Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stonesa:Eto i ja zalutala. Ali "generacija" je tu i vidim jos uvek romaticna i puna poezije kao uvek.
Ne daj se Ines...i tako dalje.
Ja sam napustila ex-Yu 1976 ali jos uvek sam tu, nasa, i nadam se da cu naci svoju generaciju, eto tako, preko interneta ako ne drugacije.
2ga beogradska Gimnazija (koja vise ne postoji tamo na Zelenom Vencu)

ninoslav007:Pozdrav svima .Konačno sam i ja uspeo da se ušunjam.Vranjanac.
Drago mi je da imamo novo drustvo, a staro puno pozdravljam.ninoslav007:snežana01,hvala na dobrodošlici.Već sam pomislio da me niko neće primetiti.Volim nova poznanstva;vidim da sam na pravom mestu.
stonesa:tanja, ja sam zivela u Gavrila Principa taj deo kod Kamenicke. Isidora Sekulic osnovna skola pa onda druga beogradska

stonesa:Komsinice Tanja, lepo da se cujemo.
Jesam li ja ovde jedina u inostranstvu ili ima jos "pacenika" . Salim se, "pacenje" je proslo od kad su memorije samo memorije...Ali generacija...da to je memorija a ne ono tlo...Tako ja mislim..
Gitare i preferans, ideali i osecanje prevare u ona sva obecanja koje smo dobili tada odavno.....Seti se Ines...I tako dalje...Ipak, najbolja generacija u mojoj knjizi!