Што у овом веку краљевске породице плаћа народ?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakom Srbinu kojem nije jasno da je trenutni predsednik republike postavio granicu sa KiM treba svezati dva samara; pa poceti konverzaciju iz pocetka.
Kad opet kaze “ali…” onda opet samar pa iz pocetka.
Izvini, ali sve ostalo je gubljenje vremena.

Овде деришта комунизма и даље више воле Броза, Милошевића или Вучића и овај његов импровизоријум одвратне и накарадне творевине квази Републике

Овде деришта комунизма и даље више воле Броза, Милошевића или Вучића и овај његов импровизоријум одвратне и накарадне творевине квази Републике
o_25998236_480.webp

Svakom Srbinu kojem nije jasno da je trenutni predsednik republike postavio granicu sa KiM treba svezati dva samara; pa poceti konverzaciju iz pocetka.
Kad opet kaze “ali…” onda opet samar pa iz pocetka.
Izvini, ali sve ostalo je gubljenje vremena.
To jeste ali to nema veze sa temom
Predsednika moze sledeci da proglasi za izdajnika i da ponisti njegove neustavne odluke

Свакој/ом Британки/цу ако није јасно тренутна краљица Елизабета је изгубила ИНДИЈУ и да их треба шибати

говеђом жилом по дебеломе месу док се не укажу кости

Бооооли их пееедоооооо...Са толико параи имовине боли их пеедоооооо

Замисли Кума..мафијаше за 300 400 година

Шта су радили сви предци тих

'протоколарних'

....черечили драли скалпирали ..... предци су им животиње и звери ....крволоци .. и данас им се клањате

Замисли да се за 300.. 400 клањате неким Вучићима ...Вулинима...

...као ова /#&#&#"))#(($ @C0NSIGLIERI што се 'клања ' 'круни'
Kažem šta njima predstavlja .
A ne nekome drugom

Kažem šta njima predstavlja .
A ne nekome drugom

Ок

Додајеш да 'њима предстаља'

Iako je uticaj verovatno sveden na protokolarne stvati , to se smatra simbolom i statusom države , jačim nego na primer zastava ili valuta .

њихова и наша слика су једно .... оно што кажу нама о нама ми покажемо њима о њима

Yz8k9kqTURBXy81Mzk3ZTcxMTFjODc5ZWQxY2YyMDRkOTIwOTc4MTg2ZC5qcGVnkZMCzQNSAN4AAaEwBQ
Princ-Stefan-krstenje.jpg

Pa prva stvar sto mi pada na pamet je da je jeftinije izdrzavati jednog kralja nego X zivecih predsednika; trenutnog i bivse.
Druga stvar; zadnji srpski kralj je stvorio drzavu od Vardara do Triglava; dok su je predsednici raspisavali, zakljuceno sa trenutnim izdajnikom koji je postavio granicu sa KiM.

Ne ocekujem nista pametno od Srba na ovu temu.

Ма, шта ми наприча :cistinaocare:
https://www.slobodnaevropa.org/a/dvorski-kompleks-dedinje-finansiranje/30429338.html

Vidi Pajo; mudzahedini ti vrsljaju po Srbiji i finansiraju se iz proracuna gradjana, kao i mutni poslovi kojim se dovlace strani radnici; a tebi smeta odrzavanje srpskog dvora.
Znaci, šamar za Paju i nazad u krug, sve iz pocetka opet.
Опа, Ђурђо! А сад су напрасно муђахедини кренули да нас нападају, а? :hahaha:
Брт, нису се нама муђахедини уфурњали у културно-историјско добро као Пера Хемичар него случај из Апартмана 212

Опа, Ђурђо! А сад су напрасно муђахедини кренули да нас нападају, а? :hahaha:
Брт, нису се нама муђахедини уфурњали у културно-историјско добро као Пера Хемичар него случај из Апартмана 212
Realno me zaboli K; nisam na platnom spisku i placen da razmisljam o vasoj politici.
Tako vam i treba tamo; a i meni ovde.

Nesto se ne secam tebe kao pobornika parlamentarne monarhije i kraljevine Srbije; ali ajde, fino je to 👍🏼
Mi nismo zemlja za parlamentarnu demokratiju pa ni parlam.monarhiju. Za siromasne zemlje najbolji je jednopartijski sistem sa orocenim mandatom na 5 god.i ciljem rasta od 7% god.ako uspes imas jos jedan mandat kao Kina,Vijetnam novi ekonomski tigar.

Nesto se ne secam tebe kao pobornika parlamentarne monarhije i kraljevine Srbije; ali ajde, fino je to 👍🏼
Е, ал' нико није био парламентаран ко Александар Јујединитељ.
Тај што је испоштовао и парламентаризам, и уставност, и заклетву, и Бога и Народ... ма, све по списку испоштов'о чо'ек

Е, ал' нико није био парламентаран ко Александар Јујединитељ.
Тај што је испоштовао и парламентаризам, и уставност, и заклетву, и Бога и Народ... ма, све по списку испоштов'о чо'ек
zato treba opet Goli otok ;)

zato treba opet Goli otok ;)
Ма, какав Голи оток, Витешки краљ знаде најбоље.
Кад угостиш Ротшилда на Бледу, можеш и законодавну власт да разјуриш и устав да укинеш и грађанско удруживање да забраниш - добро, масони и ветерани су изузетак, али ово све остало може да се разјури.

Back