CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 7.596
Nije nam potrebno neko tajno društvo...već smo u društvu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš firme koje odavno prave bunkere sudnjeg dana i sve ih je više i više...Internetom već godinama kruže priče da se ispod aerodroma u Denveru nalazi sklonište za svetsku elitu u slučaju Trećeg svetskog rata ili kataklizme. Iako ne postoje jasni dokazi o postojanju takvog objekta koji su neki već prozvali nova Nojeva barka, postoje određeni detalji koji otvaraju sumnju.
Naime, aerodrom koji je otvoren 1994. godine ima vremensku kapsulu na kojoj se nalazi oznaka masona i poruka da je to „aerodrom novog sveta”. To se savršeno uklapa u teoriju novog svetskog poretka.
![]()
Sledeća činjenica koja brine mnoge jeste poruka koja se šalje sa zidova aerodroma kojim svake godine prođu milioni putnika. Objekat je ukrašen muralima koji prikazuju smrt i očaj. Bukvalno.
![]()
Na prvi pogled i u prolazu, putnici nisu svesni toga ali ko zastane i udubi se u slike na muralima, zapitaće se zašto su tako morbidni motivi iskorišteni za ukrašavanje aerodroma. Kako je primetio jedan arhitekta, aerodrom kao da je dekorisao renesansni slikar koji prikazuje epidemiju kuge.
Ispod aerodroma se navodno nalaze tuneli koji mogu da prime čak 50.000 osoba. Kašnjenje na izgradnji aerodroma pojedinci objašnjavaju kopanjem tunela u stenovitom zemljištu. I stvarno, Denver se nalazi u pojasu Stenovitih planina. Osim toga, Denver se nalazi u geografskom centru Sjedinjenih Američkih Država, na visoravni, koja garantuje da će taj deo Amerike ostati na suvom u slučaju poplava.
Iako neki tvrde da su uspeli da uđu u bunker koji prema njihovim pričama, služi kao mesto gde se predstavnici ljudske vrste sreću sa vanzemaljcima, dokaza o postojanju tog objekta nema. Pristalice teorije zavere tvrde da ako je priča o bunkeru čak i tačna, elita bi verovatno želela da on ostane obavijen velom tajne. Što manje javnost zna, to bolje.
Da podsetimo, prema bibliji Nojeva barka je sagrađena na božju zapovest da bi Noje spasao sebe i svoju porodicu kao i životinje od potopa. Mnogi Jevreji, hrišćani i muslimani smatraju da je priča istinita.
Priča o barci ima paralele sa sumerskim mitom o Ziusudri, koji govori kako je Ziusudru Bog upozorio da sagradi plovilo u kojem će izbeći poplavi koju je on poslao. Manje precizne paralele se mogu naći u mnogim drugim kulturama širom sveta. U stvari, priča o potopu je jedna od najčešćih tema mitologije širom sveta, što i skeptici i vernici koriste kao dokaz u prilog svog stajališta.
https://www.google.com/url?q=https:...cQFnoECAoQAg&usg=AOvVaw1L60P6ZhnGRRfil4JrVaXl
цитирао сам, назвао га сотономKako misliš “dobio po njušci”? Bukvalno ili ga iskritikovao?
Malo sam čitala o judeizmu i njihovom poimanju Satane. Oni njega ne veličaju nego smatraju da on radi zajedno sa Bogom. On više dođje kao iskušenje koje neophodno u procesu sazrevanja i izgradnje čovjeka. Znači oni ne vjeruju u Pakao i da tako iko sjedi i čeka na loše ljude. Predpostavljam da je Kabala više zastupljena u Masoneriji pa odatle sve ove teorije zavjera.цитирао сам, назвао га сотоном
