u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lacibg:
'Бро јутро.
Ко кафу није попио, а мрзи га да кува - ево једна мала испоручује ...брзо. Само окренете телефон 526457844516815468794155768777556341238. Толико.
motoassxh8.jpg
Hvala prijatelju. Mala dodje al, kafu zaboravila. Ja pristavih za sebe, NJU i sve vas. Spremna, a ima i posluzenja, omaceg iz radnje, dok ne "naleti" Snezana sa bajaderama.
Dobro vam prohladno i kisovito jutro, sa obala Nisave. :grin:

gajic:
Bozeeeeee! Ova tranzicija sa sve prekvalifikacijama i dokvalifikacijama, koje podrazumevaju obavezan rad na racunaru ce nas dokrajciti! I matorci koriste racunar? Ccccc...
Ko si bre ti, otkud dolete. Sta imas ti protiv pedesetogodisnjaka. Koliko je tebi. Zar mislis da je racunar samo za tebe. Ajd sklanjaj se, nije ti mesto ovde. Nisi dobronameran ili, mozda, dobronamerna, bez obzira koliko godina ima(o)la. :twisted:

bobanap:
JOPE,

prijatelju, ne nerviraj se bez razloga....

devojka je bila na --ona trazi njega....nije nista nasla.....
pa sad sva apaticna i malo nervozna.....ne zna gde udara....
a rekla bih i da je nevaspitana :evil:

Uuuuuuuuuu....Popizdela si.......Sta je, polomila ti se igla za strikanje? Ili, nisu hteli da ti prodaju vibrator? Ili, nisu hteli da ti ustanu u autobusu? Ili, ti je muz nasao nekog mojih godina? :?:

gajic:
Uuuuuuuuuu....Popizdela si.......Sta je, polomila ti se igla za strikanje? Ili, nisu hteli da ti prodaju vibrator? Ili, nisu hteli da ti ustanu u autobusu? Ili, ti je muz nasao nekog mojih godina? :?:

aaaahahahahahahaaaaaaa
polomila se igla za strikanje.....ali nije to problem :roll:
nego polomile se naocare....pa sad nista ne vidim....

ali.....svejedno ti mi ides na tuki :evil:

Mala Gajicka,gledaj i uci,mi smo ti kao musketari,svi za jednog jedan za sve,ima nas svih godina i medjusobno se postujemo. Kad naucis znacenje te reci smejat ces se samoj sebi kao sto ti se mi sada smejemo i verovatno ces steci prijatelje a ne juriti "matorce" po forumu. Mi svoje godine volimo a ti za sebe jos i ne znas.

Alexanna:
Mala Gajicka,gledaj i uci,mi smo ti kao musketari,svi za jednog jedan za sve,ima nas svih godina i medjusobno se postujemo. Kad naucis znacenje te reci smejat ces se samoj sebi kao sto ti se mi sada smejemo i verovatno ces steci prijatelje a ne juriti "matorce" po forumu. Mi svoje godine volimo a ti za sebe jos i ne znas.

Jao,izvini.....Ja vas sve postujem, i vas i vase prijatelje strance! Mmmmm,kako se ono bese zovu? A,da.......Alchajmer, Parkinson.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back