Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.385
od tebe jok, naprotiv, ali od onog sa onim veljikim ocima...
Vazno da nisu urokljive...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa njih ameri nisu nista slagali vec rade na tome da im obezbede sve sto su im obecali.![]()
Њих су амери највише слагали, то ће време показати, а они ће схватити тек када их оставе саме, јадне и угрожене при следећем глобалном раскусуривању. Ко се од трећеразредних земаља дружи са Америма лоше проће.
Šta taj citat dokazuje? Da Holbruk nije ništa obećavao Karadžiću?ako je laz,na potezu su srpski organi da opovrgnu citat. veoma jednostavno.
Šta taj citat dokazuje? Da Holbruk nije ništa obećavao Karadžiću?
A gde to pripada?
pa... zavisi koga pitas???
verovatno tamo gde se nalazi, sto se mene tice

Pa šta onda sa tim "obaveštenjem"?dokazuje da je obavestio tadasnju vladu srbije da ce karadzic tamo gde pripada
rekohAha, to sam i pretpostavila ali nisam bila sigurna.
Ako Karadzic pripada tamo (u Hagu) gde pripadaju onda Tachi, Ceku, Haradinaj..i ostali?![]()
Ako Karadzic pripada tamo (u Hagu) gde pripadaju onda Tachi, Ceku, Haradinaj..i ostali?![]()
Ne videh da si rekao odn. odgovorio
pa... zavisi koga pitas???
verovatno tamo gde se nalazi, sto se mene tice
ma jesam, ali nisi pogledala link.

Znas Ademe, treba prvo pogledati u svoje dvoriste a tek onda u tudje.
Sve mu nase sladje![]()
tudje smokve su sladje.
tako kaze narodna poslovica
verovatno, ali njemu mozda oprostim, ali kad moj laze, na moju stetu e onda...

vec se mesecima prica o dogovoru izmedju karadzica i amerikaca. jedni su tvrdili da ga nije bilo, ameri, a akradzic se drzao toga da je dobio rec da ce biti slobodan ko ptica na grani ako se povuce. napokon na svetlo izlazi istina. i kao po obicaju...
Покушај да конкретније изразиш своје мисли![]()
pa nije valjda da su ga ameri zaye.bali.
ma nisu oni taki. radovan laze.