u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za slavljenicu Bobanu

Prilozi

• DSCN0923.jpg
    DSCN0923.jpg
    15,7 KB · Pregleda: 77
cao generacijo,
ubise nas ovi praznici....hrana...pice....hrana , hrana, puna sam kao brod e moracu na neku dijetu

Uzvracam istom merom. Zaista su ovi praznici preobilni. Petodnevni borava u N.Sadu natovario mi 3 kile, mada mi nisu opterecenje. Nekako se cuvam. Inace, draga generacijo mogu ti reci da je N.Sad prelep grad. Nisam bio punih 17 godina i mnogo toga se izmenilo, jedino mi nekako riblja pijaca ostala ista. Doduse nema vise autobuske, medjumesne pored nje a rekose mi i zatvor nije vise tu. Inace, naselja su predivna i moderna.
Pozdrav za tebe i sve koji navrate.:D

Dragice caoooo, vidi kako je lep dan danas, kad su mi zraci sunca jutros usli u sobu probudili su u meni zelju da tragam za necim lepim napolju, zato cu danas u dvoristu da pravim reda, prvo cu izbaciti nepotrebne stvari, pocistiti dvoriste i isplanirati koje cu rano cvece u basticu staviti.Mozda nadjem i neki lep detalj da napravim koju fotografiju i pokazem sestri kaja me zadirkuje i kaze,, e nagledala sam se tvog dvorista na slikama te dvoriste danju te nocu te u leto te u jesen te u zimu, ma kao dete si,, ali bez obzira na komentar uvek ih pogleda. A i moja kuca ce biti srecna da joj posvetim toliko vremena jer se uvek mota oko nogu i radoznalo gleda sta radim. Pozdrav

Dragice caoooo, vidi kako je lep dan danas, kad su mi zraci sunca jutros usli u sobu probudili su u meni zelju da tragam za necim lepim napolju, zato cu danas u dvoristu da pravim reda, prvo cu izbaciti nepotrebne stvari, pocistiti dvoriste i isplanirati koje cu rano cvece u basticu staviti.Mozda nadjem i neki lep detalj da napravim koju fotografiju i pokazem sestri kaja me zadirkuje i kaze,, e nagledala sam se tvog dvorista na slikama te dvoriste danju te nocu te u leto te u jesen te u zimu, ma kao dete si,, ali bez obzira na komentar uvek ih pogleda. A i moja kuca ce biti srecna da joj posvetim toliko vremena jer se uvek mota oko nogu i radoznalo gleda sta radim. Pozdrav

Ćao i tebi curo puna optimizma.
Imam i ja nešto bašte ali na žalost ne mogu ništa da planiram do proleća. Prošle godine su nam u ulici uvodili gradsku kanalizaciju koju nisu završili, kraj sa visokim podzemnim vodama, ništa ne uspeva čak ni "prkos", znaš to slatko cveće, tako da čekam proleće da završe pa ćemo videti.
Prošlog leta mi je uginula kuca koju sam pre deset godina našla u kontejneru, još uvek nemam želju da imam drugu. Pre par meseci su mi došle dve mačke, mačori, pa se sad sa njima družim, nisu prijatelji kao što je bila moja Dajna, ali znaju biti vrlo zabavni.
Ovaj stariji je naučio da otvara vrata, lepo skoči na kvaku i uđe u kuću, a mali ga u stopu prati da bi i on ušao.
Eto moje zabave. Puno pozdrava.

Dragice draga,
Napolju nisam izdrzala vise od 2 sata, ima jos snega ali dosta sam uradila.Drago mi je da imas one macore, pre nego sam nasla moju Floru imala sam puno dvoriste tudjih macaka, zato sto je mirno i niko ih nije uznemiravao ali ni jedna se nije zadrzala trajno.

Dragice draga,
Napolju nisam izdrzala vise od 2 sata, ima jos snega ali dosta sam uradila.Drago mi je da imas one macore, pre nego sam nasla moju Floru imala sam puno dvoriste tudjih macaka, zato sto je mirno i niko ih nije uznemiravao ali ni jedna se nije zadrzala trajno.

Ah neće moji mačori nigde, nisu ludi, moj muž u šali kaže da bi u sledećem životu voleo da bude mačka u našoj kući.
A inače, ne zadržavaj se previše napolju, zubato je ovo sunce, zna da prevari, pa da se prehladiš.

Jutros jos onako ne umivena i bunovna dohvatim se da skuvam kafu kad ni zrnca , odmah mi se oci otvorise sirom i kao po komandi oblacenje i trk u prodavnicu. U povratku sam razmisljala sta bi me jos tako nateralo da panicno bezim u prodavnicu ( sa cigarama jos gora stvar) kao ove gluposti. Ljkutim se na sebe sto nisam dovoljno jaka da prestanem sa pusenjem i kafom.

E...sve sto je lepo u zivotu ispada stetno;)
Kafa-sto da ne ?Osim ako preteramo. Cigarete-to nam ne valja.Ali ja imam jednu teoriju(navodeci vodu na svoj mlin)-ako bih prestala da pusim to bi bilo tako psiholosko traumiranje da bi mi izmestilo sve funkcije koje sad teku uredno(znamo kako stres utice na sve...):p

E...sve sto je lepo u zivotu ispada stetno;)
Kafa-sto da ne ?Osim ako preteramo. Cigarete-to nam ne valja.Ali ja imam jednu teoriju(navodeci vodu na svoj mlin)-ako bih prestala da pusim to bi bilo tako psiholosko traumiranje da bi mi izmestilo sve funkcije koje sad teku uredno(znamo kako stres utice na sve...):p

Eto rešenja za sve. To je ključ između štetnog i korisnog :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back