- Poruka
- 1.795
Obersturmfuehrer bogata je samanta nema sta da se kaze! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci nema odgovora, nego pricanje u prazno....
[[Darko_91]] :Samanta_ kako je u nemačkoj jel hladno? posto je tamo grejanje?
Naravno Setoliče da je normalno da je hrana jeftinija. Viši standard- hrana jeftinija...ali, nisi u pravu ni za Italiju , a bogme ni za Francuskupa u Americi sam i ja video dsa je jeftinija i to je opste poznato a za zapadne EU zemlje nisam bas siguran ,recimo u Francuskoj i Italiji je ipak hrana skuplja nego ovde mada ne mnogo doduse ali nije cena hrane jedino merilo zivotnog standarda
...još je fascinantnije šta mi privlači pažnju dok sam u turističkoj poseti.:shock:Kakav ti je sad ovo bez veze avatar

Naravno Setoliče da je normalno da je hrana jeftinija. Viši standard- hrana jeftinija...ali, nisi u pravu ni za Italiju , a bogme ni za Francuskuveruj mi.
npr. u Italiji, u restoranu u Rimu- lazanje 4 evra. U Bg-u, lazanje 400-450-500 din, zavisi gde klopaš...a plate koliko niže u odnosu na italijanske?...jbt. praška šunka 100gr. jeftinija za polovinu nego kod nas...o Bože, prava sam ženturača, znam sve cene.:shock:
...još je fascinantnije šta mi privlači pažnju dok sam u turističkoj poseti.:shock:
pa svidja se Joseu avatarZnala sam 100% da ce to kazes....![]()
tj. cica na njemupa da, ja to i kažem, a Svetolik ne veruje
vrati stari![]()
:shock:Па,видиш,бре,да Саманта приима деонице у СвојуТрубу.![]()
pa jes pizza u Veneciji ili Milanu 4-5 evra al je zato malo pivo birra moretti (domace nista narocito) 3,5 evra a i te testenine ,paste i pice i nisu neko merilo to je njima ko kad ovde jedes pljeskavicu u lepinji maltene ,a kad narucis nesto ozbiljnije tesko da mozes proci ispod 30-40 ojra po osobi za rucak sa jednim ili dva ****Naravno Setoliče da je normalno da je hrana jeftinija. Viši standard- hrana jeftinija...ali, nisi u pravu ni za Italiju , a bogme ni za Francuskuveruj mi.
npr. u Italiji, u restoranu u Rimu- lazanje 4 evra. U Bg-u, lazanje 400-450-500 din, zavisi gde klopaš...a plate koliko niže u odnosu na italijanske?...jbt. praška šunka 100gr. jeftinija za polovinu nego kod nas...o Bože, prava sam ženturača, znam sve cene.:shock:
...još je fascinantnije šta mi privlači pažnju dok sam u turističkoj poseti.:shock:
:shock:![]()
pa jes pizza u Veneciji ili Milanu 4-5 evra al je zato malo pivo birra moretti (domace nista narocito) 3,5 evra a i te testenine ,paste i pice i nisu neko merilo to je njima ko kad ovde jedes pljeskavicu u lepinji maltene ,a kad narucis nesto ozbiljnije tesko da mozes proci ispod 30-40 ojra po osobi za rucak sa jednim ili dva ****
bice i nasha taka hrana kad dodju nuklearke.... boranija od po metra, paradajz ko decija glava, krompir ko prostata od crnchuge iz por*no filmova.....
ti znash sta je zdrava hrana...jbt. imamo poljoprivrednog struchnjaka na forumu...otkud im onda lude krave kad znaju sta se sme a sta ne sme?
pa fency restoranima po Italiji ili Francuskoj, a meni im je raznovrstan pa ne mogu sad da navodim pojedincano sta neki bifteci, sa raznoraznim sosevima ,plodovi mora ,cuda muda svasta imajuGde to? Mislim, šta košta 30-40 evra i to "ozbiljno"![]()
jedes ih ti redovno,ja ne hvala na briziНе једи говна!
Едитовање туђих постова,колико је мени познато,је забрањено!