22 I uzevši Ga Petar poče Ga odvraćati govoreći: Bože sačuvaj! Neće to biti od tebe.
23 A On obrnuvši se reče Petru: Idi od mene sotono; ti si mi sablazan; jer ne misliš šta je Božje nego ljudsko.
та дуалност је изгледа неопходна да би знали шта је добро шта је зло. религија ти намеће да има два бога један добар један зао а ти му дођеш ко лутка на конопцу па ти стално мењају свест како цивилизација напредује.Malo sam čitala o judeizmu i njihovom poimanju Satane. Oni njega ne veličaju nego smatraju da on radi zajedno sa Bogom. On više dođje kao iskušenje koje neophodno u procesu sazrevanja i izgradnje čovjeka. Znači oni ne vjeruju u Pakao i da tako iko sjedi i čeka na loše ljude. Predpostavljam da je Kabala više zastupljena u Masoneriji pa odatle sve ove teorije zavjera.
To je razlog što se nisam našla u religij. Ima naravno zanimljivih i poučnih stvari ali mi se puno stvari kosilo sa ličnom logikom.та дуалност је изгледа неопходна да би знали шта је добро шта је зло. религија ти намеће да има два бога један добар један зао а ти му дођеш ко лутка на конопцу па ти стално мењају свест како цивилизација напредује.
кажу откуд зло, па по божјем допуштењу, зашто бог допушта, да ти не дира слободну вољу, шта је оно дете што пати има ли слободну вољу. е ту настаје тајац..
то су неке ствари које не разумемо нити можемо
шта су демони, зли дуси, анђели. можда нам усађена пројекција од рођења па по инерцији верујемо, неко чак и види, а ја му верујем да он/а види. ум зна да се поиграва са нама
а Индијанци су то једноставно схватили (прича о добром и злом вуку)
народ је схватио зашто сапун служиDa nije nauke i Masona još bi svi srkali vodu na istom bunaru i umirali od kolere. Trebalo mi je malo vremena da to ukapiram a i ne smijem pričati da me ne proglase za satanistu![]()
Ma vraga su oni shvatili. Još uvijek u svakom WC-u ima natpis da peru ruke sapunom i koliko sekundi. Kad samo vidim one babe što ližu kašike i sladolede pa daju djeci odma mi se želudac zaokrene.народ је схватио зашто сапун служи
тад су се сетили да постоји богиња хигија![]()
откуд нама обичај да се бебче пљује оно пу пу пу баш је слатко. сад је то широка тема, а несвесно се ради о имунитету.Ma vraga su oni shvatili. Još uvijek u svakom WC-u ima natpis da peru ruke sapunom i koliko sekundi. Kad samo vidim one babe što ližu kašike i sladolede pa daju djeci odma mi se želudac zaokrene.
Ne smijem djetetu ni prepričati taj običaj kad pljujemo male bebe.откуд нама обичај да се бебче пљује оно пу пу пу баш је слатко. сад је то широка тема, а несвесно се ради о имунитету.
а куге је вазда било и биће, увек наиђе нека пошаст.
не знам колико је овај податак тачан али од пљувачке старих људи се лечиле плућне болести. ништа се не чудим јер прве вакцине се правиле од крављег гноја, а Флеминг је грешком направио пеницилин од плесни.
питај Бога колико данас деца умиру од болести и глади у свету него је експонцијални раст становништва па контамо да дуже живимо
животни век нам је осам банки па ко има среће
Slusam jednu babu pre mozda nedelju dana kaze unuku, slucajno, u prodavnici.. decko ima bubuljice na licu ona mu kaze da svojom pljuvackom ih pokvasi kad se seti i, kaze baba, nestace..откуд нама обичај да се бебче пљује оно пу пу пу баш је слатко. сад је то широка тема, а несвесно се ради о имунитету.
а куге је вазда било и биће, увек наиђе нека пошаст.
не знам колико је овај податак тачан али од пљувачке старих људи се лечиле плућне болести. ништа се не чудим јер прве вакцине се правиле од крављег гноја, а Флеминг је грешком направио пеницилин од плесни.
