U lazi su kratke noge

Ponekad ubrizgram i serum istine. To bš kad hoću da vidim gde su isis baze u siriji ili turski tajni operativci.
Retko baš retko koristim akumulator i pipke kad puštam struju kroz intimne delove tela. 24 v
Obično 24 volta kad se zakače na grudi žena brzo propeva. Samo je bitno posle kakvu muziku svirate.

Evo, da tema ne ode u spam i gluposti. Pazljivo slusam svog decka sta kaze i kako kaze. I onda, kada to prepricava ja uporedjujem detalje. Ako je prica ista u potpunosti nekoliko puta, vrlo verovatno da je lazna. Tako sam uhvatila i jednog lazova ovde na forumu da je nije imao analni seks, iako tvrdi da je imao.

Pažljivo slušanje je znak nepoverenja i ponekad je ekvivalent nekom tipu laži. Koga lažemo kad hvatamo drugog u laži?
Sebe ako ne volimo bezuslovno i sa srcem kome je zadatak davanje. Ako neko ima predispoziciju da te slaže taj će te slagati pre ili kasnije.
Možda neke nazovi laži su lakše po ljudskoj težini nego neke grčevite istine koje se boje da ne budu prevarene.
Ti o tome ne treba da brineš. Ti treba da čitaš bibliju i da pustiš Boga da lažove dozove k istini. Ti treba da brineš o svojim istinama i kako njima utičeš na druge.
Ti samo ostani tako lepa i nevina i pametna i gledaj da ti ova tema ne ode u gluposti i spam jer ako to dozvoliš.. dozvolićeš posle sve.

Kako otkrivate da li vas decko ili devojka laze?

Teško pitanje :))) zavisi Jel neko patološki lažov ili običan glumac
Ako sam veruje
u to sto prica skoro nikako :()

Uglavnom se moraš osloniti na svoju intuiciju
Malo pratiš ..recimo obični lazovi te ne gledaju u oči jer se svojski trude prikriti laz.dok oni prekaljeni pokušavaju prikriti pretjerano dugim pogledom..lažni osmeh. Vrpoljenje itd

Prosto, pamtis detalje koje je moderna napisala pre nekoliko godina i uporedis sa vrelom cicom.
Analizom utvrdis velike razlike i shvatis da cica zvana moderna ima prava da se transformise,

pa od zene koja je probala dobar deo rasne palete stignes do nevine cice. Za samo par godinica.:)

Back