Nova Nojeva barka za svetsku elitu nalazi se u Denveru

Koliko sam ja upućen, bogati grade bunkere na Novom Zealandu, navodno je to jedino mjesto na zemlji koje će možda biti naseljivo i u slučaju globalnog nuklearnog rata.

https://edition.cnn.com/2020/07/15/business/bunkers-new-zealand-intl-hnk

U slučaju opće tarapane Denver će biti jedna od primarnih meta i nenaseljiv tisućama godina.
Neobično da su izabrali N Zeland. Tamo deru potresi i pitanje je dana kad će lava..
Jedino mi pade na pamet mapa iz filma “day after tomorrow”. U slučaju novog ledenog doba bi tu bilo najpodnošljivije ili najtoplije. Sve ostalo iznad bi bilo zaledjeno.

Poslednja izmena od moderatora:
Zasto Denver primarna meta?
Zapovjedništvo svemirskih snaga Buckley space force base.

denver.jpg

Neobično da su izabrali N Zeland. Tamo deru potresi i pitanje je dana kad će lava..
Jedino mi pade na pamet mapa iz filma “day after tomorrow”. U slučaju novog ledenog doba bi tu bilo najpodnošljivije ili najtoplije. Sve ostalo iznad bi bilo zaledjeno.
Morske struje, zračne struje i te spike, zemlja bi mogla ostati obradiva.

једноставно је
сотона на српском значи противник, није то никакво име

Duhovno biće koje se odmetnulo od istine. Ima cilj da povuče u svoj mrak svako živo biće...Njegovo glavno oružje je laž i obmana...Neko ko ima svoj rok trajanja, baš kao i oni koji ga slede...

Kako se pojam ““satanizma” ovde posmatra:

https://forum.krstarica.com/threads...itu-nalazi-se-u-denveru.1035634/post-51344030

Nešto mi govori da u poimanju više sile ili Boga i Lucifera ima mnogo toga više nego što znamo i što nam je servirano.
Nekako Boga povezujemo sa radjanjem, kreacijom, ljubavi a Sotonu sa destrukcijom i razaranjem svega a onda malo zbuni kad ukapiraš da postoji grupa Iluminata i Masona koji nas vode, uvode red i poznati su kao “graditelji”.
Oni znaju o svemu više od nas malih ljudi a Lucifera ne vide kao negativca pa se zapitam šta to o njemu znaju što mi mali ne znamo.
Kao što sam rekla,čini mi se da oni vide Boga kao nekog ko je Adama i Evu držao kao zlatne ribice bez ideja, znanja i neke svjesti a Lucifera kao svjetlo ideje, informacije kao oslobodioca ljudske vrste iz bašte Idena.

Ne verujem nešto u teorije zavere. Ako i postoje, najveći majstor takve teorije, je upravo satana...
Većina svetskih manifestacija počinje upravo pesmom o dijablu...pesma evrovizije, svetsko ili evropsko prvenstvo u fudbalu...nisam sad siguran...svaki narod slavi svog boga...svesno i'l nesvesno...da li je danas gotovo sve zasnovano na laži i obmani? Da...baš sve. Ljudi su jednostavno zaslepljeni materijalnim iluzijama, pa od njih ne vide ni sebe a kamo li prirodu.
Da li neko svesno radi i gura takav poredak? Rekao bih da ne. To je put sa manje otpora, bez istine koja oslobađa...svako od života uzima maksimalno, jer jednom se živi...a to je već savez sa satanom...savez bez istine ...savez na laži...
Sami smo sebi vezali oči a čini nam se da gledamo.

Back