Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.880
шза каже пицко на усташарије? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nam pokaži kako se igra partizanije...da ne budemo zabrinuti.Забрињавајуће би било да се играју партизана.
Govorimo o ustasama.Partizani nisu tema,niti su bitni u ovom slucaju.To ti je klasičan primjer falsificiranja brojki što ne umanjuje zločin koji je za osudu.... mogu ti dvadeset linkova izvaditi što su tvoji partizani bela lica radili ali čemu...tebe ne interesiraju žrtve ( zene,djeca,starci,civili) ako nisu Srbi jel tako?
Koliko znam da je Bajaga imao koncert, klinci su pevali Balaševića.Aplauz celo veče. Kao što rekoh, budala ima i tamo i ovde, a pogotovo na ovom forumu.Баш необично, да човјек не повјерује, јесу ли пјевали и нешто од Бајаге.![]()
A istina je da ustase nisu bile ubice i zvijeri?Nema ustaške ili yugočetničke istine....postoji samo istina.
Ti malo Drugi rat, pa malo rat 1991-95. Da se Francek malo strpio Hrvatska bi bila država bez i jedne žrtve. Jugoslavija bi onako propala za par godina. Nisi odgovorio ništa za Hrvate u Bosni.Pa zašto smo se morali 91 braniti u Splitu od granatiranja razarača Split koji je imao petokraku na provi...ili u Dubrovniku od YU haubica i Tenkova? Tko je u Vukovaru izvadio iz bolnice 264 ranjenika( kao partizani 45 iz Zagrebačkih bolnica oko 4000 njih) i pobio i zakopao?
Što nisu uradili Turci izgubio je Milošević i YU oficiri U Hr. i na Kosovu....Sandzak je neminovno žarištr .a u BiH je neodrživa situacija za Sroski narod jer su ekonomski najslabiji/najsiromašniji i na duge staze će sve to erodirati... a nedaj boze rata tek u tom slučaju što će biti.
Leba preko pogače su tražili Milošević,popovi SPCa i YU oficiri na Gazimestanu 89. i granice Karlobag,Ogulin,Karlovac,Virovitica.
Sve ustase su bile zlocinci.Imas problem sa logikom
Ili se odluci da su Ustase kao i partizani bili obični ljudi samo su se borili za neovisnu Hrvatsku a odvoji od tih običnih ljudi zločine samog vrha tog pokreta ... kao što odvajaš zločine komunističkog vrha od partizan bijeih lica....i još se partizani bijelih lica nisu borili za Hrvatsku već protiv bilo kakve neovisnosti iste......prije će Sava poteći uzvodno nego će Hrvati imati neovisnu državu...jel tako bilo geslo antifašista??
Pa kada je sve isprepleteno velikosrpskom idejom( koja se poklapala sa komunističkom) da ne dozvoli neovisnu i suverenu Hr....Gazimestan 89 je uzrok......ništa TuđmanTi malo Drugi rat, pa malo rat 1991-95. Da se Francek malo strpio Hrvatska bi bila država bez i jedne žrtve. Jugoslavija bi onako propala za par godina. Nisi odgovorio ništa za Hrvate u Bosni.
Moram ti priznat koliko god Gedeon nema pojma o hitoriografiji ovih prostora on je za tebe povijesničar....reci ti meni vezeš li Vilerove goblene ili imas li kakav dobar recep za kolač?Sve ustase su bile zlocinci.
Ne postoji ustasa da nije zlocinac.
U drugim vojskama je bilo i ljudi i neljudi.
U ustaskoj samo zvijeri.To nisu bili ljudi.
Kapiras?
Da si imalo pametan i da imas iole stida ne bi branio te krvoloke.
Jos nije kasno da spasis svoju dusu.
Neces nauditi Srbima velicajuci te zlocince.
Naudices sebi.
Ne postoje ideje,ne postoji drzava,ne postoji politika,ne postoji nista na svijetu sto moze opravdati ustaske zlocine.Pa kada je sve isprepleteno velikosrpskom idejom( koja se poklapala sa komunističkom) da ne dozvoli neovisnu i suverenu Hr....Gazimestan 89 je uzrok......ništa Tuđman
Hrvati u Bosni i Hercegovini su klasican primjer velikosrpske+ islamske politike u BiH...samo gdje su se puškom obranili tu i postoje....a Britanci su iz bjesa što ih je Francek preveo žedne preko vode ( jer i oni nisu dozvoljavali neovisnu i suverenu Hrvatsku) su Hr narodu nametnuli da živi bez treće federalne jedinice....bit će što bude.
Bravo!Ne postoje ideje,ne postoji drzava,ne postoji politika,ne postoji nista na svijetu sto moze opravdati ustaske zlocine.
Za svoje dobro,okani se tih sataninih sluga.
Odmakni se od te ideologije.Bjezi!
Osim na Vukovaru,malo su vam grad proljepšali rezervisti iz Srbije.
Nije smijesno,ni duhovito.Koji Vilerov goblen vezeš?
Da li si kad procitao ijedno svjedocanstvo o ustaskim zlocinima u Jasenovcu?...koristi tzv. lažni vez
Da li si kad procitao ijedno svjedocanstvo o ustaskim zlocinima u Jasenovcu?
Da li si procitao metode i nacine ubistava i mucenja koja su koristili?
Da li se ijedan normalan covjek moze poistovjetiti sa takvima?
