U Račku smo pobili teroriste

Ias li ti ikakvo misljenje o ovome ili samo volis da trolujes....?

Naravno da imam.
Specijalne snage bilo koje države uopšte nisu dužne da se pravdaju nekom Ironu, Ericu...
Zaduženi su za specijalne operacije i cilj ne bira sredstva.
Separatisti takodje ne biraju sredstva.
Samo je potrebno sve uraditi tako da strane obaveštajne službe nemaju pojma o delovanju.
A obaveštajnih službi koliko hoćeš...

А шта је са периодом пре ' 91-ве? Откуд си узео 91-ву као неки репер?

Pa otad je i počeo da se raspada DB.
Iako je rat u zemlji besneo, obaveštajci svih republika u inostranstvu su normalno saradjivali još par godina
Onda je Slobino osoblje zamenjeno sa stručnjacima iz DSS-a.
I dokle god ta služba bude stranačko spolovilo nama država neće biti ništa bolja...

Naravno da imam.
Specijalne snage bilo koje države uopšte nisu dužne da se pravdaju nekom Ironu, Ericu...
Zaduženi su za specijalne operacije i cilj ne bira sredstva.
Separatisti takodje ne biraju sredstva.
Samo je potrebno sve uraditi tako da strane obaveštajne službe nemaju pojma o delovanju.
A obaveštajnih službi koliko hoćeš...

Слажем се са већим делом, а на ову реченицу бих додала ово:

Samo je potrebno sve uraditi tako da strane obaveštajne službe nemaju pojma o delovanju и да немају намеру да бомбардују неку државу, јер у том случају им саобраћајна несрећа може послужити као повод за бомбардовање.

Pa otad je i počeo da se raspada DB.
Iako je rat u zemlji besneo, obaveštajci svih republika u inostranstvu su normalno saradjivali još par godina
Onda je Slobino osoblje zamenjeno sa stručnjacima iz DSS-a.
I dokle god ta služba bude stranačko spolovilo nama država neće biti ništa bolja...

'91-ве Слобини људи замењени са ДСС кадром?!!!!

Са задњом реченицом се потпуно слажем.

Слажем се са већим делом, а на ову реченицу бих додала ово:

Samo je potrebno sve uraditi tako da strane obaveštajne službe nemaju pojma o delovanju и да немају намеру да бомбардују неку државу, јер у том случају им саобраћајна несрећа може послужити као повод за бомбардовање.

Ovo bi i moja Smiljka rekla...
Danice, pa vidiš kako si naivna!? Pa šta misliš da rade? Da su došli da šetaju i razgovaraju?
Neko zvvoni, idi vidi ko je...
Sad mi šalju i njihove poštare
z:plez:

Back