U diskoteci!

Imam kitu na pogon, čim mi neka dodirne desnu butinu pogon se aktivira, raketa lansira :lol: Jes' da od tih bičarki ja nisam ni procenat uspeo da smuvam u fazonu da barem omastim brk, al' sam barem kitom špartao po delovima tela njihovoga :lol: Bolje nešto neg' ništa.
Kakve diskoteke, klubovi, pićke materine... kad sam skontao da
a) ne slušam tu muziku
b)nemam tolko kinte
c) ne gotivim te ljude uopšte

ja sam se jednostavno ispišao ispod stola( i eto dođosmo i do d) mrzim redove u wc-u) i otišao zauvek.

pa jel vas takve iskoriscavaju cure u veceu , sta vam rade : )

Ja otkad videh tvoju sliku razmisljam kako bih te iskoristio, onako nezno i strasno :per:

Salu na stranu, boli ih dupe jer su pijane, uvate za ruku i odvuku te u wc... Ljudi upadaju, vide, cuju, izadju, pozovu drugare.... A ujutro kad se otreznis osecas se iskorisceno. Najgori nacin da izgubis nevinost, iako si musko...

Ja sam došao do tačke gde me bole tuki šta radim. Odnosno, ako napravim neko njesra pijan ili nekog osramotim ili sebe u tom stanju, sutradan ću reći: Šit hepns.
I za te ljude me pogotovo zabole. Kao da oni ne znaju na koji način alkohol utiče na ljude. Ko kad sam posegao za pićkom jedne likuše koja je pošizela samo da bih posle skontao da je tada dobila mecu. Jes' da mi se malo zgadila to veče al šta ćeš :mrgreen:

Ja sam došao do tačke gde me bole tuki šta radim. Odnosno, ako napravim neko njesra pijan ili nekog osramotim ili sebe u tom stanju, sutradan ću reći: Šit hepns.
I za te ljude me pogotovo zabole. Kao da oni ne znaju na koji način alkohol utiče na ljude. Ko kad sam posegao za pićkom jedne likuše koja je pošizela samo da bih posle skontao da je tada dobila mecu. Jes' da mi se malo zgadila to veče al šta ćeš :mrgreen:

Stvari koje radimo kad smo pijani, i eto ideje za novu temu :P

Cao svima, zanima me, koliko je cesta pojava da decaci (muskarci) igraju u disku, jer, kako mi je sestra rekla, onaj ko to radi smatra se derpeom ili tako nesto?? :neutral:

537444_542363165781686_2014170717_n.jpg

Back