Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
А овде само 10 дана, all alone, with just fish-cans ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lacibg:У ствари : ова је прва, дуго је "трајала", с малим изменама, а онда сам неко време имао "киллер-а". Шта ћеш, мењам мало ко жене фризуру ...![]()
Prvo ideš u kamp za prevaspitavanje u kom' ćeš bidneš jedina ispod 50gajic:Baba jel primas nas decu sad za letnji raspust? Samo da znas moja prava bakica pravi pitu od krompira sa domacim korama. I pride domaci paradajz. I domaci sir. Sad je nesto ljuta na mene (stvarno ne znam zasto) pa nemam gde, ti si mi jedina opcija. Jos ako zivis na selu eto me tri meseca.
i to najmanje 10 dana!!
!!bobanap:...dobro vece , komsije....prijatelji moji..... :-D :-D :-D
gde ste.... :-D kako ste ... :-D :-D :-D
![]()
)Ajd' i treČi put......ne valja se na parnome zaustavititanja_bg:ovo 2 puta auuu)
!!!

tanja_bg:ovo trece je vise za babu auuuu![]()
![]()
) radiš zbog sebe
!!

Saglasan. Dobro vece, dobrodosla. Pa sta ako smo iz pedeset i neke. U nama ima svega, a ako neznamo kao ovi mladji, pa gledacemo ili, mozda, nesto i nauciti od njih. :grin:israelli:Kako d ne.Ima nas iz 50 i neke za neke smo bake i deke.A za ostale ne marimo zato ne starimo.Ne stidim se biti na internetu jer to je biti u svetu.Sa mladjima ili starijima komunikacija je najfinija
!!!Е Тајчи, личиш на моју жену ... и она тако с компјутеримаtanja_bg:...
hm
stigla mi je privatna poruka
a da mi "neko" objasni kako to da otvorim?
nova sam, kako rekoh
А и име и град исти 
Ооо, хвала на комплименту Бобанап. И ја све чешће шарам. Досадило.bobanap:ova "MACA" ti bas pristoji.... :-D :-D :-D
bar je to moje vidjenje tebe sa podforuma " naseg"
ps. mada ja tamo sve manje.... :-D :-D :-D
Lacibg:Ооо, хвала на комплименту Бобанап. И ја све чешће шарам. Досадило.
А ево и да презалогајимо у амбијенту који овде сви преферирају.
Laci, dovoljno je bobana....bez p.... :-D :-D :-D
krenula sam da se odjavim, ali....ko bi odoleo.... :-D :-D :-D
ovo je moj prirodni ambijent :-D