U čemu ljudi više uživaju... seks ili novac?

Kad si mlad i lep, ne treba lova :P
Samo za ruzhne treba lova :P
Tab postavio temu na svaštari gde hrvatska sisotresačica vozi tramvaj sa 24 godine (sisotresačica a ne tramvaj)

To je zato što je Hrvatska u EU pa sisare i guzare mogu da dobiju samo toliko.

Srbija nije u EU i nema nameru jer gde će onda sa svojim kapacitetima koje čim vide da im izraslo dupe ili sise traže poslanički imunitet ili Telekom...

Zato Srbija nikad neće u EU, treba ono nahraniti a da ne radi ništa već samo da skine gaće pred kim treba...

Tab postavio temu na svaštari gde hrvatska sisotresačica vozi tramvaj sa 24 godine (sisotresačica a ne tramvaj)

To je zato što je Hrvatska u EU pa sisare i guzare mogu da dobiju samo toliko.

Srbija nije u EU i nema nameru jer gde će onda sa svojim kapacitetima koje čim vide da im izraslo dupe ili sise traže poslanički imunitet ili Telekom...

Zato Srbija nikad neće u EU, treba ono nahraniti a da ne radi ništa već samo da skine gaće pred kim treba...
Pa da, ona bi verovatno vetj bila ministarka ovde :P

Pa da, ona bi verovatno vetj bila ministarka ovde :P
Jbg... Ono kad se ne rodiš u Srbiji... :kafa:

Kuka mi jedna koleginica kako ostala bez para a do plate ima još da se tabana. Ja je saslušam pažljivo i samo kažem da kao žensko nikad ne bih bio bez para.

Evo čitam u novine, šef pandurske stanice na Zvezdari suspendovan jer reketirao Radnice Plavog Mosta. Pa pošto sve poskupelo a sirote rade "po staroj tarifi" em mu nisu dale pare em ga prijavile.

Iz ovoga zaključujemo:
- važnije su pare
- mogao je i on posle smene da ode na Plavi Most i da skine gaće, ima Bosanaca po BG lepo bi kasirao, drugo vreme je sad, može i muško. Plus može da naplati ekstra za fetiš u uniformi.

sin tajkuna, mafioze ili politicara..........to je najunosnija "profesija". Najmanje rada, najvise love i provoda.
Inace, nema veze sa skolom.
Ej znam
Samo se mislim kako da postanem sin tajkuna, mafioze, ili političara.
Kome da se obratim da mi u sledećem životu namesti malo preko reda unosnu profesiju ili makar rođačku vezu sa istom ?

Poslednja izmena:
svaki seks se placa.........i onaj pre braka i onaj u braku i onaj van braka.
Pre braka moram odvesti zensku u provod, romanticnu veceru, kupiti poklone............u braku moram ici kod zenine familije u goste, moram joj kupiti sve sto pozeli, voditi n aletovanje..............van braka je jos pa najjevtinije. Nema poklona, nakita, gubljenje vremena u setnjama..........sve posteno i po dogovoru.
slažem se, bračni seks je najskuplji
dušu daš za 15 min mesečno (u mojim godinama) :D

Back