Da li mozes i na trenutak da zamislis sebe na mjestu tih zrtava?
Sta osjecas?
Odgovori sebi.Ne moras meni.
Пробај то са Аушвицом, да ревизираш бројке. У ЕУ се за то иде у затвор, поготово немачкој.Ali nitko pošten neće negirati ustaške žrtve. Ali oni koji su činili zločine, ustaše, posječeni su 1945. Njih 90% u proljeće i ljeto 1945. JA i KNOJ su doslovce masakrirali. Prije rata svaka osnovna škola je išla u Jasenovac. I svi to znaju. Ali te žrtve su napumpane do nadrealnih 1,7 milijuna ili konzervativnijih 700 000, što je matematički nemoguće. I kada episkop slavonski Jovan (Ćulibrk) javno spomene da se pretjeruje u broj žrtava, onda svi navale na njega. Nije Jugoslavija osudila Dinka Šakića na zatvor, nego ga je osudila Hrvatska, koja je zadnja država u Europi koja je stvarno osudila veliku zvjerku.
Ove jadnike u koji su digli 1990. balvane plašilo se s Jasenovcem i na kraju su postavili sebe ratne ciljeve da nikako ne žele biti dio Hrvatske. Paradoksalno ratni cilj Krajine je 100% postignut.
Broj zrtava je ogroman.Tacan se nazalost ne moze nikad utvrditi.Ali ne treba da tvoje misljenje zavisi od broja zrtava.Ali nitko pošten neće negirati ustaške žrtve. Ali oni koji su činili zločine, ustaše, posječeni su 1945. Njih 90% u proljeće i ljeto 1945. JA i KNOJ su doslovce masakrirali. Prije rata svaka osnovna škola je išla u Jasenovac. I svi to znaju. Ali te žrtve su napumpane do nadrealnih 1,7 milijuna ili konzervativnijih 700 000, što je matematički nemoguće. I kada episkop slavonski Jovan (Ćulibrk) javno spomene da se pretjeruje u broj žrtava, onda svi navale na njega. Nije Jugoslavija osudila Dinka Šakića na zatvor, nego ga je osudila Hrvatska, koja je zadnja država u Europi koja je stvarno osudila veliku zvjerku.
Ove jadnike u koji su digli 1990. balvane plašilo se s Jasenovcem i na kraju su postavili sebe ratne ciljeve da nikako ne žele biti dio Hrvatske. Paradoksalno ratni cilj Krajine je 100% postignut.
Пробај то са Аушвицом, да ревизираш бројке. У ЕУ се за то иде у затвор, поготово немачкој.
Ви сад можете да лицитирате жртвама јер тако перете руке од геноцида.
jedinog ustaskog sumpatizera sam upoznao, pisao vec, u sesvetama jos kad nije bila ova hrvatska, a putovao poslom u hrv. svake nedelje....bio korektan lik, pljuvao komuniste na pasja usta bas ko jaLimunadice...kani se ovakvih blasfemija. Nisam ti ja @Gedeon. Previše ja godina imam da bi tvoje piskaranje meni značilo išta. Već davno nema ni tzv.ndh, ni ustaša ali ima potrebne da se traži opravdanje...opravdanje za vlastite promašaje.
Nije vam uspjelo ono što ste planirali i sada treba to nekako opravdati...Mi imamo ovu svoju kiflicu od Hrvatske. Kakva, takva.. naša je. Svoj cilj smo ostvarili.
Broj zrtava je ogroman.Tacan se nazalost ne moze nikad utvrditi.Ali ne treba da tvoje misljenje zavisi od broja zrtava.
Dovoljno je da znas metode,surovost i brutalnost pocinjenih zlocina i da se kao zdravorazuman covjek ogradis od toga,a ne da velicas ustastvo i jos ga pravdas bilo cim.
Niko nije mogao nikog uplasiti necim,a da to nije imalo potporu u realnosti.
Ustaski zlocini su bili realni,nije bio film.
Oni koji su im povjerovali zavrsili su u najgorim mukama.
I zasto mislis da kada se ponovo devedesetih pojavilo velicanje te ideologije,Srbi ne bi bili uplaseni da im se to ne ponovi?
To je sasvim opravdano,a ne nametnuto ponasanje.
Ja sam svoje rekla.Ti kako hoces,do tebe je.Limunadice...kani se ovakvih blasfemija. Nisam ti ja @Gedeon. Previše ja godina imam da bi tvoje piskaranje meni značilo išta. Već davno nema ni tzv.ndh, ni ustaša ali ima potrebne da se traži opravdanje...opravdanje za vlastite promašaje.
Nije vam uspjelo ono što ste planirali i sada treba to nekako opravdati...Mi imamo ovu svoju kiflicu od Hrvatske. Kakva, takva.. naša je. Svoj cilj smo ostvarili.
Реална бројка је око 700 хиљада, јер нису само Срби из Хрватске и Босне слати тамо, већ и из Србије.Auschwitz ima realne brojke. Npr. baš Poljaci u socijalizmu su otvoreno negirali jugoslavenske brojke, štoviše ismijavali su ih. Srba u NDH je bilo 1,8 milijuna. Da ih je pobijeno 1,7 milijuna, onda ne bi bilo Srbina u Hrvatskoj i većem dijelu BiH. Probati s logikom. Ne shvaćam nikako ludu želju da bude veći broj žrtava?