Usamljena gospodja:Nisi jedina "pacenica" ... i ja sam...zato sam i usamljena...pardon, bila...nisam vise odkako sam ovde...
pozdrav tebi....
i svima...
a gde si?
pozdrav obema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usamljena gospodja:Nisi jedina "pacenica" ... i ja sam...zato sam i usamljena...pardon, bila...nisam vise odkako sam ovde...
pozdrav tebi....
i svima...
a gde si?

stonesa:Draga "Usamljena gospodjo", ja sam provela vecinu zivota u Engleskoj i zadnje dve godine u Americi. Ali sam dosla ovde o Spaniju na odmor, pa sam tu...Za sada...Mislim se da li da se vratim u Ameriku ili ne...
Ahhhh...Odluke, odluke....

Mumi:Uspaljena gospodja, ups pardon usamljena gospodja!![]()

natalija50:ima li ovde takvih , ili sam samo ja zalutala?
Ja imam okruglo 50 i jos 3 meseca.natalija50:ima li ovde takvih , ili sam samo ja zalutala?
verka serducka:Ja imam okruglo 50 i jos 3 meseca.
verka serducka:Ja imam okruglo 50 i jos 3 meseca.

JOPE:Alo generacijo i komsije- dobro Vam vece. Ako uspemo da nastavimo komunikaciju bice mi drago. Ja posle odsustva, godisnjeodmorskog, dodjoh, zacudih se novinama i pokusavam da se snadjem. Neko je meni i mnogima zabranio pristup. Zasto?. Ako znate odgovor pisite. Pozdrav.
doktore...mogao bi malo da odsetas sa ove teme...a?chika_doktor:pdf pogrebna oprema je dva sprata nize