U SRBIJI ........MUK.......

Spoljna situacija i jaki saveznici su ti koji enormno uticu na manje zemlje, unutrasnja situacija je zavisna od spoljne.

Sto je zemlja manja i slabija vise mora da nadje nekog jakog zastitnika.

Citajte ove teme pa cete nesto zakljuciti o buducnosti:

"Prema americkom Stratforu Rusija i Turska se uz EU bore za uticaj na Balkanu "

"Planetarna tranzicija"

"Svet ulazi u ekonomski veoma tesku 2010 godinu"

"Da li je Britanija na pragu finansijskog armagedona"

"Dva fundamentalno razlicita puta: slabe (male i mini) drzave ili normalne drzave ", na Politickim diskursima

kao i druge.
lepa je ideja o otporu tudjim interesima ali loše je kad ti žena kroji politiku a deca ne znaju šta će od besa dok ostatak naroda gladuje
http://forum.krstarica.com/threads/336007

ja sam intelektualac,ne za fizikalisanje
tako da,lopatom mogu samo da lechim
i ako mi to nije struka

imgad

:mrgreen:

Da se gradjani opamete i ujedine.To bi moglo poceti sa simbolicnim crtanjem ***** na glasackom listicu!
Jedino ujedinjen narod moze ovim smradovima sto za sedenje dobijaju od 150000 pa navise uterati strah u kosti i naterati ih da pocnu da rade za narod,a ne za sebe!
Заборавио си поделу на грађане вишег и нижег реда.
Затим поделу на "северњаке" и "јужњаке",
Србе и Србијанце.
Избеглице и оне друге.
Поделу према непријатељу: некима су то муслимани, некима Хрвати, некима Руси, некима Американци, некима Бугари, некима цео свет.
Срби ће се увек међусобно свађати, све док их неко са стране не нападне.
Е ондак се ујединимо.
И никоме ништа није јасно...
А тако ће бити све док не схватимо да смо сами себи највећи непријатељи.

Надам се да си лепо вечерао бар... :lol:

Samo kultivisati bolide, civilizovati ih... Ipak cirkus prave "patriote". I da ponovim, sto neprijatelja i krvnika nisu napravili štetu Srbiji kao neki radikali i ostali radikalni... .

bravo i tri puta bravo za uvodni tekst :klap::klap:

kultivisati narod - deprogramirati, približiti se EU,......pa da li neko misli da , u civilizovanom svetu, može da se desi da novinar objavi da postoji čovek koji je optužen-osuđen (na *ukor razrednog starešine) za rasturanje droge, huliganstvo, otmice, pljačke.......... i da se desi da takav nije na robiji ili da su mu dela zastarela......................:rtfm::rtfm::rtfm: nikada za tako nešto nisam čula da postoji u Evropi ili Americi..........znam da će to ići jako teško ali, drugog izbora nema

bravo i tri puta bravo za uvodni tekst :klap::klap:

kultivisati narod - deprogramirati, približiti se EU,......pa da li neko misli da , u civilizovanom svetu, može da se desi da novinar objavi da postoji čovek koji je optužen-osuđen (na *ukor razrednog starešine) za rasturanje droge, huliganstvo, otmice, pljačke.......... i da se desi da takav nije na robiji ili da su mu dela zastarela......................:rtfm::rtfm::rtfm: nikada za tako nešto nisam čula da postoji u Evropi ili Americi..........znam da će to ići jako teško ali, drugog izbora nema
У каквој ти заблуди живиш...
У целом свету држава сарађује са мафијом.
Уосталом, откуд дрога свуда у свету кад су их све похапсили?
Откуд кријумчарење оружјем?
Откуд криминал на све стране?
Откуд то у цивилизованом свету, а?

И заиста не знам шта је лоше у патриотизму?
У том цивилизованом свету свако се поноси својом нацијом.
Само је у Србији срамота бити патриота, волети своју државу и поносити се.
И ако су само радикали патриоте, онда стварно дођавола и не треба да нестанемо.
:neutral:

У

Ma koti je to rekao da je sramota u Srbiji biti patriota?

Sramota je biti nekulturan i nevaspitan, pa ma neko bio patriota, ili "izdajica".

A naravno, kad bi samo radikali bili istinske patriote, bolje da ova zemlja i ne postoji!

Ma koti je to rekao da je sramota u Srbiji biti patriota?

Sramota je biti nekulturan i nevaspitan, pa ma neko bio patriota, ili "izdajica".

A naravno, kad bi samo radikali bili istinske patriote, bolje da ova zemlja i ne postoji!
Зато што се патриоте равнају са радикалима уз омаловажавење и подсмех. Годинама се води кампања против радикала као патриота. Аман.
То мени боде очи.
А многи усвајају. Нарочито деца... :(

Зато што се патриоте равнају са радикалима уз омаловажавење и подсмех. Годинама се води кампања против радикала као патриота. Аман.
То мени боде очи.
А многи усвајају. Нарочито деца... :(

Nisam sigurna da sam razumela najbolje.

Mislis, kao radikali su nesto posprdno jer su patriote?

