U Pravu Si / Nisi u Pravu

Urwald

Ističe se
Poruka
2.110
Sledeća situacija:
Dugo ste zajedno / u braku ste
Vaš partner je "napravio nešto" i zbog toga je upao u sukob sa vašim prijateljem
Partner misli da je u pravu, dok vi mislite da nije u pravu

Da li biste podržali vašeg partnera u situaciji kada mislite da nije u pravu ili vašeg prijatelja ili biste uradili nešto treće?

Nije bitno ko je u pravu nego kako se uopsteno ponasa ko,imao sam od malih nogu ortaka mozda 20ak godina a devojku 1-2 i s njim se pokacim nesto,pocne tu neko gurkanje i ona kaze nemojte da se svadjate,on se njoj obrati sa tebe nista nisam pitao,xaxaxa idiot mali,zavalim ga u glavu i izbacim napolje,poenta je da je bio zaljubljen u mene i ljubomoran na nju sto smo proredili druzenje

Mislim da ni ja ne bih mogla da oćutim na očiglednu nepravdu, tako da bih pokušala na neki suptilniji način da mu ukažem da greši.
looney tunes spin GIF

Sledeća situacija:
Vaš partner je "napravio nešto" i zbog toga je upao u sukob sa vašim prijateljem

Da li biste podržali vašeg partnera u situaciji kada mislite da nije u pravu ili vašeg prijatelja ili biste uradili nešto treće?

Звао бих обе на кафу да поразговарамо.

Sledeća situacija:

Ne bih,...zauzela bih neutralnu stranu. Ukoliko me pitaju za mišljenje, rekla bih svoje.

Back