u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUBREG U LOJU:
JJJJJJJJjjeeeeeeeeeeeee marcomm drugarcino
Desi legendo
Nema te ko........kise ovih dana
Ako si me ti skratio......onda nek budem i pit bul...i bul shit....i bula bez shit
i shit bez bula....i bula....hula i.....karakondjula ili sta vec
Uglavnom nije rec o tome......nego de si se zavuko....u koju jazbinu...sas razladjeno
tekochino ili sas klimatizovano.......odgovaraj...bre...
Imal nesto novo kod tebe... :roll: :roll: :?: :confused: 8) :grin: ;-)
Ту сам, малко овде, малко онде,
више читам него што пишем.
Крстарица ме убија у појам.

JOPE
ovo si stvarno divno napisao.
prava si ljudina....
Maja......
ne moze to odmah.....polako...vreme prolazi....
potreba se pretvara u naviku.....ostaju lepe uspomene.....
vrati se osmeh.....
ali ipak mora da prodje neko vreme.....

eh, da je tuga sneg
da se do jutra otopi......
daljine,
cudna su to polja nade....i barikade,
izmedju nas.....:-(

Stojis i ne vidis.Prolaze slike i godine. Srce je puklo.Iz grotla ljubavi kulja bes i patnja. Sve je sruseno. Nema kule, nesta temelj k,o rukom odnet. Uzalud ga trazis. Ne pokusavaj, nece biti isto k,o pre.Odmori srce, pusti neka vreme ohladi lavu, mozda ce neki plamicak ostalih secanja zalutati u necije "dvoriste" i postaviti novi temelj ljubavi. Nikada se ne zna...godine dolaze i prolaze. Neka ih secanja, misli na sutra. Laka vam noc, dragi moji.

Stojis i ne vidis.Prolaze slike i godine. Srce je puklo.Iz grotla ljubavi kulja bes i patnja. Sve je sruseno. Nema kule, nesta temelj k,o rukom odnet. Uzalud ga trazis. Ne pokusavaj, nece biti isto k,o pre.Odmori srce, pusti neka vreme ohladi lavu, mozda ce neki plamicak ostalih secanja zalutati u necije "dvoriste" i postaviti novi temelj ljubavi. Nikada se ne zna...godine dolaze i prolaze. Neka ih secanja, misli na sutra. Laka vam noc, dragi moji.

Kisa donese radost mnogima, nacini potocic i usek na kome nas spoji sa svih strana i generacija. U dubini tog useka samo mi,daleko od vas. Cekamo vas na radost novog dana. Dobro vece, prijatelji dragi. Nadam se da nece biti kocenja i dupliranja poruka k,o sinoc. Od mene pice i meze za drustvo, odabrano, pod suncobranom.

JOPE:
Dobro vam vece i dobra vam noc bila dragi moji prijatelji. Listajuci teme, napunim baterije i srce mada sam pomalo tuzam zbog Mahamaje. Vec danima pati. Kako joj pomoci, osim savetom da ce vreme izleciti srce ali ozdravljenje sporo ide. Leci dusu secajuci se pesama. Voleo bih da joj duboka rana sto pre zaceli. Nadam se da medju nam matorijima nema tako tuznih, sto ne znaci da u nama nema ljubavi. Godine su "isklesale" put kroz klisuru ljubavi, patnje i bola i danas je lakse kretati se njime. Majo, ako te pu nanese na n a nas podforum, put ti je otvoren i na vidiku ugledaces srecu. On ili neko drugi, sada je svejedno. Zakljucaj TI a;i i svi ostali, patnju, raduj(te) se zivotu. Veliki pozdrav.

Jope, ne brigaj, stara sam ja kuka, sto kuka :cry: al nisam kukavica 8-)
Malo sam smorila,vidim i sama :lol: :lol: al romanticna mi priroda, pa eto, dam po sentimentu :roll: Lubim vas sve sto bi rekla nasa Sneska :-D

JOPE:
Kisa donese radost mnogima, nacini potocic i usek na kome nas spoji sa svih strana i generacija. U dubini tog useka samo mi,daleko od vas. Cekamo vas na radost novog dana. Dobro vece, prijatelji dragi. Nadam se da nece biti kocenja i dupliranja poruka k,o sinoc. Od mene pice i meze za drustvo, odabrano, pod suncobranom.

Dobra noć i tebi, naravno i svima iz 50 i neke! Nadam se da i za mene ima mesta u tom odabranom društvu pod suncobranom! Ljubim vas sve! :D :D :D ...

Dula:
Ljubim Vas sve iz pedesetih i ostale , poseban pozdrav Bobani, onomad se vratih iz Australije, divno je bilo, kao u bajci, kako ste Vi? nemam vremena da citam sve sto sam propusila.

Duloooooooo...nedostajala si mi.... :-D :-D :-D

cute0006.gif

E drago mi je sto ste svi na okupu i u dobrom raspolozenju, Bobana uzivaj u talasima mora a Bubregu zelim dobar odmor ove godine, ja jos evociram uspomene sa drugog kraja zemljime kugle gledajuci ovaj pesak i naturalne kamencice iz Tihog okeana, sto sam donela u najlon kesi.

Vojvodjanka praaaaaavvvaaaaaa hahaha
Donela nam u najlon kesi Tihi okean pa ce sad ko prava sosa da rasadi malo u ovo Panonsko
more
Takve smo mi lale gdegod odemo il pelcere donosimo il skupljamo kamencice
Meni dvoriste puno jelki sa Zlatibora....Kopaonika......Brezovice......Podromanije
A lepog kamenja i skoljki (za fontanu koju nisam nikad napravio) ima iz cele bivse nam Yuge
Mogla si i malo opala doneti iz pustinje a i batak od Emu-a
Samo kad si ti nama stigla

Dragi prijatelji dobro vam vece. Drago mi je da nas ima na ovom podforumu. Lepo je videti nekoliko generacije.
Bubreg, sto se tice batak, nije lose ali nemoj od ove visoke pticurine, a i nije nasa. Veruj mi nema bolji batak od nasih. Rastu i razvijaju se od ciste hrane a ne koncentrata. Pa su em lepsi za oko, em ukusniji.
Duli, Cloneneu i marcomu posebni pozdravi sa Juga Srbijice. Kisa dosadna, kvari vecernje raspolozenje.
Bobana svrati i do nas,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back