Pa ne znam moram reci da osim na ovom forumu nigde u svakodnevnom govoru pa cak ni na TV (osim kada nisu kampanje), nisam videla da neko jedino radikale poistovecuje sa "patriotama", vec je patriota svako ko voli svoju zemlju i narod i zeli joj dobro, a sad sto se vizije razlikuju...sta se tu moze...?

Nisam sigurna da sam razumela najbolje.

Mislis, kao radikali su nesto posprdno jer su patriote?

Pa ne znam moram reci da osim na ovom forumu nigde u svakodnevnom govoru pa cak ni na TV (osim kada nisu kampanje), nisam videla da neko jedino radikale poistovecuje sa "patriotama", vec je patriota svako ko voli svoju zemlju i narod i zeli joj dobro, a sad sto se vizije razlikuju...sta se tu moze...?
Па поспрдно о радикалима... између осталог, они су патриоте, залажу се за Велику Србију, Шешељ у Хагу одговара за ратне злочине, они су за рат...
Овај народ треба да се окрене науци, култури, коме више требају ратови...
Провлачи се тај патриотизам кроз контекст. Упаковано фино...
А то ми се никако не свиђа.
Постоје људи подложни манипулацији.
А најподложнији су свакако млади људи.
Иначе, ни у школама се не учи више о патриотизму...
Шта ће бити за неколико година?
Је л’ сад јасније?

Иначе, кад код нас није нека кампања? :lol:

Па поспрдно о радикалима... између осталог, они су патриоте, залажу се за Велику Србију, Шешељ у Хагу одговара за ратне злочине, они су за рат...
Овај народ треба да се окрене науци, култури, коме више требају ратови...
Провлачи се тај патриотизам кроз контекст. Упаковано фино...
А то ми се никако не свиђа.
Постоје људи подложни манипулацији.
А најподложнији су свакако млади људи.
Иначе, ни у школама се не учи више о патриотизму...
Шта ће бити за неколико година?
Је л’ сад јасније?

Иначе, кад код нас није нека кампања? :lol:

Zaista ne mogu da se slozim s tobom, pa koliko je samo u poslednje vreme lepih emisija snimljeno na temu patriotizma - "Gde cveta limun zut", pa o Knjazu Milosu, zatim ptredsednik i premijer stalno idu negde kad su godisnjice nekih vaznih bitaka...nije bas tako.

Ne znam za skole i sta ih tamo tacno uce, ali bas niko ne potcenjuje patriotizam (osim mozda na Pinku, koji ne gledam pa ne mogu sa sigurnoscu da kazem), ali jeste jedno cinjenica, a to je da su mnogi istrosili sav "kredit" sa njihovim poimanjem patriotizma, i da je to ono ruzno cega se ljudi stide...jer neko je zgrnuo ogromnu lovu krijuci se iza te "magicne" reci. Znaci, zloupotreba patriotizma i najdubljih ljudskih osecanja na jedan mizeran nacin.

A naravno da nam sada rat ne treba kad smo najslabiji i kad jos nismo pronasli ni sve zrtve s Kosova...za to uvek ima vremena kad zemlja ojaca...ili kada se mora.;):ok:

]У каквој ти заблуди живиш...
У целом свету држава сарађује са мафијом.
Уосталом, откуд дрога свуда у свету кад су их све похапсили?
Откуд кријумчарење оружјем?
Откуд криминал на све стране?
Откуд то у цивилизованом свету, а?[/B]

И заиста не знам шта је лоше у патриотизму?
У том цивилизованом свету свако се поноси својом нацијом.
a gde si to videla, daj dokaz, da postoji bilo šta slično kao što je u Insajderu objavljeno.......nema, niti tako nešto sme da se desi, da jedna bagra poslednja (koja ima ime i prezime) i dalje bude na slobodi i da novinar, to, javno objavu u medijima.......... pa se svi, kao čude, pa obećavaju..................pa nikom ništa........ajde..........gde to ima?
naravno nigde, taj ko ti je pričao o Evropi i Americi, debelo te je slagao

ps. a o srBskom *patriotizmu..............baš nebi da se zagađujem, muka mi je da pomislim koliko smo nayebali zbog njihovih bolesnih ambicija o velikoj Srbiji.................Karlovac.....ky*ac...... palac.....

Poslednja izmena:
Нико и неће у рат, нема га на видику. :lol:
Једино се призива пред изборе... Али добро.

ОК, имамо једну емисију и серију...

Imamo i Dnevnik 2 gde se stalno organizuju zanimljive dobrotvorne akcije za siromasne ljude sirom Srbije, takodje je dugo isla ona reklama za decu s Kosova, pa neki internet provajderi daju popuste za pakete adsl za decu s Kosova, pa koliko je samo Ivana Zigon odvela dece u Rusiju, znaci, ne pratis dovoljno, a i ne znam sta bi ti vise, sta to treba da se prikazuje? Zastave? Cirilica? To je ionako forma...koju ima smisla uvesti samo ako si bar malo jaci kao drzava, a ne da se sepuris "kratkih rukava".

Back