- Poruka
- 24.984
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije letovanje u pitanju vec posao, zivot...dakle vec bih imala donekle zabavu...a sem toga i po mogucstvu 2-3 dragih ljudi + mir + priroda meni ne treba vise...dobro...i neko putovanje tu i tamoZar Maldivicrkla bi od dosade ..
bila sam u dosta tih zemalja nabrojanih, doista turisticki...nisam imala problema ali verujem ti da je ziveti tamo i posetiti dva sveta...opet..probala bih...U polovini od ovih zemalja bi te prvo veče kad izadjes sama, silovali opljačkali ubili
Onda Malta,...jbg!Odakle to da je u Valensiji vecito prolece? Koliko znam tamo preko leta paklene vrucine.
Јесам у Лајстаду и Утрехту. Па сад конкретне цене не знам за шта те занима? Ја сам трошкарио на зезање.. Пиво у кафићима око 5 евра па на више, клопа је џабе. Чак за 10 еура узмеш неупоредиво више него на пример у Србији. Све у свему земља за живот је јако добра. Уређен систем, либерална по свим питањима.Јеси ли био тамо као туриста? Који град? Какве су цене.
Makarska.Koje je ovo mesto?
Nažalost, to je skoro pa istina.U polovini od ovih zemalja bi te prvo veče kad izadjes sama, silovali opljačkali ubili
Baš na Haitiju? Za koliki keš bih ja otišao tamo medju ljudoždere, ne znamNažalost, to je skoro pa istina.
Bio sam dugo vremena na Haitiju, veoma opasno mesto. Ali je klima divna.
Aauuu, od tolikog svijeta ti našao staviti baš Hrvatsku?
Pa kad volem.Aauuu, od tolikog svijeta ti našao staviti baš Hrvatsku?![]()
Baš na Haitiju, dva puta po mesec dana sam bio.Baš na Haitiju? Za koliki keš bih ja otišao tamo medju ljudoždere, ne znam
Da li su u utrehtu kroz grad oni kanali sa vodom,mladi uzmu brod pa se vozaju i pijance po kanalima?Јесам у Лајстаду и Утрехту. Па сад конкретне цене не знам за шта те занима? Ја сам трошкарио на зезање.. Пиво у кафићима око 5 евра па на више, клопа је џабе. Чак за 10 еура узмеш неупоредиво више него на пример у Србији. Све у свему земља за живот је јако добра. Уређен систем, либерална по свим питањима.
У Холандији у сваком граду имаш канале и језера, таква је земља. Да сам видео да неко цирка на бродићима, нисам. Вероватно има и тога.Da li su u utrehtu kroz grad oni kanali sa vodom,mladi uzmu brod pa se vozaju i pijance po kanalima?
Voze se onim kanalima po utrehtu i cirkaju,muzika i ostalo…У Холандији у сваком граду имаш канале и језера, таква је земља. Да сам видео да неко цирка на бродићима, нисам. Вероватно има и тога.
За Лајстад причам.Voze se onim kanalima po utrehtu i cirkaju,muzika i ostalo…
ja skokno do Amsterdama i video likovi voze pokretni bar na biciklama. mehanizam prenosa sa tri bicikle spojen sa barom i tako voze po ulici pijaniДа сам видео да неко цирка на бродићима, нисам. Вероватно има и тога.
Nema spisak, možeš da biraš po volji.Gde je spisak u koje zemlje mozes da se uselis?
Jesi bio u misiji UN iz Srbije?kazu da je haiti jedno od najopasnijih mesta na svetu.Baš na Haitiju, dva puta po mesec dana sam bio.
Nisu ljudožderi, daleko od toga. Ima dosta siromašnih ljudi, ali generalno nemam utisak da su nešto mnogo manje srećni nego ljudi kod nas. Njih usreće i male stvari.
Ja sam cuo da to vazi samo ako imas vise od 9 miliona evra....a negde i 25 mil evra...Nema spisak, možeš da biraš po volji.
UUuuuuuhahahahahahaha al ste vi setali po bg skoronije letovanje u pitanju vec posao, zivot...dakle vec bih imala donekle zabavu...a sem toga i po mogucstvu 2-3 dragih ljudi + mir + priroda meni ne treba vise...dobro...i neko putovanje tu i tamo
bila sam u dosta tih zemalja nabrojanih, doista turisticki...nisam imala problema ali verujem ti da je ziveti tamo i posetiti dva sveta...opet..probala bih...
pa tajland ti lici na toМени се одавде не иде.
Да морам онда негде где је температура целе године 22-28 степени. Где су људи насмејани и неоптерећени материјалним. Где више уживау у доколици него што трче за новцем. Где нема снобова.