Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 84.386
Nema bežanja BRE!E taman kad počne da odem malo do Beča

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema bežanja BRE!E taman kad počne da odem malo do Beča
sns bulumenta se nada trecem svetskom ratu, misle da onda nece na robiju, ko ce da ih apsi ako rat besni? - e tako i @Тихи razmislja i spinujePotpuno besmisleni udbaski spin i narativ.
pa zato i objavljuju ovakve teme, samo rat ih spasava robije, i zato ga aljek i priziva i trazi od botova da cine isto, tihoglu verni bot odmah izvrsava zadatakRežim na vlasti krade i vara sve u 16, kao da sutra ne postoji,
Pa i nece, ako su tradicionalno radikali , oni su se uvek izvlacili usled ratova...Pa kad je najvise profitirao Vucic, nego u metezu rata, ili sam ja dupe koje jedino pamti vremenski tajming a svi ostali su genijalci koji pate od demencije..sns bulumenta se nada trecem svetskom ratu, misle da onda nece na robiju, ko ce da ih apsi ako rat besni? - e tako i @Тихи razmislja i spinuje
pa zato i objavljuju ovakve teme, samo rat ih spasava robije, i zato ga aljek i priziva i trazi od botova da cine isto, tihoglu verni bot odmah izvrsava zadatak
ne vidim da se tepickina banda zali nesto.
covek kada ovo procita pomislio bi da ste svi vi " sa one strane" vredni, posteni narodKad oslobodimo - svi ćete u tvorza![]()
pa pobedili smo. po ko zna koji put vam je narod pokazao sta misli o vamaДа сте ви победили онда би били најбољи људи на свету.
covek kada ovo procita pomislio bi da ste svi vi " sa one strane" vredni, posteni narod
![]()
u pravu si to je TA SRPSKA ELITANaravno da jesmo.
U tome je razlika izmedju nas i vas.
u pravu si to je TA SRPSKA ELITA
\bolji smo od vas krezubih.![]()
To se zove obmana. I za obmanjivanje ide tvorza
sve je za zatvor,a?
![]()
"obmana" na krstarici je krivicno delo za koje se ide u zatvor?Krivicna dela su za zatvor
"obmana" na krstarici je krivicno delo za koje se ide u zatvor?
ccc a ja mislio da sam ja neki trol kad ono...
87 put otvaraš temu...kako ti nije dosadilo?
"elita" koja razbija devojkama lobanje i vilice.Mada pazi, za jedan bolesni kriminalni um, koji nista u zivotu posteno ne moze da napravi, posteni ljudi i jesu bauk, neka Elita
To je to, LOL![]()