde jedes pljeskavicu u lepinji maltene ,a kad narucis nesto ozbiljnije tesko da mozes proci ispod 30-40 ojra po osobi za rucak sa jednim ili dva ****
pa fency restoranima po Italiji ili Francuskoj, a meni im je raznovrstan pa ne mogu sad da navodim pojedincano sta neki bifteci, sa raznoraznim sosevima ,plodovi mora ,cuda muda svasta imaju
100 miliona![]()
![]()
![]()
pa dobro te paste i spagete italijani jedu kao predjelo ili prilog uz neko meso mada to nije toliko bitno ,normalno da je ne osporavam da su u Srbiji visoke cene u odnosu na nase plate kao i da svako normalan zna da se nas zivotni standard ne moze meriti sa razvijenim zapadno-evropskim drzavama.Stvar sad se ovde provlaci prica kako je tamo sve jeftinije nego ovde tako reci dzaba sto jednostavno nije tacno ,mislim evo Samanta koja zivi na licu mesta je na ovoj strani navela kolike troskove placa za zivot u Nemckoj ,ne gleda se sve preko cene ulja i secera .Pa tamo je kutija cigara 5 evra mislim meni bi kao nepusacu odgovaralo i da ovde bude tako, al mogu da mislim kako bi reagovalo pola Srbije sto spici najmanje kutiju dnevno ili da im poreska stopa bude kao u Nemackoj .Pa, dobro, ali kakve to veze ima skupoćom? Kada porediš, ne uzimaš za primer extremne varijante, već upravo ono što je Sevilja navela, hranu koju konzumira većina, a to sigurno nisu čuda-muda...
Торенте,сад имаш још већу мотивацију.
100 мил. пута већу...
Торенте,сад имаш још већу мотивацију.
100 мил. пута већу...
Ihh! Ima peske da odem od BGD do Ofenbaha![]()

tema je otisla u.....ova samanta zato sto je u svabiji istipovala se da je glavna da govori,bezveze

neko je lepo spominjao KOJA hrana.
prirodna hrana je skuplja i kupuju je samo bogatiji.
vestaci su jeftini i kupuju je svi.
a kada se ovde pojave ti vestaci duplo jeftiniji od pijacne robe, onda ces da kukas kako nas truju...
tema je otisla u.....ova samanta zato sto je u svabiji istipovala se da je glavna da govori,bezveze

pa idi kod obera pa vidi,sedi pored klonje dok radi radnjune znam sta seres . lepo su u blicu uporedjivali ISTE PROIZVODE, tj stvari koje se potpuno identicne prodaju i kod nas i kod njih i sve te stvari su kod nas bilje SKUPLJE, 30-40% tako da ti ta prica kao mi se hranimo zdravo - ne prolazi.
Da se hranimo zdravo ne bi smo umirali toliko od raka i bolesti krvnih sudova , i ne bi smo bili u vrhu po tome u Evropi.
Svetoliče, pile, pričamo o hrani dostupnoj svima. Pa ni u Italiji ili Francuskoj ne može svako da sedi u fancy restoranu.
Dakle, spomenuh ja tamo i neku prašku šunku koju si preskočio, a lazanje sam spomenula baš zato što je to isto kao pljuskavica kod nas, a da ne kažem da sam ih uporedila sa lazanjama kod nas koje su isto tako u domenu fast food-a.
Razumeš?
Ja nemam i nisam nikada imala caleta... Imala sam Tatu.
Ostavio mi je njegovo bogastvo od 100Mil. Evra...
Jel si sad zadovoljan?

Svetolik razume samo nežno. ondak malko više naćulji uši.