U ime ljubavi

Da kako da ne, a ona svakako htela da se razvede, uzme decu i imovinu jer nije "zadovoljna" brakom i plus svuda okolo prica kako sam celavi balkanoid s mikropenisom.

Pa kada imaš decu onda moraš drugačije da razmišljaš ali npr... podelila bih svoje preostale godine sa njim. I ako ne možeš da znaš koliko ti ih je preostalo. Pola njemu, pola meni.

A to metak, direktno pitanje i brzi odgovor - ne znam, tu nema racionalnog razmišljanja.

Tema je zesce glupa.
Uvek su me iritirale te filmske scene zrtvovanja gde kao on stane ispred cevi i kaze ubijte mene. Kolektivno vaspitavanje muskaraca da budu zrtvena jagnjad zarad iluzorne ljubavi s njom koja je u reali u 90 posto sl napucana hipergamijom ko bilder steroidima. Zato imas toliko budala koje idu u rat kad im kazu : budi musko.
Zato to individualno pitanje gubi smisao. Sta bi ucinio za partkerku? Glupost. To su jako retke situacije, a i ako bi ona bila takva da me smatra manje muskarcem jer se ocekuje da prevagnem svoju glavu preko nje, dok ona cuti i ne kaze isto, ybse.
Jedina iskrena ljubav bi bila da oboje stavimo glavu na cev i vicemo pucaj krele. Ne zivi se ni jednom bez drugog, ako cemo tako.
A ovo kolektivno? Gde su sve one feministkinje sto su srale kako su ukrajinski ili ruski muskarci grozni da skinu majice, gologrude s natpisom na prsima: ne damo nase muskarce i mi ginemo s njima, i pravac pusku u ruke i u rovove?
Ili su im draze eu vize dok se tamo ovi kolju. Treba da ih je sramota svaku koja je uhvatila dzadu i sada kao vodi nekakve kampanje i usudjuje se bilo sta o bilo kojem muskarcu na ovom svetu da pisne. Ili da se pokrije usima i cuti ostatak zivota i ne kenya ni o ljubavi ni o pravima. Ako je iole covek. Ovako pali smece jedno hipergamicno. Ne bih zrtvovao ni toalet papir za tebe. Sugradjani muskarci ti ginu tamo. Seku se i kolju a ti u opste ni ne saosecas. A I ako i izadje negde na neki protest to je vise iz te narcisoidne potrebe da ispadne kako je ona lepa i sveta i moralna. Stop da var stop da vor luk et mi aj em a vumana.
Ali zato ume da se huska, budi musko, zrtvuj se i bidi agresivan po potrebi dok sam ja mutava i lepa i nemam pojma koliko je sati.

I vrhunac tih tresh romanticnih scena je kada se u poslednjem mohikancu onaj oficir sto je muvao glavnu zensku ceo film a ona ga odbijala ono najhladnije, maltene:"brate gadis mi se koliko mi se ne svidjas" i na kraju kad ih indijanci pohvataju, on kao: spalite mene ja sam castan. Hahaha a ona ode s crnim visokim plave oci. Bukvalno ni mikro grimasu kajanja sto ga je pogresno kapirala nije napravila.
Znas kako bi bilo? sorry hun. I used to like you. And I am very prosperous.
burn d bich.

Back