- Poruka
- 10.459
siguran sam da svi ne zive u istom vremenu, pa ne bih generalizovao, niti prihvatao da zivim gde vecina to cini...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Ma ovde nije rec o rimskoj imperiji,vec o slobodi stupanja u sexulane odnose...hehe! A Rim je samo primer.![]()
Pa tako im lakse da zaspu, veliki je to ego. Kiselo grozdje, jesi mislio na klicuPLESsitnihDEMONA:Grifi,poznato je da veliki broj muskaraca kada ne mogu da kresnu neku ribu,koju bi hteli,kazu..."Ma qrva".HM! Toga sam bio svedok vise puta. Cudno! Ne yebe se,a qrva??? Nesto mi tu nije logicno.Kiselo grozdje.
![]()
Bas sam na to mislio!Gryphon:Pa tako im lakse da zaspu, veliki je to ego. Kiselo grozdje, jesi mislio na klicu![]()
Moze biti da je zaglavio. Ja glasam za drkanje pa da skroz zastranimo.P.S. Da li je to autor ove teme zaglavio sa nekom radodajkom pa se na ovaj način teši?
Balkanalije...PLESsitnihDEMONA:A zamislite da smo u Starom Rimu...uuuu! Legalne sexulane bahanalije!![]()
![]()
![]()
mare34:Evo dosao je taj sveti trenutak da ja otvorim ovu temu
Eto, u 21. veku u nasoj dragoj zemlji vlada misljenje da devojka koja ima veze na jednu noc da je *****, ili jos bolje drugarica mi se zali, ako ona pridje tipu, da ce on misliti da je *****, zato sto je ovo balkan, kakve su ovo gluposti!
Ili mi ortak kaze za neku ribu, koja je bila sa tipom na jednu noc: ***** bar se da za pare, a ova se dala za dzabe, ona je jos veca *****! Momci, vi sto zivite u srednjem veku, da li mislite o tome da devojke stvaraju neke lose stavove o nama, zbog ovakvih glupih izjava, takve stvari se ne pricaju, to nije kavaljerski
Jos nesto cu da dodam: zamislite da postoje tako neke devojke koje ne znaju nista o sexu. Ispricacu jednu istinitu pricu. Jedna sesnaestogodisnja cura, koja nista nije znala, odvoji neki tip nju u sumu, poco da je ljubi, zatim joj skino gace i kresno je, ali ona nije znala sta se desava, a bilo joj pritom lepo, na kraju on njoj svrsi u lice i ona mislila da se popiskio. Ovaj dogadjaj se desio u americi, ne znam tacno koje godine, mislim 90 i neke![]()
sve dok im to bude dusevna hrana a tudja nesreca jedina sreca u njihovom mizernom zivotu 8)GalebDzonatan:Zivi u veku u kom zelis. Bio on 15-i il 25-i.
Doklen ce se vise ljudi opterecivati time kako drugi ziveVeruj mi da je to ... gloopo
![]()
Eto zeznula si temu, taman nesto napisashmo.blondi:sve dok im to bude dusevna hrana a tudja nesreca jedina sreca u njihovom mizernom zivotu 8)
:shock: samo sam odgovorila na pitanjeGryphon:Eto zeznula si temu, taman nesto napisashmo.![]()
A pogotovo je glupo ono "balkanci"... likovi koji pljuju sami po sebi....GalebDzonatan:Zivi u veku u kom zelis. Bio on 15-i il 25-i.
Doklen ce se vise ljudi opterecivati time kako drugi ziveVeruj mi da je to ... gloopo
![]()
Pa znas kako, postoji jedna stvar u naucnom misljenju..zove se decentracija (pazi nije decentraLIzacija) i da ne smaram sad..poenta je izdignuti se iznad licnih stavova i ubedjenja, i videti istinu onakvom kakva jeste.. E vidis, kad balkanac nema nista protiv balkana, kad je ponosan na njega ali je ujedno i u stanju da vidi negativne strane istog,,,onda je to lepoPetar_Pan:A pogotovo je glupo ono "balkanci"... likovi koji pljuju sami po sebi....![]()
Vidis ima i jedna stvar zvana zdrava logika.Nevenchica:Pa znas kako, postoji jedna stvar u naucnom misljenju..zove se decentracija (pazi nije decentraLIzacija) i da ne smaram sad..poenta je izdignuti se iznad licnih stavova i ubedjenja, i videti istinu onakvom kakva jeste.. E vidis, kad balkanac nema nista protiv balkana, kad je ponosan na njega ali je ujedno i u stanju da vidi negativne strane istog,,,onda je to lepo![]()
Hehe regija... region... geografija... Evo ispravljam te.Nevenchica:Nisam sigurna da sam razumela kako si nasao vezu sa religijom? U svakom slucaju se slazem da je lepo u svemu videti dobro, ali i da ne treba zmureti na lose, nego to ispravljati...
Pozdrav![]()
Petar_Pan:Hehe regija... region... geografija... Evo ispravljam te.
A ja ovde vidim dobro... tj ne nosim naocare.![]()