plavusa ana
Zainteresovan član
- Poruka
- 294
u cemu ste profesionalac? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nikom ne mogu da padnu na pamet TOLIKE gluposti kao meni 8) E,moglo bi se reci da kao profesionalac pravim LAZANJE :wink: ......Svi koji su ih probali kazu da su najlepse...c,c,c, al' sam ponosna na sebe
 Nikom ne mogu da padnu na pamet TOLIKE gluposti kao meni 8) E,moglo bi se reci da kao profesionalac pravim LAZANJE :wink: ......Svi koji su ih probali kazu da su najlepse...c,c,c, al' sam ponosna na sebe 

Nefela:U pravljenju gluposti raznih vrsta!
Nikom ne mogu da padnu na pamet TOLIKE gluposti kao meni.
Ona laze!!!!!!!
Veceg profesionalca za upasti u sranja ili napraviti neko od mene nema.Moze se reci da sam TATA u tome!!!!!!
vmarko:ona sam ja mama u tomeNefela:U pravljenju gluposti raznih vrsta!
Ona laze!!!!!!!
Veceg profesionalca za upasti u * ili napraviti neko od mene nema.Moze se reci da sam TATA u tome!!!!!!

8)  8)  8) (што се одеће тиче
  8)  8)  8) (што се одеће тиче  )
 ) 
 Moon Child:vmarko:ona sam ja mama u tomeNefela:U pravljenju gluposti raznih vrsta!
Ona laze!!!!!!!
Veceg profesionalca za upasti u * ili napraviti neko od mene nema.Moze se reci da sam TATA u tome!!!!!!

TATA JE GLAVA PORODICE!!!!
Nja nja nja nja
vmarko:a ako zivimo u matrijarhatu?Moon Child:vmarko:ona sam ja mama u tomeNefela:U pravljenju gluposti raznih vrsta!
Ona laze!!!!!!!

TATA JE GLAVA PORODICE!!!!
Nja nja nja nja

Vidim. Kad god citam tvoj post uvek mi oci ispadnu od ove tvoje boje. Moze li neka samo malo tamnija???Bliznakinja:Ја сам професионалац у склапању боја

8) 8) 8) (што се одеће тиче
)
Dovla:Vidim. Kad god citam tvoj post uvek mi oci ispadnu od ove tvoje boje. Moze li neka samo malo tamnija???Bliznakinja:Ја сам професионалац у склапању боја

)

Zamisli propasti da vas dve pistete istom bojom. To bi bilo isto ko kad bi nas sve pokosio armagedon. Ravno katastrofi.Bliznakinja:Dovla:Vidim. Kad god citam tvoj post uvek mi oci ispadnu od ove tvoje boje. Moze li neka samo malo tamnija???Bliznakinja:Ја сам професионалац у склапању боја

)
Стављала бих подебљано али newerna_beba исто пише љубичастом подебљано..тако да ништа од тога на жалост

Steta, ali ne mogu se pohvaliti da sam profesionalac kada je pravljenje nekog jela u pitanju, posto znam samo caj da skuvam-nije da ja necju da naucim, nego, kada, sva onako odushevljena kazem mami: ''Daaaaj da ti pomognem u tome i tome'' ona cje meni: ''Najbolje ces mi pomoci ako se sklonish''
 Steta, ali ne mogu se pohvaliti da sam profesionalac kada je pravljenje nekog jela u pitanju, posto znam samo caj da skuvam-nije da ja necju da naucim, nego, kada, sva onako odushevljena kazem mami: ''Daaaaj da ti pomognem u tome i tome'' ona cje meni: ''Najbolje ces mi pomoci ako se sklonish''dare_987:Zamisli propasti da vas dve pistete istom bojom. To bi bilo isto ko kad bi nas sve pokosio armagedon. Ravno katastrofi.Bliznakinja:Dovla:Vidim. Kad god citam tvoj post uvek mi oci ispadnu od ove tvoje boje. Moze li neka samo malo tamnija???Bliznakinja:Ја сам професионалац у склапању боја

)
Стављала бих подебљано али newerna_beba исто пише љубичастом подебљано..тако да ништа од тога на жалост

Ja mislim da bih ih odmah iskljucili sa foruma kad bi uradile tako nesto!dare_987:Zamisli propasti da vas dve pistete istom bojom. To bi bilo isto ko kad bi nas sve pokosio armagedon. Ravno katastrofi.Bliznakinja:Dovla:Vidim. Kad god citam tvoj post uvek mi oci ispadnu od ove tvoje boje. Moze li neka samo malo tamnija???Bliznakinja:Ја сам професионалац у склапању боја

)