U laži su kratke noge

Pa njih ameri nisu nista slagali vec rade na tome da im obezbede sve sto su im obecali.:evil:

Њих су амери највише слагали, то ће време показати, а они ће схватити тек када их оставе саме, јадне и угрожене при следећем глобалном раскусуривању. Ко се од трећеразредних земаља дружи са Америма лоше проће.

Њих су амери највише слагали, то ће време показати, а они ће схватити тек када их оставе саме, јадне и угрожене при следећем глобалном раскусуривању. Ко се од трећеразредних земаља дружи са Америма лоше проће.

verovatno, ali njemu mozda oprostim, ali kad moj laze, na moju stetu e onda...

Какве то има везе са било чим :roll: Такозвана држава Косово је амерички протекторат, ваши мафијази и убице на власти причају неке бајке о државности, уставу и не знам чему све... Навукли сте гнев једног, ипак по свим критеријумима већег народа, што ће вам доћи главе чим император буде имао интерес да вас трампи за рушење власти у Венецуели, непродавање оружја Ирану, базу у Киргистану, гас за Набуко...

О инфериорности твоје свести говори управо чињеница коју Србима пребацујеш, а то је да критикују и мрзе своју власт, док си ти неспособан да сагледаш сопствену ситуацију. Тако да твоје ''лоше'' испада добро, што је и логично обзиром да си шиптар.

Back