У Хрватској сваки трећи грађанин копа по контејнеру

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
U Hrvatskoj siromašna svaka treća osoba:
Zagreb, 21.11.2010., 21:16 | Marija Majičić/T.Š:

Statistički, svaki treći Hrvat živi ispod granice siromaštva. Mnogi građani, da bi prikupili koju kunu i prehranili se, kopaju po kontejnerima u potrazi za ambalažom. I tako preživljavaju iz mjeseca u mjesec, bez nade da će biti imalo bolje.

Ekonomisti predviđaju da će stopa siromaštva u 2011. godinu biti mnogo veća nego što je to bilo dvije prethodne godine, kada je iznosila 17 posto. Prekopavanje smeća u potrazi za kruhom. z:cry:

-----
Како је могуће да демократска проеУропска држава са великим профитом у туризму живи на просјачком штапу. z:cry:z:cry:

:zelenko:

072310_1932_Todaysdaily29.jpg

U Hrvatskoj siromašna svaka treća osoba:
Zagreb, 21.11.2010., 21:16 | Marija Majičić/T.Š:

Statistički, svaki treći Hrvat živi ispod granice siromaštva. Mnogi građani, da bi prikupili koju kunu i prehranili se, kopaju po kontejnerima u potrazi za ambalažom. I tako preživljavaju iz mjeseca u mjesec, bez nade da će biti imalo bolje.

Ekonomisti predviđaju da će stopa siromaštva u 2011. godinu biti mnogo veća nego što je to bilo dvije prethodne godine, kada je iznosila 17 posto. Prekopavanje smeća u potrazi za kruhom. z:cry:

-----
Како је могуће да демократска проеУропска држава са великим профитом у туризму живи на просјачком штапу. z:cry:z:cry:

Zato kod vas toga nema pa cvilite.Sreća pa toga ima dovoljno za sve.
Него, није ми јасно, у свакој теми где се говори лоше о Русији и Србији шиптари и хрвати долазе у чопору, а сад их нема. Може ли неко да ми објасни? z:hm:

Tu sam.Vidim da prizivaš pa reko da ti ugodim.Magnet sam za pljuvajuće teme.
Јадан и сиромашан хрватски народ. :smrcka:

A bogat srpski P: pardon napredan,izašli iz recesije,a još cvilite
Apsolutno me ne zanima koliko Hrvata kopa po kontejnerima, sve dok ne obezbedimo da nema nijednog Srbina ili državljana Srbije druge nacionalnosti koji kopa po kontejnerima.

A jesi siguran da nijedan Srbin u Hrvatskoj ne kopa po kontejneru,još vas je ostalo pa si ti misli

Poslednja izmena:
Zato kod vas toga nema pa cvilite.Sreća pa toga ima dovoljno za sve.

Tu sam.Vidim da prizivaš pa reko da ti ugodim.Magnet sam za pljuvajuće teme.

A bogat srpski P: pardon napredan,izašli iz recesije,a još cvilite

A jesi siguran da nijedan Srbin u Hrvatskoj ne kopa po kontejneru,još vas je ostalo pa si ti misli
Eto vam još jednog novog povoda da ih proterate.
To je naše đubre!!!! :rtfm: Nećete nas prevariti!!!!
nono.gif

Back