u cemu je poenta??

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

U zivotu se najvise dobije kada se nista ne trazi ... tip je otprilike tih razmisljanja, daces, daces, daces nego sta ces :lol:

Bad_Wolf:
Odakle ti to?

Meni samo smeta sto si nedoradjena: da nastupis otvoreno i da idete dalje. Nema on vremena da ti se udvara i skida zvezde, mora malo da se razradi scenario i da ti naravno imas iskustveni profit iz dogadjanja, ali ovako kako se stvari razvijaju - nece biti nista...

Ne bih rekla da on nema vremena... ima on vreme svog sveta za lazi i paralazi, samo je pitanje zasto ona svoje vreme trosi na njega... kad ce da ispusi u svakom slucaju :roll:

marina.c:
Dobro, devojče, znaš li ti šta 'oćeš??!
...ima-sina-od 6- godina-mali je presladak...Sram te bilo! Uhvati nekog svojih godina , ima i tamo preslatkih!
Znaš, muškarcima tih godina, kad su osnovali porodicu, imaju nekakav posao, ustaljen im je život, sve već vidjeno, žena nema da ponudi ništa novo u krevetu...bla...bla...bla...-elem-nekim muškarcima, se smrači pred očima i samo im pred očima osvajanje trofeja- u vidu takvih mladih, naivnih, zelenih ko bršljan devojčica, koje tek što su napunile 18-tu i misle da su posisale svu mudrost ovog sveta...teško klinke zadiviti sa dobrim kolima(kupljenim na kredit), svežnjem evrića u džepu i prodzuklim glasom mačo mena koji mnogo obećava...
Ajde, devojče, pali...Šta hoćeš- podršku? Teško da ćeš je ovde naći.Bar ne od mene...
Za ime Boga,gospođo!Pa sve do ove poruke imao sam utisak da ohrabrujete gospođicu,štaviše,delite njene stavove,kad,odjednom...

Ko nije gresio neka prvi baci kamen.
Krstarica je zaista posebno mesto, svi su bezgresni i puni morala.
Mozete da osudjujete njen postupak ali odakle vam pravo da vredjate devojku.
I jos jedna stvar osoba sa strane nikada nije kriva za nevolje u braku/vezi. Jel bacila crnu magiju na njega jadnog pa on ne zna sta radi.

Elem ovo sve ne znaci da se ja slazem sa tvojom situacijom. Mislim da ces biti povredjena. A time sto potenciras da je on pazljiv i da ti nije trazio da spavas sa njim..mislis da je to zato sto te voli i postuje. Iskreno sanse za tako nesto su izuzetno male.

I btw pomisli samo na trenutak da sutra ti imas muza, sestogodisnje dete, i da se on glupira sa nekom klinkom.

Pa ne znam jesi li ti htjela da tebi ovde neko kaze da on tebe voli, pa sve to toliko opravdavas ? Pazi, LOLITICE, on ne voli tebe, vec TVOJE GODINE! I vjeruj mi da bi njemu bilo sasvim svejedno da li si u pitanju ti ili neka druga! Vazno je samo to sto ti imas godine te koje bi on volio da vrati i sto si DOSTUPNA! Za razliku od nekih slatkih djevojcica tvojih godina koje bi se zgrozile i na samu pomisao da i kafu popiju sa nekim cikom!
A i ako si ti tako sva puna odusevljenja i sasvim sigurna u sebe, zbog cega si onda uopste i postavila ovaj topic? Jer ovde sigurno neces cuti ono sto bi prijalo tvojim usima,jer je ovde vecina ljudi odavno skinula "ruzicaste cvike"!Naravno, to prizemljenje tebe tek ocekuje!
Pozdravcic ;-)

Kako je pocelo?

Kupi cika bonu? :D Kad si imala 10 30 din
Kupi cika cokoladu? Kad si imala 12 80 din
Ajde sa cikom na pice? kad si imala 17 200 din
Dodji da te cika vodi u restoran! kad si imala 18 1500 din

Cekanje da kresnes klinku '87 godiste? PRICELESS

dollyy:
Pa ne znam jesi li ti htjela da tebi ovde neko kaze da on tebe voli, pa sve to toliko opravdavas ? Pazi, LOLITICE, on ne voli tebe, vec TVOJE GODINE! I vjeruj mi da bi njemu bilo sasvim svejedno da li si u pitanju ti ili neka druga! Vazno je samo to sto ti imas godine te koje bi on volio da vrati i sto si DOSTUPNA! Za razliku od nekih slatkih djevojcica tvojih godina koje bi se zgrozile i na samu pomisao da i kafu popiju sa nekim cikom!
A i ako si ti tako sva puna odusevljenja i sasvim sigurna u sebe, zbog cega si onda uopste i postavila ovaj topic? Jer ovde sigurno neces cuti ono sto bi prijalo tvojim usima,jer je ovde vecina ljudi odavno skinula "ruzicaste cvike"!Naravno, to prizemljenje tebe tek ocekuje!
Pozdravcic ;-)

Niti sam napisala da me voli,niti to ocekujem.
Nita sam zaljubljena u njega.
Samo mi je drag i svidja mi se.....

Pa njemu je sasvim dovoljno sto je nasao nekoga ko je tako mlad, i obraca paznju na njega!Sasvim sam sigurna da nije nalijetao na takve primjerke kao sto si ti bas cesto!;-)
Ipak ti imas 19, a on 40! Vjerovatno se osjeca bas kao pravi macho-man sto se jedna klinkica zalijepila za njega! Svaka promjena je dobra, pogotovo ako ima 19 god. i zeljna je prica koje on vise nema kome da isprica!Razumijes? Bila to ti ili neka druga od 19 ,sasvim je svejedno! Samo si ti DOSTUPNA,rekoh ti vec!

Ispipava covek teren, pazi on zna da on on ludak cim se vata sa klinkom koju je poznavao od njene osnovne skole, a on je tada uveliko mogao da ti muva cak kevu.......ali nije siguran kakva si ti, mislim ocigledno je da imas neki problem cim ti se svidjaju samo stariji tipovi. Sad on nije siguran sta ces ti da uradis, ako te ^opali^.....ne sekiraj se, nece te on vuci sa sobom doveka ovako, a ako ipak nastavi, onda barem znas da si nasla pravog debila, tacnije srodnu dusu....htela si muskarca, kad ono......

E pa pitala sam ga.....
I rekao mi je da voli da se seta samnom i da mu je lepo sto ga ne opterecujem glupostima???
Sto sam iskrena i sto se ne foliram.
I da je imao zelju da se ljubi samnom od kad sam imala 16 god....Ja sam umrla od smeha.

Markelja:
Kako je pocelo?

Kupi cika bonu? :D Kad si imala 10 30 din
Kupi cika cokoladu? Kad si imala 12 80 din
Ajde sa cikom na pice? kad si imala 17 200 din
Dodji da te cika vodi u restoran! kad si imala 18 1500 din

Cekanje da kresnes klinku '87 godiste? PRICELESS

NEke stvari novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je laaki kesh! ;)

Back