G gost 181852 Poznat Poruka 9.194 29.08.2009. u 01:49 - U Hvatsku by car #76 PEEELLEEE `si se vratio!
donamileva Buduća legenda Poruka 30.635 31.08.2009. u 09:08 - U Hvatsku by car #77 Hellen: Нас и Руса триста милиона! Kliknite za proširenje... bez Crnogoraca Torrente Bgd: Ja cu za koji dan kolima kroz NDH....za tu priliku sam nasao sad u nedelju extra onu SRB nalepnicu za kola...... Kliknite za proširenje... kuku crni, završićeš u sapunu Ashe Hime: jel sa cirkonima? Kliknite za proširenje... sve što sija njemu prija, voli kič krvolok: ... ali se prvo, opreza radi, prijavi u " Crveni krst " i, još na granici, zahtevaj ponašanje po Ženevskoj konvenciji !!! Kliknite za proširenje...
Hellen: Нас и Руса триста милиона! Kliknite za proširenje... bez Crnogoraca Torrente Bgd: Ja cu za koji dan kolima kroz NDH....za tu priliku sam nasao sad u nedelju extra onu SRB nalepnicu za kola...... Kliknite za proširenje... kuku crni, završićeš u sapunu Ashe Hime: jel sa cirkonima? Kliknite za proširenje... sve što sija njemu prija, voli kič krvolok: ... ali se prvo, opreza radi, prijavi u " Crveni krst " i, još na granici, zahtevaj ponašanje po Ženevskoj konvenciji !!! Kliknite za proširenje...