Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Sigurno!
Ja sam skonato i da sve ribe kojima je profila na fejsu otvoren da mogu da se vide slike sigurno traze lovarne likove da se udaju.
ijaoooo...zaboravih na igrice....:smajlikojibeganafejs:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno!
Ja sam skonato i da sve ribe kojima je profila na fejsu otvoren da mogu da se vide slike sigurno traze lovarne likove da se udaju.
brate ti da vidis koje su to kuje..sve mini kupaci da se vide izbrijane pice..pa na stiklicama..pljuga i pivce onako im daje samopouzdanje pa se sve setkaju i namestaju..ispod cvika posmatraju..svaki pokret i ulazak u vodu performans..pa mobilni telefoni cuda
STo "mi"? I ti imas otvoren profil?![]()
Ma jok Sinnke, zgodne cice su za maštovite i uzbudljive muškarce.Meni je to nekako zgodna cica za mlakonje, vise mi je nekako kuja. I ti bi bila takva da si musko.
i u vodu ga nose zamisi al su trazeneti ko prvi put da si video zensko u kupacem i gle cuda jos sa mobilnim telefonom
Leto je doba kad muskarci jos izrazenije misle k.....,a devojke lokatori koji traze ono za sta se ponos proguta,JA zaboravi i pamet ostavi!
Jeste vi primetili kako u zadnje vreme ima dosta dobrih kuja po gradu?
Sigurno traze likove pune kesha.
Kad muskarac misli kurrcem tada zene ubiru pare. Zato zene preko leta najvise para uzmu.
Kad muskarac misli kurrcem tada zene ubiru pare. Zato zene preko leta najvise para uzmu.
a tek po nocU grad po danu

lepota ima svoju cenu...![]()
lepota ima svoju cenu...![]()
A kolika je to cena u keshu?