U kakvom to mi svetu živimo!?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kad sam počeo gledati ovaj video a pre nego je Susan pustila glas...

• ""ja sam se pitao/pitala šta li ova ovde radi""

• ""smejao/la se njenom govoru/stasu/godinama/akcentu""

• ""gledao/la sam sa zanimanjem bez ismejavanja""

• ""sram me reč...sad kad sam odgledao celi video""

• ""ja sam isto bio predmet nečijeg ismejavanja pa znam kako je to - nisam se ismejao""""

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dakle ti nisi pun predrasuda kad jesu u pitanju gabori, ali jesi kad su u pitanju ljudi drugacijeg misljenja od tvog.:roll: Kakav netolerantni folirant.:dash:

pa to sam namerno napisao da takvima ko ti malo podignem krvni pritisak....:hahaha:

eto svaki put kad ćeš bit pospana ti samo pročitaj taj moj post još jednom i eto vidiš kako te fino razbudi...odmah si rečita postala:lol:

PS
e da... nisam ni ja bezgrešnik a ni savršen:idea:...niti to ne želim biti:idea:....al imam neke principe i toga se držim:rtfm:...ako kažem da mi ljudi koji su pored zdravih očiju i zdrave ""pameti"" troše energiju na neko patriJotsko mentolisanje pritom vređajući prvenstvno takve ko što sam ja jedini predmet mog ismejavanja...onda takve ni ne mogu da upoređujem sa Susan Boyle jer ste vi ""posebni""....uostalom u mom profilu sve piše ja sam antipatriJota...hm....šta bi to moglo značiti?:think::mrgreen: aj mučni malo glavom :dash:

Poslednja izmena:
pa to sam namerno napisao da takvima ko ti malo podignem krvni pritisak....:hahaha:

eto svaki put kad ćeš bit pospana ti samo pročitaj taj moj post još jednom i eto vidiš kako te fino razbudi...odmah si rečita postala:lol:

PS
e da... nisam ni ja bezgrešnik a ni savršen:idea:...niti to ne želim biti:idea:....al imam neke principe i toga se držim:rtfm:...ako kažem da mi ljudi koji su pored zdravih očiju i zdrave ""pameti"" troše energiju na neko patriJotsko mentolisanje pritom vređajući prvenstvno takve ko što sam ja jedini predmet mog ismejavanja...onda takve ni ne mogu da upoređujem sa Susan Boyle jer ste vi ""posebni""....uostalom u mom profilu sve piše ja sam antipatriJota...hm....šta bi to moglo značiti?:think::mrgreen: aj mučni malo glavom :dash:

Ja sam rechitosti nauchena vaspitanjem a ti bolje da si mi smutio jednu ladnu instant kafu, ovo ne dize pritisak uopste.

Ostalo si konfuzno napisao pa me mrzi da vako pospana odgovaram.

tek je nešto više od nedelju dana postavljen prvi video klip o Susan Boyle a već ima preko 30 miliona pregleda:worth:...a ako računamo i preglede na desetke kopija video clipa na you tube....onda se taj broj preko 50 miliona:worth: sa sveukupno preko milion komentara velike 99% podrške:worth: i odlične reputacije:worth:....i sve to u samo nešto više od nedelju dana...:worth:

ovakvu gledanost nemaju ni mnoge legendarne i svima poznate pevačice...:ok:

tek je nešto više od nedelju dana postavljen prvi video klip o Susan Boyle a već ima preko 30 miliona pregleda:worth:...a ako računamo i preglede na desetke kopija video clipa na you tube....onda se taj broj preko 50 miliona:worth: sa sveukupno preko milion komentara velike 99% podrške:worth: i odlične reputacije:worth:....i sve to u samo nešto više od nedelju dana...:worth:

ovakvu gledanost nemaju ni mnoge legendarne i svima poznate pevačice...:ok:
A da tražiš procenat od nje što si je reklamirao na Krsti?:think:...Možda dobiješ od njenog PR tima miša i tastaturu pošto si svoje uništio reklamirajući nju.:hahaha:

Ja te lepo pitah 'oćeš dobiti neku paricu za reklamu a ti spamuješ sopstvenu temu.:roll:

evo samo da sredim akreditaciju za PRovca za plemepublike ove naše balkanske jaruge:lol: ;)

al sumnjam da će u ovoj balkanskoj jaruzi imat nešto vele fanova....ovde je druga brija....ono mentolpatriJotizam i ta spika:sad2: ono da je pevala nešto od Toopsona il o priznanju Osetije od strane vlade "RSK" ...bila bi već druga pesma....:roll:

xebiga ne može se ceo svet uskladiti sa ovim balkanskim oFcogetom i shaBanizmom koji vlada na ovim našim wookoxe8inama:roll:

:bye:

Pa ovo je normalno ponašanje...U svetu koji je navučen na teror fizičkog izgleda...Duboko bolestan svet...Sve je okrenuto...Ovo je svakako Jedan slučaj a koliko mnogo ima onih koji nikad ne dobiju šansu,ili je izgube zbog ''ružnoće''...Pokvaren ,zao svet,ali većina želi tako,pa lets start the hells barbecue:cool:

Back