Gde su granice dozvoljenog u intimnim odnosima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.070
Postavljanje granica, važno je u svim odnosima, uključujući i intimne. Po meni najvažnije u intimnom odnosu jeste da sve što radimo mora da bude dobrovoljno i uzajamno. Ne bi trebalo da se iko upušta u nešto što mu nije prijatno ili ne želi. Ako se ipak upusti i oseca se prisiljen ili sputan, to je znak da ste prešli svoje granice.

688z387_granice-u-vezi-freepik.jpg

Da li imate svoje granice u intimnim odnosima i da li to kažete partneru ako vam predloži nešto što vama ne prija ?

Postavljanje granica, važno je u svim odnosima, uključujući i intimne. Po meni najvažnije u intimnom odnosu jeste da sve što radimo mora da bude dobrovoljno i uzajamno. Ne bi trebalo da se iko upušta u nešto što mu nije prijatno ili ne želi. Ako se ipak upusti i oseca se prisiljen ili sputan, to je znak da ste prešli svoje granice.

Pogledajte prilog 1748021

Da li imate svoje granice u intimnim odnosima i da li to kažete partneru ako vam predloži nešto što vama ne prija ?
I am no limit boy.

Sledite obostrane osecaje,zelje..normalno je ako je bolna neka poza da i zelis je da ispostujes partnera..Granica je i kad te oralno zadovolji da stane kad joj kazes jer od seksa nema nista ,
Ovo oko toga da nemas zelje a partner ima jbg,tu moras ispostovati partnera jer ebe komsija ako je previse puta eskiviras :lol:

Pogledajte prilog 1748021

razgovorom se usaglasavaju. sta moze sta ne moze

pa zavisi koje granice. Ako neko kaze ne volim da pruzam oral, ok, respekt ali sigurno necu ulaziti u odnos i kriviti se u mozgu kao dal da je pitam opet, mozda pristane hahaha. Mislim i da pristane kao jooj pa divna si Djuro.
e sad ako imas zelju nekome da uvrnes bradavice, otkines ih i pojedes s lukcem, e onda jbga...

veća je tu filozofija,misle da se ljubav zaslužuje i glumataju pa pomisle da je istina,to isto i radi veštačka inteligencija,sve relativizuje do besmisla
a prirodne potrebe su realne i jednostavne,problem je što je neko izmislio da to nije dovoljno i da treba da bude nešto ekstra specijalno:lol:
ceo živi svet je zasnovan na potrebama milionima godina

Back