питај Бога колико данас деца умиру од болести и глади у свету него је експонцијални раст становништва па контамо да дуже живимо
животни век нам је осам банки па ко има среће
Ovo nisam cula nevolja nevoljaMa vraga su oni shvatili. Još uvijek u svakom WC-u ima natpis da peru ruke sapunom i koliko sekundi. Kad samo vidim one babe što ližu kašike i sladolede pa daju djeci odma mi se želudac zaokrene.
Je li, ovi masonidemon, koji ima slobodnu volju i nagovara covjeka na zlo....ubaciva mu u mozak zle ideje.
Ne sviнарод је схватио зашто сапун служи
тад су се сетили да постоји богиња хигија![]()
Pokaj se dok nije kasnoTo je razlog što se nisam našla u religij. Ima naravno zanimljivih i poučnih stvari ali mi se puno stvari kosilo sa ličnom logikom.
Kako da spoznamo i cenimo dobro ako ne upoznamo zlo...ne ide jedno bez drugog kao dan i noć, toplo i hladno. Sve oko nas funkcioniše u savršenom balansiranju i izmjeni godišnjih doba, ciklusa..drugačije nema života. Onda ona tupava fraza da je nekog kaznio Bog i ovdje. Znači kažnjava te ovdje i onda 8,000 godina pakla. Glupost.
Naši postupci po našem sudu su naša sudbina a desi se da se izložimo nečem u neznanju pa se desi najgore, da neka djeca obole. Nema tu ničije volje ni čarobnjaka. Da nije nauke i Masona još bi svi srkali vodu na istom bunaru i umirali od kolere. Trebalo mi je malo vremena da to ukapiram a i ne smijem pričati da me ne proglase za satanistu![]()
Ovde stadoh sa citanjemта дуалност је изгледа неопходна да би знали шта је добро шта је зло. религија ти намеће да има два бога један добар један зао а ти му дођеш ко лутка на конопцу па ти стално мењају свест како цивилизација напредује.
кажу откуд зло, па по божјем допуштењу, зашто бог допушта, да ти не дира слободну вољу, шта је оно дете што пати има ли слободну вољу. е ту настаје тајац..
то су неке ствари које не разумемо нити можемо
шта су демони, зли дуси, анђели. можда нам усађена пројекција од рођења па по инерцији верујемо, неко чак и види, а ја му верујем да он/а види. ум зна да се поиграва са нама
а Индијанци су то једноставно схватили (прича о добром и злом вуку)
Ljubo2 ima ideje za ono kad sve prodje i ljude u bijelom. Ono, livada i kolce..Al treba do tog doći i da preživimo poplavu![]()
Zasto mislis da tako treba da bude?Neće im ti bunkeri mnogo pomoći...zemlja će ih izbljuvati pred lice Gospodnje...koliko god se ukopali duboko...
Ovo ti je pravi opis za jednu teoriju zavere... ovaj stav zabrinjava ..Ne verujem nešto u teorije zavere. Ako i postoje, najveći majstor takve teorije, je upravo satana...
Većina svetskih manifestacija počinje upravo pesmom o dijablu...pesma evrovizije, svetsko ili evropsko prvenstvo u fudbalu...nisam sad siguran...svaki narod slavi svog boga...svesno i'l nesvesno...da li je danas gotovo sve zasnovano na laži i obmani? Da...baš sve. Ljudi su jednostavno zaslepljeni materijalnim iluzijama, pa od njih ne vide ni sebe a kamo li prirodu.
Da li neko svesno radi i gura takav poredak? Rekao bih da ne. To je put sa manje otpora, bez istine koja oslobađa...svako od života uzima maksimalno, jer jednom se živi...a to je već savez sa satanom...savez bez istine ...savez na laži...
Sami smo sebi vezali oči a čini nam se da gledamo.
Je li, ovi masonihoce pomocu demona svet da spase
![]()