dragandrag
Početnik
- Poruka
- 8
Dobru noc vam zelim dame ,al mene ceka bela ladja.Drage dame ja bio na "razno" , tamo sam stalno-nautika pa slucajno kliknuo ovde,i uopste mi nije zao, jer od svega na svetu najvise mrzim "***** bal" , i skola i vojska , a ja nebih menjao jedno zensko za 1000 muskih .Ova bela ladja sa pocetka je stvarno samo sto nemam jos dovoljno para. Cika (na papiru) je 53ce inace ovako cak i ispod 60tih. To sto kukate na "sitnu decicu" nije ni cudo kada je zavladao sve sam suvi geJak(sa velikim J) pa ko da ih vaspita., tako je barem kod mene u Valjevu. A to sto su sonjavi i brljivi , pa instant generacija (ni leba imasti i aleve paprike, ni leba i pekmeza i mlada luka) . Najbolja ilustracija: na jednom doceku cika je bio medju pet najstarijih , a bio sam najrzigraniji(sve redom) a oni sede i bleje. Izvinite sto ja ovako nadugacko, jer sam taze vlasnik kompa(opet zbog nautike) a i nisam bas naj vicniji elektronici(sto rekla dama spreda,hartija i olovka pa lepo slazes). Zato nedajte se Inese generacije moje. Dobro more