TZV "Srpski" mediji pod NATO kontrolom....

Poruka
24.416
Autorska tema o sad već vidnom "okretanju ćurka" tzv "Srpskih" medija a za korist NATO i protivu Rusa...

Najavu toga smo imali još na početku ruske akcije kada se sam Predsednik pod pritiskom Zapadnih gazdi požalio da je 80% medija prorusko....

E od tog trenutka kao po direktivi krece okretanje ćurka tzv "srpskih" medija...po nalogu im Mi6 gazde...

Naravno to se radi vrlo perfidno, kroz šatro "objektivnost" ili još perfidnije kada se kroz naizgled proruski naslov provuče totalno antiruski podnaslov...

A sad se vec prelazi i u fazu otvorene anti-ruske histerije i korištenja izraza i terminologije engleskih antiruskih medija....

Ako je tako nešto sasvim logično očekivati od zapadnih medija u Srbiji poput Danasa, N1, Nove itd...sad već vidimo perfidnu i otvorenu anti-rusku histeriju i tzv medija poput Informera ili čak i tzv "Srpskog" (čitaj Mi6 Engleskog) Telegrafa....poput ove današnje anti-ruske naslovnice:

srpski-telegraf-830x0.jpg



Još jedino Novosti daju koliko toliko pro-rusku tj objektivnu stranu gledanja...


....
 
Mediji objavljuju informacije onog ko ih plaća.
Sad ukoliko srpska vlada forsira NATO vesti, jer hoće državu bliže (tom bloku) EU, onda će mediji forsirati i takve vesti.
Podsetiću vas Istorije, da je nekad bila Egipatska imperija, pa stara Atina, Rimska imperija,
Evropsko-Americk@ uticajna zona, predviđam da će sledeća biti Kineska zona.
p.s. Iako je Kleopatra bila "vladarka Egipta", koristila je svoje privlačne sposobnosti, kako bi uticala na Rimljanima Cezara.
 
У сваком рату прва жртва бива истина.
Тако је и са украјинском трагедијом. Како је на једној страни играч и глобални газда са неограниченим капацитетима и реурсима, који иза себе има медијску машинериу, који зна играти ову игру, јасно је да у том медијском рату истина и нема никакву шансу.
Само наивни вјерују да ће глобални силоватељ истине дозволизи основни приступ у инфрмисању, "Audiatur et altera pars" (Нека се чује и друга страна) у том пропаганднм рату све то је прешло у антируску хистерију.

Медији у Србији су се приклонили јачем у тој игри, антисрпски медији (Данас, Н1, Нова, Бљуц, Б92 и ини) су се и тако од старта укључили у тој антируској хистерији, режимски и прорежимски медији и таблоиди покушавају остварити привид непристраности, но чињеница јесте да дају огроман простор русофобичним НАТО лобистима попут Дарка Трифуновића, Милана Пантића, Дарка Обрадовића и иних протува који када понестане "муниције" у борби против истине, прибјегавају уличарским и простачким методама кроз које ће емисију претворити у свађу, надвикивање и све то огадити гледаоцима, ту истина како написах и нема шансу.

Разумљиво је да ће у том силовању истине глобални газда онемогућити да се "чује и друга страна", па су и у западним земљама а богами и у земљи Србији, руски и проруски електронски медији блокирани.
Остаје ту и све моћнији медиј, нтернет, имамо бројне он-лајн портале кроз које се ипак може чути и друга страна, но и ту је тренутно рецимо Спуњик (https://rs.sputniknews.com/) недоступан, вјероватно изложен ДоС нападу.
Како већ написах, у сваком рату прва жртва бива истина.
 
Mi smo od 5 oktobra 2000 u NATO zoni uticaja, okupirani, od tada sve po medijima je predstava za narod , lagano kuvanje.

Jedini razlog što nas još nisu ugurali u NATO i EU je što amerima još ne trebamo tamo , drže ovaj region tako u slučaju da im je potreban neki rat u EU,
ako im zatreba lagana destabilizacija, ali sada za to imaju i Ukrajnu.
Videćemo.
 
Неко би помислио да си на страни супротној од стране сопственог државног руководства,
а то Рује специјално не воле ...
Сви важнији западњачки медији су уз западне владе, нема битнијег одступања.То само доказује да не постоје нити су икада постојали независни медији у САД/ЕУ већ да је реч о пропагандним билтенима западњачких влада и НАТО.
 

Back
Top