Samanta_
Iskusan
- Poruka
- 6.229
da razlog svercerske ciganske prirode.sta mislis sta ce srbi da radu u evropu kad se otvoru granice.ne verujem da ce se ponasaju ko ti norvezani il svajcarci.
Hm ima tamo da nastave gde su stali Chenta,Arkan,Ljuba itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da razlog svercerske ciganske prirode.sta mislis sta ce srbi da radu u evropu kad se otvoru granice.ne verujem da ce se ponasaju ko ti norvezani il svajcarci.
a bre Milun,hteli ne hteli morace,a i kad vide kako se zivi i da mozes sa platom da podmiris neke normalne potrebe doci ce im iz dupeta u glavu
Nas bez duha Evropa primiti nece.
a bre Milun,hteli ne hteli morace,a i kad vide kako se zivi i da mozes sa platom da podmiris neke normalne potrebe doci ce im iz dupeta u glavu
ne moze to preko noci,dace platu kad usvoje sve zakone,sta vi mislite udjemo u ev uniju i plate skoce sa 100 na 500 evra,da smo taj proces zapoceli 2000 sad bi bila milinka,ovako smo jeli govna 8 godine i nista nismo napravili,by the way ja nisam u srbiji
Kome je loše ovde neka se potrudi da ispravi nešto, a ne smo što kukate da ovde najgore. Loše je jer mi to trpimo! Tuđe parče hleba uvek izgleda veće. Mi samo "vidimo" šta je tamo bolje, a najveći broj ljudi priča napamet, jer nije bio tamo na duže vreme, a neki uopšte i nisu makli iz svog sela ( a sve znaju). Kad je tamo tako dobro, zašto štrajkuju svaki čas? Samo nas o tuđim problemima ne izveštavaju ako nema mrtvih, pa mi mislimo da je svugde med i mleko osim ovde! A niko ništa ne preduzima i svi opet glasaju za iste one koji su se već pokazali ... Dobro, priznajem da i nije neki izbor...
И шта си ти сад паметно рекао? Цела западна Европа је пуна Муслимана, не само Француска, тако да ти то није никакав аргумент. Наравно да се Британцима може, када је тамо седиште светске банкарске олигархије, а Швајсцарску, Норвешку и Исланд сам навео само као аргумент да чланство у ЕУ није услов да се слободно путује, како си ти покушао да преставиш.razlog zasto su nama granice zatvorene je zato sto narod razmislja bas tako kao ti,uporedjujes nas sa holandijom gde ljudi puse dzoint umesto cigare,francuska je puna muslimana,divljaka,koji mrze ceo svet a kamo li evropu,britanci drze svoju valutu jer im se moze,oni diktiraju sve,svajcarska je zemlja za sebe,ona moze da funkcionise bez celog sveta a kamo li evrope a holandija ima toliko visok budzet da su izracunali da ako sve prestane da radi ljudi bi mogli normalno da zive i primaju plate narednih 28 godina.
Код целог света? Није нас бомбардовао "цео свет" него шачица интернационалних банкара који дивљају Америком и Европом. А народ ко народ, свуда је исти. Обичан свет тамо нема појма какви се закони доносе у њихово име и у каква г**на их уваљује класа на власти.zato molim te preusmeri mozak na neku drugu sranu,dokle cemo mi protiv celog sveta,bombardovali su nas i mi i dalje glavom kroz zid,kosovo je odavno izgubljeno,pitanje je samo kad cemo mi to da uvidimo
inicijalni plan eu je bio jos ranije 2012 ali tipa dve hiljade druge trece.sad cisto sumnjam da ce se tako nesto desiti,sem ako se ovde ne dogodi neko cudo itd.
Не причај о ономе што не знаш. То је најбољи начин да испаднеш глуп.francuska i holandija jesu u evr uniju a kako ces majke ti da putujes ako nisi u evr uniju,apliciraj za vizu bilo gde u svetu da vidis kako ce da te prihvate,cak su i bugari koji su do juce prodavali na nas pijac prodali dupe i sad mogu da zive i rade gde oce,a ti sedi u tu srbiju i glasaj za nikolica,ucestvuj u protestima pa nek ti je sa srecom,lele ljudi tvrdoglavi ste ko mazge
Јесу у ЕУ, као и многи други, али су на референдуму гласали против тога да једна економска унија и слободно тржиште (како је било у почетку и што је само по себи ок) прерасте у тоталитарну, наднационалну државу којом би владали политички комесари по узору на бивши СССР. П.С. Страшна ти је логика, чим мислиш да ако сам против ЕУ морам бити радикал или љубитељ било које партије.francuska i holandija jesu u evr uniju a kako ces majke ti da putujes ako nisi u evr uniju,apliciraj za vizu bilo gde u svetu da vidis kako ce da te prihvate,cak su i bugari koji su do juce prodavali na nas pijac prodali dupe i sad mogu da zive i rade gde oce,a ti sedi u tu srbiju i glasaj za nikolica,ucestvuj u protestima pa nek ti je sa srecom,lele ljudi tvrdoglavi ste ko mazge
Лепо је то, али колики су му трошкови живота?bugarin ovde zivi iznad mene,radi kao najobicniji konobar,i ima platu 1200 evra,nemaju ogranicenje i mogu da udju na licnu kartu,mogu da rade i veruj mi ima ih ko zutih,sad su im ukinuli i vizu za ameriku,a vi ste strasno neinformisani,cak zabrinjavajuce
А је л' тај Бугарин пријављен да ради?bugarin ovde zivi iznad mene,radi kao najobicniji konobar,i ima platu 1200 evra,nemaju ogranicenje i mogu da udju na licnu kartu,mogu da rade i veruj mi ima ih ko zutih,sad su im ukinuli i vizu za ameriku,a vi ste strasno neinformisani,cak zabrinjavajuce
Толики да на грам једе, а на грам каки...да извиниш.Лепо је то, али колики су му трошкови живота?