u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobru noc vam zelim dame ,al mene ceka bela ladja.Drage dame ja bio na "razno" , tamo sam stalno-nautika pa slucajno kliknuo ovde,i uopste mi nije zao, jer od svega na svetu najvise mrzim "***** bal" , i skola i vojska , a ja nebih menjao jedno zensko za 1000 muskih .Ova bela ladja sa pocetka je stvarno samo sto nemam jos dovoljno para. Cika (na papiru) je 53ce inace ovako cak i ispod 60tih. To sto kukate na "sitnu decicu" nije ni cudo kada je zavladao sve sam suvi geJak(sa velikim J) pa ko da ih vaspita., tako je barem kod mene u Valjevu. A to sto su sonjavi i brljivi , pa instant generacija (ni leba imasti i aleve paprike, ni leba i pekmeza i mlada luka) . Najbolja ilustracija: na jednom doceku cika je bio medju pet najstarijih , a bio sam najrzigraniji(sve redom) a oni sede i bleje. Izvinite sto ja ovako nadugacko, jer sam taze vlasnik kompa(opet zbog nautike) a i nisam bas naj vicniji elektronici(sto rekla dama spreda,hartija i olovka pa lepo slazes). Zato nedajte se Inese generacije moje. Dobro more

Drage moje devojke i mladici iz pedeset i neke, lepo vam vece i noc bili na *40. Pozdrav i svim dragim komsinicama i komsijama. Ne dozvolite da tema suvise sklizne narednih dana dok ja desetak dana tumaram Zlatiborom, odmarajuci se i naravno trazeci Pajceta. Voleo bih da ga sretnem ali njega odavno nema, prevaziso i moja odsustva. Ako je neko u kontaktu sa njim neka mu posalje pozdrave. Ja sam od sutra na Jevrejskom brdu, pa ako ima vremena neka navrati, zna on gde ja odsedam.
Svima Vama koji cete na radne zadatke, srecan rad. Bobani i Snezi, naravno i ostalima, poruka, svratite na pedesete.
Veliki pozdrav. Mislim na Vas. Od srca JA.

JOPE:
Drage moje devojke i mladici iz pedeset i neke, lepo vam vece i noc bili na *40. Pozdrav i svim dragim komsinicama i komsijama. Ne dozvolite da tema suvise sklizne narednih dana dok ja desetak dana tumaram Zlatiborom, odmarajuci se i naravno trazeci Pajceta. Voleo bih da ga sretnem ali njega odavno nema, prevaziso i moja odsustva. Ako je neko u kontaktu sa njim neka mu posalje pozdrave. Ja sam od sutra na Jevrejskom brdu, pa ako ima vremena neka navrati, zna on gde ja odsedam.
Svima Vama koji cete na radne zadatke, srecan rad. Bobani i Snezi, naravno i ostalima, poruka, svratite na pedesete.
Veliki pozdrav. Mislim na Vas. Od srca JA.

JOPE,
ne brini....sad mu javljam da dolazis.
cenim da ga je tamo lako nacvi. samo u nekom kaficu pitas......
sad cu i tebi na pp poslati njegov kucni i mob, broj.

lepo se provedi, odmori. pozdrav Tebi i Tvojoj familiji.

Usamljena gospodja:
Dobro vece svima,nova sam na forumu,ovo mi je prva poruka pa mi se najvise dopalo da pocnem ovde.Citala sam sve postovei jako mi se dopada sto se bas lepo druzite.Ja sam jako usamljena pa ce mi biti zadovoljstvo ako me prihvatite za druzenje.
Pozdrav svima od MENE!

prihvatili smo te :-D iz prve :-D :-D :-D

ROSES-1.jpg

Dula:
O Jope uzivaj u planini, kako bih ja volela da zivim u nekom brdovitom delu,ubi me ova ravnica narocito leti. Bobana ti si stvarno naj bitnija karika u lancu sve nas spajas i sa svima si u kontaktu , kada cu dobiti slike?

gde si..... :-D :-D :-D
ja sa lakocom sve postignem :-D :-D :-D
znas li da poznajem uzivo pola foruma....mislim na ljude sa kojima i ovde pisem.... :-D
mogu ti reci da bi bila odusevljena da nekako mogla da budes sa nama.
sledeci put ces doci kako znas i umes.
pa makar i ja dolazila da te dovucem :-D
slike ti saljem kad ih i ja dobijem.
Snezi je danas rodjendan, pa neka i to prodje....a onda ima da salje ;-)
imam i kod Maje jos slika.
na Suncobranu na neke dve ili tri strane unazad imas neke slike ..... :-D :-D :-D

kissssssss draga.....

Postovana usamljena gospoja nije lose ponekad biti sam , ali nevalja nikada biti usamljen. Kao sto rekose pre mene ovde nas ima vise nego dovoljno za druzenje pa ko sta voli neka izvoli. Ovde je od svacega po malo za svakoga po nesto, pa ce se valjda naci i za (celavog muju) kapa. Hvala na pozivu za gostovanje , samo da nebude po onoj narodnoj-dodji prijo dodji kumo necu biti kuci. Zezam se. Dobro more

A ko bi CRNA DAMA bila ljubazna da pogleda moj skromni prilog #1253 valjda bi promenila misljenje. Posto nas je ovde malo mnogo da bi prihvatili poziv USAMLJENE GOSPOJE ja imam realniji i izvodljiviji predlog. Kod mene u Valjevu ima izvanredna recica Gradac, kanjonskog tipa sa vodom koja moze da se pije direktno iz korita, a priroda je izmisljena(znate ono za Valjevo-nigde lepse okoline a gore sredine) pa bi mogao da padne dogovor ko nije daleko a voli netaknutu prirodu da se nadjemo i onda sve "redno", ice pice(mislim ono iz flase a ne ono bezobrazno kao sto pise) normalno i muzika, a cika je majstor za klopu. pa razmislite. Dobro more

Cao generacijo, ako ne zahladi uskoro ima da poludimo svi kolektivno.Moje psiho- fizicke aktivnosti su se svele na 0 , Svako vece razmisljam kako bi trebalo sutra na kupanje a kad se vratim sa posla nemam volju da po vrucincini idem na plazu. Kako vi provodite ove vrele dane?

Dula:
Cao generacijo, ako ne zahladi uskoro ima da poludimo svi kolektivno.Moje psiho- fizicke aktivnosti su se svele na 0 , Svako vece razmisljam kako bi trebalo sutra na kupanje a kad se vratim sa posla nemam volju da po vrucincini idem na plazu. Kako vi provodite ove vrele dane?

Dulo.....aaaahhhahaahhaaaa samo te zamisljam tako iznerviranu :-D :-D :-D
jedini lek ti je da se pravis kako uopste nije neizdrzivo.... ;-) :-D
i uostalom idi na kupanje.....krenes oko 17 a vratis se kad zadje sunce :-D :-D :-D
zanimljivo drustvo....
ili dobra knjiga.....

vidi mene.....cekam Marca da zove i ne primecujem 50 stepeni a skoro ce ponoc :-D :-D :-D

Dula:
Cao generacijo, ako ne zahladi uskoro ima da poludimo svi kolektivno.Moje psiho- fizicke aktivnosti su se svele na 0
i moje
:(

Svako vece razmisljam kako bi trebalo sutra na kupanje a kad se vratim sa posla nemam volju da po vrucincini idem na plazu. Kako vi provodite ove vrele dane?

ne izlazim iz kuce
kad mogu...

ali sutra sam ga nadrljala
jooooooooooj !
:)

da nije ovog bobaninog optimizma
ne znam sta bih
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back