U kom svetu mi zivimo

milkokv

Ističe se
Poruka
2.805
ne znam sta ove devojke hoce..da li je moguce da postoji momak kome ne moze da odoli ni jedna slobodna devojka.kako bi trebao da izgleda takav momak.opisite ga. evo kakvog ja zamisljam.on treba da ima od 180 do 190 visinu, da je skladno gradjen da ima krupnije ruke i noge, sira ramena, onda mora da ima pravilne crte lica, lepe oci i lepu kosu

hah zasto, pa zbog sexa valjda..postoje zene koje mogu da imaju svakog muskarca, ne znam dal postoje takvi muskarci

Ne postoje. Taj tvoj opis, meni nije dovoljan da nekog želim u seksualnom smislu, mora da zrači jebozovnošću. Ti to mislim da ne razumeš.
Ta vrsta privlačnosti da želiš seks sa muškarcem je mnogo više od ramena i visine, kao što je rekla zabica to se nalazi u umu a ne u telu.
I ne mislim sada na ljubav, već na čisti seks i potpuno odbacujem tvoj stav bar kad sam ja u pitanju

Poslednja izmena:
jok ne postoje...evo reci sandra afrika..koji bi muskarac nju iskulirao, ne mlati majke ti..smem glavu da dam da ne bi ni jedan osim ako nije bolestan

Ne postoje muškarci koji bi svakoj ženi bili neodoljivi, na to sam mislila.
Dokle god razmišljaš samo k...i žene će tako da te vide, a takvi muškarci su ženama dosadni.
Žene se jednostavne pale prvo u mozgu kad im mozak napališ biće tvoje.

Ne postoje. Taj tvoj opis, meni nije dovoljan da nekog želim u seksualnom smislu, mora da zrači jebozovnošću. Ti to mislim da ne razumeš.
Ta vrsta privlačnosti da želiš seks sa muškarcem je mnogo više od ramena i visine, kao što je rekla zabica to se nalazi u umu a ne u telu.
I ne mislim sada na ljubav, već na čisti seks i potpuno odbacujem tvoj stav bar kad sam ja u pitanju

Taj sam !
Evo, samo za tebe, gratis, mogu da se skinem go....!

mislim da takvo zaljubljivanje nije realno, pricare o stvarima koje postoje samo u knjigama tj umetnosti a to nema veze sa realnoscu
pronadji put do mog srca i ti fazoni, zavrti mi tlo pod nogama.....ma daj molim te...moras da razlikujes umetnicku formu od realnosti

ne znam sta ove devojke hoce..da li je moguce da postoji momak kome ne moze da odoli ni jedna slobodna devojka.kako bi trebao da izgleda takav momak.opisite ga. evo kakvog ja zamisljam.on treba da ima od 180 do 190 visinu, da je skladno gradjen da ima krupnije ruke i noge, sira ramena, onda mora da ima pravilne crte lica, lepe oci i lepu kosu

Mora jos da bude rodjeni smeker,
i dovoljno emotivan,žtj. da ima emotivnu inteligeniciju :)

Ovakvi cesto brzo sagore, i postanu kao opusak od cigarete ...
jer se masaju sa mnogim zenama..
i ako nemaju nacela, vec iskoriscavaju sve prilike koje im se nude - nece biti privlacni vise od 10 god...

си ти мушко?

- - - - - - - - - -

Mora jos da bude rodjeni smeker,
i dovoljno emotivan,žtj. da ima emotivnu inteligeniciju :)

Ovakvi cesto brzo sagore, i postanu kao opusak od cigarete ...
jer se masaju sa mnogim zenama..
i ako nemaju nacela, vec iskoriscavaju sve prilike koje im se nude - nece biti privlacni vise od 10 god...

а ти све ово из искуства, опа ђурђо:ok:

lakse nabaciti kes kolica i pogan jezik

Back