U Severnoj Koreji se otvara “Hotel sudnjeg dana”

• Začetnik teme Začetnik teme WIBU
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tacno . Evo izgleda da su nabavili i atomsku :lol:
fl9bh4.jpg

Grešiš. Sirotinja je narod... odakle bivšoj Jugi da ima jednu od najsavremenijih armija sveta, a narod živeo daleko ispod zapadnoevropskog proseka?

uuh,pa nije bas toliko lose bilo,nemoj zezati,uistinu nije bilo ko u Americi i Nemackoj,ali je bio vrlo vrlo pristojan standard,mogao si da kupis kola,stan...ides na odmor sa porodicom
mislim,Juga se ni nemoze porediti sa tim zemljama,jer smo mi do 1918 maltene bili njihova kolonija,ali smo vrlo skocili u kratkom roku

Juga je imala izvoz,i to ohajhaj,ogroman broj jakih fabrika,gradjevinskih firmi koje su radile preko,po africi i aziji...tako da mi ima logike,odakle Titu lova da ulaze u vojsku

Ali ovi mucenici mi nisu jasni,niti izvoze,niti uvoze,niti sa kim sta saradjuju,obrcu neke nepostojece pare...mislim,neznam,totalno mi nije jasno kako oni to funkcionisu,odakle njima uopste znanja i mogucnosti da naprave nesto,sto ni mnogo jace i razvijenije zemlje nemaju....totalna su misterija

kako misliš fora?

Severna Koreja je najzatvorenija država na svetu, poput svojevrsnog eksperimentalnog kaveza, u kojem je društvo slika i prilika uređenja kakvog kreatori novog svetskog poretka žele za celu planetu

društvo gde pojedinac bezuslovno voli i podržava vlast, odriče se svega za vlast pa i osnovnih prava i sloboda

vladari iz senke upravo na građevinama toliko bestidno iskazuju svoje prisustvo širom sveta da nimalo ne čudi oblik ovog hotela sa tako simboličnim nazivom

Tako je. Uspeh NWO i jeste sto se maskira iza naizgled nemogucih kombinacija, pa dobijemo da je komunizam, koji je direktno uperen protiv kapitalizma i kapitala kojim NWO vladari zapravo i manipulisu, u stvari njihova tvorevina.

Kazu da je stari recept "ako zelis da vladas, napravi opoziciju". Tada drzis stvar potpuno pod kontrolom. Ovo je aktuelno i kod nasih predstojecih izbora, ali i u slucaju S. Koreje ili Kine, koje stvarno zapravo jesu monstruozni eksperimenti nad ljudima. Gledajte filmove o NWO, ima jako korisnih informacija (filtrirajte ono sto je nebulozno i sl ali uvek ima dosta i tacnih informacija, ili bar onih koje otvore oci i daju potpuno drugu perspektivu; i ne bavite se detaljima, posmatrajte krupnu sliku). Kineska kontrola radjanja propracena rigoroznim kaznama za one koji je ne postuju je bukvalna realizacija kontrole radjanja i broja ljudi koji se toliko pominju kao jedan od ciljeva NWO. I Kinezi su za to dobili velike pohvale (i lovu???) od NWO vladara.

Dakle, ne treba da cudi da je i Koreja pod vladarima. Slanje buduceg, tj sada aktuelnog sinca-naslednika na obrazovanje u (trulo-kapitalisticku) Svajcarsku (!!!) je lep dokaz toga.

Vesna Zmijanac in tha miks.

severna korea je eksperimentalni logor, nad tim narodom eksperimentishu upravo kreatori nwo, istrazhuju psihologiju mase i druge stvari.
mada, s druge strane, imaju vishe chasti od juzhne koreje, ili se barem takav dojam mozhe steci s medija.

Opasniji su oni sa severa.Juzni imaju zastitu velikih sila pa su opusteniji.

Back