u cemu je poenta??

topmodelsica:
Da da da, Jelena je tako ostala sa njim da izigrava dublerku, i ona nije pacenica? Originalna pacenica i jadnica, jos da je vidite kako se oblaci i kako ide neocesljana sve bi vam bilo jasno.Sto bi on bio pacenik? Ni ja nisam mogla da se zadovoljim sa jednim deckom.Da nije bilo dublera ne bih ni sa njim bila, najverovatnije, bio je mnogo dobar decko koji je hteo obicnu vezu jedan na jedan ali nije jos znao da u tome nije sreca.

ti si bolesna,o cemu ti pricas?!!!!!!
Ti si jedino dobra za izbegavanje....

jao,modelsice :roll:
aj smiri se malo leba ti.
i pocni pa pises razumljive postove za promenu.
jer ovde niti bilo ko zna ko je jelena,ko je miso,ko je mali komsija itd :roll: a cisto sumnjam da bilo koga i interesuje...

Banshee:
jao,modelsice :roll:
aj smiri se malo leba ti.
i pocni pa pises razumljive postove za promenu.
jer ovde niti bilo ko zna ko je jelena,ko je miso,ko je mali komsija itd :roll: a cisto sumnjam da bilo koga i interesuje...
:D :D :D Ne znam za ostale, ali ona mene bas uveseljava
Drzi se, Top, forum bi bio dosadnije mesto da nije tebe :-D

topmodelsica:
Koliko ja vidim, ostace ti verovala ti ili ne, babe i dede preko 50 godina i mozda jos neki koji su jako zagrizli, a ko je bio bar malo neutralan u toj prici sad staje na moju stranu.

O cemu ti prcas,da li ti bar malo mucnes tom svojom glavom pre nego sto nesto napises?
Kakvo bre stajanje na neciju stranu,neutralnost,babe i dede..

Uostalom zabole me guza...ne mogu niti zelim s tobom da se nastavljam..

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

koliko mladica po gradu,a ti nasla matorca i to jos ozenjenog:idea:
da si moja cerka tako bih te nalupala.........
ajd da nije ozenjen, pa da ti se progleda kroz prste:-| ,ali sestro,dal si normalna:roll:
idi nadji sebi decaka koji ti prilici i ne gusi posten svet tvojim gloopostima8)

ManjaAtina:
:D :D :D Ne znam za ostale, ali ona mene bas uveseljava
Drzi se, Top, forum bi bio dosadnije mesto da nije tebe :-D
mene boli glava kada je citam. :neutral:
niste je ne razumem a ona ne koristi ni jedan znak osim zareza.pa onda sve moram da citam u jednom dahu :? na stranu sto ne znam ko su glavni junaci njenih prica :shock: mislim nisam znala.sada znam ko je miso,kako je sarmirao,sta ona misli o njemu i kako je formirala misljenje o istom,o drugarici iz ludnice itd.. :shock:

Back