U nedoumici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
procitaj ponovo svoje uvodne postove
ko zna...mozda ti nakon toga bude jasno tko te zapravo vrijedja...;)

ps ok postovane kolegice, znam da je samsa da se elektroda "ukljuci" nikakva,
al ko velim da probam...:mrgreen:

Brate ako si mecka postala posle udaje ne treba mene da vredjas... nego se bavi sportom... mislim ne znam sta te muci.

Upoznao si devojku iz inostranstva koja je u tvojoj glavi neki garant za svetlu buducnost tamo negde, a sve vreme si sa drugom, kojoj si uspeo da napravis dete, ovde u jadnoj Srbiji. To znaci da si nevidjeni licemer i lazov, koristoljubiv pod jedan. Pod dva, da si glup do bola. Pod tri, da si seronja i sisa od coveka. Pod cetiri, prezires i sopstvenu zemlju.
Savetujem ti da samog sebe kaznis. Zgazi sebe ko gnjidu.

U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?
Šta te boli briga što je ona trudna, nisi ti... Ko je šiša kad nije pazila...

Ja bi otišao.

U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?

Brate kako te zene bole njih patka za sve samo da rodi i za bole njih...nesto gledam ma sve bre kreteni to se mnogo opusti kad rodi... kao mecke izgledaju

A da nisi mozda ti problem...sto ti je kriva devojka koju kreses???...ili da je u tudjem dvoristu lepse???

Ali pazi kad itch nisi promasila temu :lol:
Sve si mu lepo rekla...

sada sam tek procitala ovu temu...:lol:
znas sta,kriva je ta devojka sto je naprasno zatrudnela,mislim kako je mogla to da mu uradi...da u sred veze naprasno zatrudni a on je pazio,sigurno ga je vadio na vreme i to,pa nije on od juce...i to bas sada...i nece da prekine tridnocu,*** pa kad je mogla naprasno da zatrudni nek naprasno prekine a ne da zagorcava neduznim ljudima zivot...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back