U koju zemlju biste se bez razmišljanja iselili?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nekako bi bolje zvuci od +40 i danju i nocu tokom leta, zimi otuzno, hladno i skupo grejanje kao kod nas :)
Lijepo je tamo ako imas novaca pa kupis kucu uz plazu na jednom od sjevernijih otoka, ali sto se tice Honolulu, grad prljav i prepun kriminala.

Sto se tice vlazne sezone, uvijek se sjetim kada su Schwarzeneggera pitali o snimanju Predatora, kaze da je znao u sta se upusta ne bi pristao ni mrtav.

Zamisli onako, cijeli dan si nekakav ljigav, uljepljen i vlazan.

ooooo.gif

Lijepo je tamo ako imas novaca pa kupis kucu uz plazu na jednom od sjevernijih otoka, ali sto se tice Honolulu, grad prljav i prepun kriminala.

Sto se tice vlazne sezone, uvijek se sjetim kada su Schwarzeneggera pitali o snimanju Predatora, kaze da je znao u sta se upusta ne bi pristao ni mrtav.

Zamisli onako, cijeli dan si nekakav ljigav, uljepljen i vlazan.

Pogledajte prilog 1163588
za nas bez dlaka...nije toliki problem :ztongue:
no ne sekiraj se....nije da mi neko nudi posao i kucu na Havajima 😭 :lol:
a vidi, ima mora...ima zelenila, ima cveca... :D

Naravno. Pa nećemo valjda Kaliforniju :bum:
Ili N.Y.
Moloch i jedno i drugo.
Florida je nesto sasvim deseto npr., pogotovo ruralni dio gdje su mahom bijelci.
Osim obale postoji i onaj zloglasni Key dio skroz na jugu (rep koji zadire u Meksicki zaljev), citao sam da je taj dio najpederskiji dio USA, tamo idu stari bogati pe*deri i njihovi mladi prileznici.

:mrgreen:

Isko, meni je vec i Colorado previse demokratski, dok mi je Bible belt previse republikanski.
Zato zapadna Montana, zapadni Wyoming, Idaho i kontinentalni dio Washingtona, tamo jos koliko toliko imas mira.
Kad smo kod Washingtona, Seattle je jedini americki velegrad u kojem bi zivio zato sto je jos uvijek koliko toliko bjelacki, iako nazalost prepun hipsterskih jazavaca na biciklima u eko sandalama;

ali oni mi ne smetaju, ako nista drugo, onakvi naduvani su miroljubivi i neskloni kriminalu.
Tu se vodim onom da treba zivjeti i pustiti druge da zive.

Ili N.Y.
Moloch i jedno i drugo.
Florida je nesto sasvim deseto npr., pogotovo ruralni dio gdje su mahom bijelci.
Osim obale postoji i onaj zloglasni Key dio skroz na jugu (rep koji zadire u Meksicki zaljev), citao sam da je taj dio najpederskiji dio USA, tamo idu stari bogati pe*deri i njihovi mladi prileznici.

:mrgreen:

Isko, meni je vec i Colorado previse demokratski, dok mi je Bible belt previse republikanski.
Zato zapadna Montana, zapadni Wyoming, Idaho i kontinentalni dio Washingtona, tamo jos koliko toliko imas mira.
Kad smo kod Washingtona, Seattle je jedini americki velegrad u kojem bi zivio zato sto je jos uvijek koliko toliko bjelacki, iako nazalost prepun hipsterskih jazavaca na biciklima u eko sandalama;

ali oni mi ne smetaju, ako nista drugo, onakvi naduvani su miroljubivi i neskloni kriminalu.
Tu se vodim onom da treba zivjeti i pustiti druge da zive.
Ne poznajem skoro uopšte USA, ovo mi je zanimljivo.
Ako bih tamo negde živeo to bi bilo negde gde ima starih šuma, itd, nešto kao iz onog filma sa Staloneom, First blood
nego predaleko je sve to meni od mog društva na gajbi piva ispred prodavnice

Ne poznajem skoro uopšte USA, ovo mi je zanimljivo.
Ako bih tamo negde živeo to bi bilo negde gde ima starih šuma, itd, nešto kao iz onog filma sa Staloneom, First blood
nego predaleko je sve to meni od mog društva na gajbi piva ispred prodavnice
First Blood je smjesten na PNW, vidis da razmisljamo slicno.
Drzava Washington, glavni grad Seattle.
Planine, zelenilo, ali i puno kise.
Montana, Idaho i Wyoming odmah su u susjedstvu.

Italija je prva...ukoliko ne bih mogla Italiju i Španiju onda bih menjala kontinent :lol:

Mada je meni i u mojoj zemlji Srbiji sasvim ok ..Italija i Španija je ono šta bi bilo kada bi bilo :lol:
Znaš koliko robujemo stereotipima? Mnogo.
Ja sam dve godine živeo u Italiji, sada sam u Nemačkoj. Ako si očekivala opuštene Italijane, pogrešila si. Ako si očekivala namrgodjene naciste Nemce, pogrešila si.
Lako je otići negde na odmor sedam ili deset dana, treba tamo živeti i raditi

Ja sam dve godine živeo u Italiji, sada sam u Nemačkoj. Ako si očekivala opuštene Italijane, pogrešila si. Ako si očekivala namrgodjene naciste Nemce, pogrešila si.
Meni su Njemci sasvim ok i opusten narod, zivio sam s njima.
U principu mozes medju svim narodima naci normalne ljude, ali i obrnuto.
Sto je rekao jedan Njemac za nocne smjene - kada smjenu vodi taj neki njegov Hans, zna da ce ih non stop zajebavati, kada nocnu vodi Gani koji je Albanac, zna da ce biti opusteno.
Jos lik umjereno naginje desno, ali kaze da s Ganijem privatno zna otici na kavu.

ne bih izabrala Italiju da je ne poznajem

Odlican izbor.
Jedina koliko toliko libertarijanska EU drzava, ne dizu histeriju oko oruzja i lakih droga, sve uredno, cisto, etnicki homogeno, nema militantnih vjernika kao na Balkanu, a ateisti su skroz umjereni.
Plus pivnice.

Jos jedan od izbora bio bi Kanari zbog odlicne klime.

Broj jedan je jos uvijek USA, ali strogo ograniceno na Rocky Mountainse i PNW.
Montana, here I come?

Montana, here I come?
Svaka normalna osoba je dobrodosla.

:heart2: :heart2: :heart2:

Nego, pazi zadnji kadar na cesti i u pozadini planine, ispod imas komentar nekoga tko zna gdje je to snimljeno, napisao je - Montana is gorgeous.
Reklama je za Black Label, nije dostojna "Dear Brother" wc da oriba, ali ipak ima dobrih prizora prirode:

Meni je Italija ostala u lepsem secanju nego Francuzi i njihov nacionalizam i jbn francuski jezik.

Odakle to da je u Valensiji vecito prolece? Koliko znam tamo preko leta paklene vrucine.
Spanija i Njemacka su najbolje za zivot.Francuska je najlepsa zemlja Evrope al teza je za zivot.Italija je uzas birokratija gora nego na Balkanu samo sto je spolja nasminkana da sve sija cakum pakum pa mozes oci da nahranis makar

Back