u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gajic:
Jao,izvini.....Ja vas sve postujem, i vas i vase prijatelje strance! Mmmmm,kako se ono bese zovu? A,da.......Alchajmer, Parkinson.....

Ne misliš li da će ti večeras, kada sumiraš svoj dan biti neprijatno? Nijedna životna dob, pa ni pubertet nije opravdanje da budeš ovako i ovoliko bodljikava osoba, a nepotrebno, niti te ko zvao a niti te ko ovde oslovio. Razmisli malo o tome i sigurna sam da ćeš doneti pravilan zaključak. Uostalom, ovi stranci i tebe možda očekuju, pa nemoj da im se rugaš. Moja mama je bolovala od Alchajmera i veruj mi da ne bih volela da niko na svetu više ne boluje ovu bolest. To je i razlog da sam ti se obratila, inače te nikada ne bih primetila ni virtuelno a ni realno!

"Jedina sloboda koju ratnici imaju jeste da se ponasaju nepogresivo.
nepogresivost nije samo slbooda; to je jedini nacin da se ispravi ljudski oblik."

rece kastaneda kao i

"svet ljudi krece se gore-dole, i ljude se krecu gore-dole sa svojim svetom;
ratnici nemaju prava da slede uspone i padove svojih bliznjih".

snezana01:
Ne misliš li da će ti večeras, kada sumiraš svoj dan biti neprijatno? Nijedna životna dob, pa ni pubertet nije opravdanje da budeš ovako i ovoliko bodljikava osoba, a nepotrebno, niti te ko zvao a niti te ko ovde oslovio. Razmisli malo o tome i sigurna sam da ćeš doneti pravilan zaključak. Uostalom, ovi stranci i tebe možda očekuju, pa nemoj da im se rugaš. Moja mama je bolovala od Alchajmera i veruj mi da ne bih volela da niko na svetu više ne boluje ovu bolest. To je i razlog da sam ti se obratila, inače te nikada ne bih primetila ni virtuelno a ni realno!

Virtuelno neznam,ali realno je da ce te prvo vi u UN!

Dobro jutro dragi moji prijatelji svih generacija. Da ste mi zivi i zdravi a protuvu ostavite da vene i trune, ne hranite je svojim recima, brze ce nestati.. Hvala svima VAMA na jedinstvu i dobroljudstvu. Voleti, ceniti i postovati je vrlina. Vecina nas koji smo na ovom i mnogim ostalim podforumima danima to pokazuje. Jedna nevaspitana, frustrirana, bezvredna i besciljna dalaBu ne moze nam ga narusiti.

evo malo vacnog egziperija i u vase prozore

"UPRAVO ZBOG TOGA JA RAZVIJAMA SLOGU LJUBAVI RAZNOLIKIM STUBOVIM AI KUPOLAMA I GANUTLJIVIM KIPOVIMA. JER UKOLIKO JE IZRAZIM, JA TU SLOGU CINIM BESKRAJNO RAZNOVRSNOM. NA STA UOPSTE NEMAS PRAVA DA SE ZGRAZAS.

dobar vam dan generacijo moje brace

e sad dok nema nikog ja cu da optrcim celu parohiju
i da se usunjam u svaki pod forum
pa kad se probudite a ono
bretagne na svim mestima ha ha ha
thgallop.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back