pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, bio sam poslom, moja firma ima tamo svoje predstavništvo.Jesi bio u misiji UN iz Srbije?kazu da je haiti jedno od najopasnijih mesta na svetu.
U Valjevo, makar na krov od autobusa u pola cene!Postoji li neka zemlja u koju biste, da imate uslove, garantovan posao i rešeno stambeno pitanje, otišli zauvek i bez razmišljanja?
...ili nikada ne biste napustili mesto gde se već nalazite?
Pogledajte prilog 1162521
Најробији, Кенија?Мени се одавде не иде.
Да морам онда негде где је температура целе године 22-28 степени. Где су људи насмејани и неоптерећени материјалним. Где више уживау у доколици него што трче за новцем. Где нема снобова.
Rusija, Kuba, Kina, Severna Koreja, Novi Zeland, Island, Norveška, Danska.Postoji li neka zemlja u koju biste, da imate uslove, garantovan posao i rešeno stambeno pitanje, otišli zauvek i bez razmišljanja?
rusija, kuba, kina, sev. koreja, ..............u svakom slucaju tamo gde je drustvo uredjeno i gde postoji moral kako politicki tako i javni.Postoji li neka zemlja u koju biste, da imate uslove, garantovan posao i rešeno stambeno pitanje, otišli zauvek i bez razmišljanja?
Pogledajte prilog 1162521
Ima neka u koju ne bi isla?Bez nekog redosleda:
Indonezija, Brazil, Filipini, Vijetnam, Nemačka, Tajland, Francuska, Italija, Španija, Argentina, Kanada, Holandija, Čile, Kambodža, Belgija, Kuba, Grčka, Haiti, Portugalija, Mađarska, Austrija, Švajcarska, Kipar, Borneo, Bahame, Maldivi, Francuska Polinezija, Maršalska ostrva, Kolumbija...
Možda sam neku izostavila...
Onda ima zemalja koje bi zahtevale da razmislim par dana...
I par u kojih ne bih, mislim barem![]()
ImaIma neka u koju ne bi isla?
Punoo....Ovako prvo mi padaju na pamet cela Afrika bez Sejsela, Rusija, Ukrajina, Bliski istok, Japan, Indija...Onda USA, Australija i Novi Zeland (USA me ne privlaci - sem Havaja) a ovo ostalo sta ja znam...moze a ne mora...razmislila bihOdlican izbor.Živeo sam u dosta zemalja, što se mene tiče naviše bi mi odgovarala Češka
Moj kum je prvo radio u Ceskoj ista plata mu bila ko u bgd, sa time da je 1000 evra vredelo vise u pragu nego u bgd.Odlican izbor.
Jedina koliko toliko libertarijanska EU drzava, ne dizu histeriju oko oruzja i lakih droga, sve uredno, cisto, etnicki homogeno, nema militantnih vjernika kao na Balkanu, a ateisti su skroz umjereni.
Plus pivnice.
Jos jedan od izbora bio bi Kanari zbog odlicne klime.
Broj jedan je jos uvijek USA, ali strogo ograniceno na Rocky Mountainse i PNW.
Ne znam kako bi s klimom izasla na kraj, pogotovo za vlazne sezone, onu suhu bi se jos dalo istrpiti, ali zamisli non stop kisa, a vruce kao u rerni plus milijardu komaraca.ImaPunoo....Ovako prvo mi padaju na pamet cela Afrika bez Sejsela, Rusija, Ukrajina, Bliski istok, Japan, Indija...Onda USA, Australija i Novi Zeland (USA me ne privlaci - sem Havaja) a ovo ostalo sta ja znam...moze a ne mora...razmislila bih

nekako bi bolje zvuci od +40 i danju i nocu tokom leta, zimi otuzno, hladno i skupo grejanje kao kod nasNe znam kako bi s klimom izasla na kraj, pogotovo za vlazne sezone, onu suhu bi se jos dalo istrpiti, ali zamisli non stop kisa, a vruce kao u rerni plus milijardu komaraca.
![]()