U koju zemlju biste se bez razmišljanja iselili?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada bi mogao, iselio bi se u Kinu, nema kriminala i migranata da te izbodu i opljackaju i isiluju na ulica kao u EU, ili crnaca u SAD.

Najbrze rastuca drzava i civilizacija u istoroji covecanstva, stara 5000 godina, tamo je sva buducnost sveta, a ne na raspalom Zapadu, koji zivi od stare slave.

Ali nemam te srece, Kinezi su pametni i ne pustaju strance uopste unutra, zbog ujedinjenosti, pre bi osvojio na loto nego dobio njihovo drzavljanstvo.

Kada bi mogao, iselio bi se u Kinu, nema kriminala i migranata da te izbodu i opljackaju i isiluju na ulica kao u EU, ili crnaca u SAD.

Najbrze rastuca drzava i civilizacija u istoroji covecanstva, stara 5000 godina, tamo je sva buducnost sveta, a ne na raspalom Zapadu, koji zivi od stare slave.

Ali nemam te srece, Kinezi su pametni i ne pustaju strance uopste unutra, zbog ujedinjenosti, pre bi osvojio na loto nego dobio njihovo drzavljanstvo.
Sve ima svoje.Kina je sada jako dobra.Treba uzeti u obzir ekonomiju,klimu,relief, mentalitet naroda,brojnost, naravno i izgled zena itd.Ima i na istoku i na zapadu super drzava za zivot.Podjela ta Istoku i Zapad je besmislena.Ono tipa zivis u Kolumbiji ili Indiji koja je razlika.A npr zivis u Francuskoj ili Singapuru koja je tu razlika.Istok i Zapad je mitska podjela u glavama ljudi

Lijepo je tamo ako imas novaca pa kupis kucu uz plazu na jednom od sjevernijih otoka, ali sto se tice Honolulu, grad prljav i prepun kriminala.

Sto se tice vlazne sezone, uvijek se sjetim kada su Schwarzeneggera pitali o snimanju Predatora, kaze da je znao u sta se upusta ne bi pristao ni mrtav.

Zamisli onako, cijeli dan si nekakav ljigav, uljepljen i vlazan.

Pogledajte prilog 1163588
Spanija je zakon

Zasto ? Msm zanima me vas/tvoj stav.Nisam nikada bio u Kanadi ?
Dakle ima mnogo razloga zasto i zbog cega i mislim da je ovo kratko polje da bih vam nasiroko objasnio moje razloge, ukratko, mi Srbi smo takav narod, prosto, jedva cekamo da odemo preko, a kad utvrdimo da to preko NIJE ono o cemu smo mastali, i nema nasih najmilijih, i nasih prijatelja, vracamo se kuci ODMAH.
Jos jedna jako bitna stvar je da ima jako puno nasih ljudi koji se vracaju kuci,u Srbiju, i to ne samo iz Kanade, vec iz celog sveta. Pozz.

Prijatelj bio u gostima kod rodjaka koji tamo radi.
Iznenadio se kako su ljeta suncana, a opet nikad prevruca.
Zimi u prosjeku 13, ljeti oko 25.
Jesu dosta juzno, ali su u sred te neke struje na atlantiku koja redovito hladi zrak, a sunca kao u prici.
Zovu ih otocima vjecnog proljeca.
plašim se da nije velika vlaga, kao recimo na Havajima

plašim se da nije velika vlaga, kao recimo na Havajima
Ovisi na kojem otoku.
Fuerteventura, Tenerife i Gran Canaria nisu, ovi ostali su dosta kisovitiji, ali nema toliko sparine zato sto temperature nisu visoke.

Ovo izbaci kada guglas best climate:

The Canary Islands climate is considered the best climate in the world, thanks to the year-round pleasant, mild temperatures. This is added to the facts that it rarely rains in the archipelago and that it is the region with the most hours of sunlight per day in Europe.

Ovisi na kojem otoku.
Fuerteventura, Tenerife i Gran Canaria nisu, ovi ostali su dosta kisovitiji, ali nema toliko sparine zato sto temperature nisu visoke.

Ovo izbaci kada guglas best climate:

The Canary Islands climate is considered the best climate in the world, thanks to the year-round pleasant, mild temperatures. This is added to the facts that it rarely rains in the archipelago and that it is the region with the most hours of sunlight per day in Europe.
nemoj da me nateraš da idem da vidim sam svoji očima

У Холандији у сваком граду имаш канале и језера, таква је земља. Да сам видео да неко цирка на бродићима, нисам. Вероватно има и тога.
Највише се пуши та марихуана...идеш градом и осетиш мирис. Мислим да је законски дозвољено 5грама код себе а да гајиш 3 биљчице. Нема ко не пуши.

Највише се пуши та марихуана...идеш градом и осетиш мирис. Мислим да је законски дозвољено 5грама код себе а да гајиш 3 биљчице. Нема ко не пуши.
Можеш и више од три биљке ако имаш Холандско држављанство. За дођоше да, 5 грама је Макс. Она бар није убила никога. :)

Back