To su tvoja subjektivna viđenja, šta bi ti meni sve rekao kad bih ja tebi pričao neke svoje priče ili izmišljotine a da ne postavim link za to ?
Diskusija na forumu se svodi na dokaze, postavio sam ti ih puno ali ti ih tako olako negiraš i nastavljaš po svom.
Evo ti još jedan dokaz da je SDS najveći krivac za odlazak Srba iz Sa ( isto je napisao i član vlade RS D.Đokanović), pročitaj šta je izjavio Robert Gelbard specijalni predstavnik SAD-a za implementaciju Dejtonskog mirovnog sporazuma, koji je bio na licu mjesta i svjedok tih događaja:
DANI: Ja bih sada volio da se malo vratimo u proslost. Kako raspodjeljujete odgovornost izmedu srpskih i bosnjackih vlasti za odlazak sarajevskih Srba iz grada prilikom reintegracije?
GELBARD: Ja sam tada proveo tri dana na Ilidzi, razgovarao sa mnogim Srbima i gledao ih dok odlaze.
I dosta njih je odlazilo iz straha koji su u velikom dijelu proizvodili paljanski mediji, gangsteri koji su tu bili sa namjerom da zaplase ljude.
Ali, za nesto od toga su krivi i Bosnjaci. Kada je obavljen prenos vlasti, grupe bosnjackih gangstera su takoder tukle ljude.
Mislim da su za dvije trecine staha krivi Srbi, a za preostalu trecinu Bosnjaci. Nama je to neprihvatljivo,
kao i ideja da neki Srbi danas pokusavaju sprijeciti druge da se vrate u Sarajevo. Znam da
Pale pokusavaju ograniciti stanovnike Sarajeva koji danas zive u Brckom ili Visegradu u pokusaju da se vrate u svoje domove.
http://www.bhdani.com/arhiva/69/inter.htm
Ne pokušavam ja promijeniti ničije izjave , naprotiv to radiš ti, ja ti postavim dva intervjua čak prvi intervju dan poslije Deytonskog sporazuma u kojem nema ni govora o nikakvoj mržnji niti prijetnjama, to je plod mašte tebe i onih koje promoviraš.
Čudan si jako jer nevjeruješ ljudima koji su svjedoci događaja a više vjeruješ nekim koji izmišljaju i priželjkuju da se dese ružne stvari i šire laži i mržnju.