U kom svetu mi zivimo

Klasična greška u postavci... Uopšte nije bitno šta žele žene, šta žele muškarci, budeš ono što jesi, budeć srećan i zadovoljan, nađeš neku koja gotivi baš to i koju gotiviš ti... Eto, jednostavno...

Znam da je inteligencija uvek na ceni... Ne kod splavaruša naravno, tu ti treba lova i sve propratno.

Fak JEA rajd on, put it rajt dere !!!
Kik hiz es si bas.

sto znaci valja mu da bude izvajan sa energijom haha

napisala ruznjikav+harizmatican..itd svasta sam ja pisala;)

cesto se um ne gleda ..tricepsi zauzmu citav vidik haha
znas kako ti tricepsi mogu da mi zaklanjaju vidik dok gledam u nekog debeljucu koji me ko zna zasto privlaci(u :zper: smislu)XD:P
sto ne znaci da ne bi posvetila kavalitetnih nekoliko sekundi za kvalitetno odmeravanje(tudj rad i trud treba ispostovatiXD)XD,al ko sto rekoh imas one otuzno lepe tj lep al ne deluje je8ozovno sa sve svojih 1000 kg misica,a imas one sto deluju smekerica sa sve svojim pivskim stomacicem u zacetkuXD:PP

ne znam sta ove devojke hoce..da li je moguce da postoji momak kome ne moze da odoli ni jedna slobodna devojka.kako bi trebao da izgleda takav momak.opisite ga. evo kakvog ja zamisljam.on treba da ima od 180 do 190 visinu, da je skladno gradjen da ima krupnije ruke i noge, sira ramena, onda mora da ima pravilne crte lica, lepe oci i lepu kosu

postoji...ja sam imala vezu sa takvim.

Ne postoji muškarac koji je neodoljiv svim ženama. I zašto bi uopšte imao potrebu da svima budeš neodoljiv?
Kad sve lako dobijaš ništa više ne želiš.

postoji, ja zivi svedok. :lol: cak ni ja nisma odolela, zaveo me je.:huh: msm, ne znam za to vreme, ja nisma videla zenu koja ga nije dobro odmerila, cerekala se, kojoj se oci nisu usijale na njega.

pretpostavljam da i ti hoces nekog zabavljaca..da bude smesan, hiperaktivan i tako te stvari..prava dvorska ludica

tako...a u sustini je bio nesto drugo.

danasnjim zenama je tesko ugoditi,uvek ce naci neku falinku i cekace gosn savrsenog koji naravno nikad nece doci i na kraju dok su rekle piksla postaju oronule babuskere ili babadevojke eee onda ih niko nece,ili bude na kraju daj sta das phehe.tako da izgled jeste bitan ali nije kljucan kod danasnjih zena

Back