krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
E, odmah mi je lakše, mis' : zbog Jelenka !!! :-)topmodelsica:Trebalo je samo Jelenka da izbacimo.Sad je sve u redu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, odmah mi je lakše, mis' : zbog Jelenka !!! :-)topmodelsica:Trebalo je samo Jelenka da izbacimo.Sad je sve u redu.
livija:a.... ko je sad pa jelenko??? zar nije misho??? :shock:
Bukvalno...Markelja:Boles'..........
Markelja:Boles'..........
Hmmm..ali njoj nije stalo oko toga shta ti pishesh, zato shto sve shto ona pishe na krsti, pishe za sebe.Markelja:Kupujem kasikaru, kalasnjikov i dva okvira municije. Potreban mi je i jedan saucesnik koji bi obavio posao umesto mene, ako me kojim slucajem uhapse pre izvrsenja krivicnog dela. Za sve ostale informacije ostavicu kasnije kontakt telefon
P.S. Ovo radim za buduca pokolenja.........![]()

crazy_malenaaa:Mozda bi,da ga imam,ali NEMAM GA......
Emily_Bg:Pa mozda je zaista iskren prema tebi i ne zeli da spava sa tobom jer zna da ne moze nikad ''stvarno'' da bude sa tobom,zato sto ima zenu.Ima obzira za tvoje godine i verovatno ne zeli da se posle nekog vremena osetis iskoriscenom.

Breaking:Ti si jako mlada, ako jesi ono chime se predstavljash..
ja te ne kapiram, znash sve ali opet radish isto. Zashto? Da li si samo htela nekom reci sta ti je na dusi? Onda si dobila, i dobijas ono shto trazish. Slova i reci.
Necu pokushavati da ti budem roditelj ali, prezirem te.
Kazesh da mu je samo bitno da 'ga vide' sa mladunchetom, i ti si josh tu..
jebi se bre. Tebe treba nashamarati neka ochinska figura i pokazati ti shta treba da bude mushkarac. Ne ovako...
Ne, nisam surov. Mozda malo ekstreman, ali to mi je na dushi i napisao sam ono sto mislim...
Mozda sam ovo napisao zato shto narushavash moju predstavu famozne 'princeze', ne volim kada se neko poigrava sa tom iluzijom, ali volim u nju da verujem, jadan ja...
Jadna i ti. Sve najbolje u buducnosti ti zelim.
crazy_malenaaa:Mozda zato sto sam razmazena,sto sam navikla sve da dobijem...On mi je bio neki izazov...Vise nije...A sad ne znam kako da ga se resim...Bilo mi je zabavno...
Bad_Wolf:Naravno, ti si pripravna da budes nekome "zabavna", pa da te skartne?

marina.c:Izvini,sad kad ti vidim avatar- sve mi je jasno...
Možda ne bi bilo loše da se dotičnoj obratiš za savet.Ona u tome bar ima iskustva!
crazy_malenaaa:Nisi razumeo.