u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prijatelji moji.....pozdravlja Vas Primorje....
80785,1172707761,2.jpg

Draga moja generacijo da nije Bobane, a i ona nas napusti (nasom krivicom) ne bi bilo ni zivota ove teme. verovatno su kod mnogih godine i obaveze ucinile svoje. Zao mi sto sam neko vreme apstinirao, a moracu jos jedno izvesno. Imam vise licnih i poslovnih obaveza pa mi je veoma malo vremena preostalo za druzenje. Doduse, navratim ponekad tek toliko da vas "vidim". Drago mi je da je vecina naokupu. I bBubregu izvinjenje sto se nismo sreli ali pisao na KOP-u u to vreme. Valjda ce biti dana. Veliki pozdrav za sve Vas koji mislite na nas, pa i mene, ma iz koje generacije bili. Zivi i zdravi mi bili.

Dobrovece svima
I sta sad kazes Bobana........... svela se knjiga na tri slova....Bobana.....Jope....i Bubreg
Jope veliki pozdrav iz Novog Sada za prelepi Nis (prvi put sam bio malo u centru grada obicno samo projurim zaobilaznicom)
Zena ide ponovo za Prvi Maj.......ja ne mogu zbog posla (ako ne izmutim nesto sa disom)

BUBREG U LOJU:
Dobrovece svima
I sta sad kazes Bobana........... svela se knjiga na tri slova....Bobana.....Jope....i Bubreg
Jope veliki pozdrav iz Novog Sada za prelepi Nis (prvi put sam bio malo u centru grada obicno samo projurim zaobilaznicom)
Zena ide ponovo za Prvi Maj.......ja ne mogu zbog posla (ako ne izmutim nesto sa disom)

hahahaahaaaa vec mi delujes kao da ga neces puno ni mutiti...... :-D :-D :-D

Pa sta reci.......velika dilema......uuhhhhhhh.....joooojjj
Sta da radim neznam ni sam
Pazi sad ovo pa proceni i sama
Imam godisnjeg jos od prosle godine 8 dana a vec sam dobio resenje za ovogodisnji 35 radnih dana
to je bez nedelja oko dva meseca
Neide mi se u Topolnicu zato sto sam se smrzao tamo (e necu u inat kazem zeni)
Ide mi se kod djeda Nikole u Crnu Goru al tamo treba nesto da radim
A ovde sam pozvan bar na tri mesta (familija....drugari) na vikendice da se rostilja pijanci i lencari
naravno bez zene hehehehe koja ide dole u Topolnicu
A mogao bih da ostanem i sam kuci (cerka ide sa momkom na par dana) jjoj pa da samo spavam
lencarim i kad mi se prohte odem negde na klopu i cugu
Aj kazi sta ti mislis......al nemoj biti pristrasna

BUBREG U LOJU:
Toooooooo Bobana ti si prava drugarica
I meni je dosta ove svakodnevne jurnjave pa bih mogao to sebi da priustim
Al znas kakav sam ja....... posle bih bio u dilemi.......mozda bi bilo bolje da sam..ovo ...ili ono

pa predpostavljam ....zato je ipak najbolje da sam razmislis....da se sa zenom ipak dogovoris....pa kako njoj tako i tebi i obrnuto.... :-D :-D :-D

bobanap:
ja bih izabrala to rostiljanje.....i odmaranje...... iskreno.....
ali to i dalje ne znaci da sam ja dobro izabrala....
jer je meni u krvi da se samo lencari.....odmara i radi ako se mora ;-)
Крв није вода ... :lol: Само аветиње воле да раде. :lol:

Многи причају како губе од живота док спавају ... А ја, за мене је то најлепши део дана, могу 'ладно да одвалим 12 сати. Низак ми притисак ... :lol:

Aha sad si pristrasna
Zena ima svoje zelje i planove a moze i da ih ostvari (ima sve uslove za to)
A pored toga vodi i svog oca sto je po meni u redu......na kraju krajeva covek ide u svoj rodni kraj
Ali onda.......ne smatram da je i meni bas tamo mesto i u isto vreme
Moja mati je mnogo realnija i ne gura se bas puno sa nama u drustvo ima ona svoje penzionere

Lacibg:
Крв није вода ... :lol: Само аветиње воле да раде. :lol:

Многи причају како губе од живота док спавају ... А ја, за мене је то најлепши део дана, могу 'ладно да одвалим 12 сати. Низак ми притисак ... :lol:

hahahahahaaa.....e neka si vala sa Politike prosetao malo i ovamo.... :-D
dusu da odmoris :-D :-D

BUBREG U LOJU:
Aha sad si pristrasna
Zena ima svoje zelje i planove a moze i da ih ostvari (ima sve uslove za to)
A pored toga vodi i svog oca sto je po meni u redu......na kraju krajeva covek ide u svoj rodni kraj
Ali onda.......ne smatram da je i meni bas tamo mesto i u isto vreme
Moja mati je mnogo realnija i ne gura se bas puno sa nama u drustvo ima ona svoje penzionere

joj drugar moj......tebi je najteze dogovoriti se sam sa sobom.... :-D
smeh sa tobom.... :-D :-D

bobanap:
hahahahahaaa.....e neka si vala sa Politike prosetao malo i ovamo.... :-D
dusu da odmoris :-D :-D
Јес вала. Зар сад пред спавање да ми дижу притисак ? :lol: Имам ја свој сопствени "регулатор" - жену и кафу. Срећом жена спава, кафу нећу ... још мало да прочаврљам па сутра у нове радне победе. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back