BUBREG U LOJU
Primećen član
- Poruka
- 511
Evo malo fotki
Prava avantura doci do sela kolima......mora da se predje preko improvizovanog mostica
Prava avantura doci do sela kolima......mora da se predje preko improvizovanog mostica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BUBREG U LOJU:Cao drustvo
Totalno sam izludeo
Rastrgli me na sto strana........samo neke obaveze.....zato me i nije bilo nekoliko dana
Joj sto nevolim presing...a vala stisli me sa svih strana
Cerka se sprema za maturski pa samo nesto izvoljeva te trci tamo pa ovamo
Idu praznici zena navalila da idemo u rodno mesto njenih roditelja to je dole kod Nis (JOPE)
Meni se neide .......imam ovde na 27 km od Novog Sada vikendicu pored Dunava a ja treba
sad da idem 350 km da bi uzivao u prirodi........joj zivote
Zene su nevidjeno cudo....... da bi me zbarila da idemo zena mi kupila nove gume za moj auto
I sta da vam kazem .........kako sad da je odbijem......kupila me
Evo je sva sretna vec se pakuje........krecemo u Petak ujutro ostajemo do 10 Aprila[/QUO
Ma blago tvojoj ženi za tebe! Lepo da se provedete a ti da lepo islikaš sve što tvoje oči vide pa posle 10. aprila to podeli sa nama! Ljubim vas sve koliko vas ima na ovoj temi!
Ej, ja malo vise tumaram prostorom. Uredjujem svoj kutak, vreme je za cvece, i ponesto raduckam.... Ali sam tu sa vama. Pratim Vas u stopu. Tebi od mene veliko hvala za svu lepotu napisanih reci na "mojoj" ali i na svim ostalim temama. Imam i ja siroko srca, bar tako mislim, ali ti si me nadmasila. Svaka cast. Pozdrav.bobanap:hvala JOPE....
pa gde si prijatelju.....setas, a ?? :-D :-D :-D
dobro si ??
VAISTINUJOPE:GENERACIJO, i svi ostali. S R E C A N V A M P R A Z N I K. HRISTOS VASKRESE.
Nemojta da preterate sa prasetinom, jagnjetina moze, mlada svrljiska ili pirotska, a sto da ne i Zlatiborska.
BUBREG U LOJU:Cao Bobana
Vidim ne izostajes ......... eto mene ponovo
Napravio sam oko 500 fotki......najvise o prirodi
Chu ih pustim na temu sam da gi pregledam
Kako je na moru.......ima li gostiju ?
Kako je prosla poseta ?

BUBREG U LOJU:Hteo sam da se vidim sa JOPE posto je on iz Nis
Al nije se javljao u zadnje vreme