u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А овде само 10 дана, all alone, with just fish-cans ...
pd%20sea%20gull.jpg

Baba jel primas nas decu sad za letnji raspust? Samo da znas moja prava bakica pravi pitu od krompira sa domacim korama. I pride domaci paradajz. I domaci sir. Sad je nesto ljuta na mene (stvarno ne znam zasto) pa nemam gde, ti si mi jedina opcija. Jos ako zivis na selu eto me tri meseca.

Lacibg:
У ствари : ова је прва, дуго је "трајала", с малим изменама, а онда сам неко време имао "киллер-а". Шта ћеш, мењам мало ко жене фризуру ... :lol:

ova "MACA" ti bas pristoji.... :-D :-D :-D
bar je to moje vidjenje tebe sa podforuma " naseg"
ps. mada ja tamo sve manje.... :-D :-D :-D

gajic:
Baba jel primas nas decu sad za letnji raspust? Samo da znas moja prava bakica pravi pitu od krompira sa domacim korama. I pride domaci paradajz. I domaci sir. Sad je nesto ljuta na mene (stvarno ne znam zasto) pa nemam gde, ti si mi jedina opcija. Jos ako zivis na selu eto me tri meseca.
Prvo ideš u kamp za prevaspitavanje u kom' ćeš bidneš jedina ispod 50 :lol: :lol: i to najmanje 10 dana!!

E, ako sa uspehom prođeš toJ, ondaK moreš kod mene na dodatak!!
Gledaj molim te da to odma obaviš jerBo bi mi taman trebla jedna taka sredinom juna kad zajdem u ku'ruze :lol: :lol: !!

BiČe i pite, i paradajza, i svega neČega, ....a pogotovo kad napuniš 18 :twisted: :twisted: !!

israelli:
Kako d ne.Ima nas iz 50 i neke za neke smo bake i deke.A za ostale ne marimo zato ne starimo.Ne stidim se biti na internetu jer to je biti u svetu.Sa mladjima ili starijima komunikacija je najfinija
Saglasan. Dobro vece, dobrodosla. Pa sta ako smo iz pedeset i neke. U nama ima svega, a ako neznamo kao ovi mladji, pa gledacemo ili, mozda, nesto i nauciti od njih. :grin:

Ala si štura sa rečima :lol: :lol: !!!

Šta ne zanš Tanjuška??
Da otvoriš PP??

Gore desno, ispod onog Dobro došli, Tanja_bg piše Privatne poruke, klikni na to.
Kad se otvori, stoji ti ime onoga ko ti poslao i naslov poruke. Klikni na naslov poruke i ......VOLAAA!!

F.

bobanap:
ova "MACA" ti bas pristoji.... :-D :-D :-D
bar je to moje vidjenje tebe sa podforuma " naseg"
ps. mada ja tamo sve manje.... :-D :-D :-D
Ооо, хвала на комплименту Бобанап. И ја све чешће шарам. Досадило.

А ево и да презалогајимо у амбијенту који овде сви преферирају.
sun03-757210.jpg

Lacibg:
Ооо, хвала на комплименту Бобанап. И ја све чешће шарам. Досадило.

А ево и да презалогајимо у амбијенту који овде сви преферирају.

Laci, dovoljno je bobana....bez p.... :-D :-D :-D
krenula sam da se odjavim, ali....ko bi odoleo.... :-D :-D :-D

ovo je moj prirodni ambijent :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back