Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.744
Putina o Rusiju postuju skoro sve arapske drzave.
Vecina muslimana podrzava Ruse.
Ali vecinom Iranci, koji bas i nisu neki reper za demokratiju i pravdu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putina o Rusiju postuju skoro sve arapske drzave.
Vecina muslimana podrzava Ruse.
Ali vecinom Iranci, koji bas i nisu neki reper za demokratiju i pravdu
Ljudožderi svih zemalja ujedinite se, kontra Civilizacije.ARAPSKI MEDIJI SLAVE PUTINA "NATO je godinama držao svet u totalnoj paralizi, rat u Ukrajini je prekretnica"!
Predsednik Rusije Vladimir Putin oduševio je zemlje Globalnog juga jer se suprotstavio zemljama NATO i tako potkopao legitimitet ideološke nadmoći Zapada, saopštila je arapska televizija Majaden.
![]()
Kako navodi novinarka Žana Kadri, sa stanovišta globalnog Juga, pravi uspeh Putina je u tome što se suprotstavio NATO-u, snagama koje su "dugo godina držale mase u stanju socijalne, ideološke i istorijske paralize".
Televizija konstatuje da tamo gde "Zapad vidi agresiju i destabilizaciju, Jug vidi odmazdu". Takođe podseća da je Zapad prevario i Rusiju sa Minskim sporazumima.
- Putin je uradio neverovatan posao u sferi zaštite nacionalnih interesa i tako inspirisao zemlje Globalnog juga da gledaju ka novim horizontima - navodi Kadri.
Novinarka ističe da je ukrajinski sukob postao ključni momenat u istoriji koji je označio prelazak unipolarnog svetskog poretka na multipolarni. Takođe zaključuje da ništa ne može bolje da pokaže kraj finansijske hegemonije EU i SAD od njihove panike oko korišćenja zamrznute ruske imovine.
https://www.alo.rs/vesti/svet/88985...uprotstavio-nato-i-odusevio-globalni-jug/vest
Ceo slobodan svet slavi predsednika Putina.
On je nas lider u borbi protiv zapadnog satanizma i NATO Nacizma
Sa njim na celu porazicemo zlikovce i ubice sa zapada koji bi da istrebe 8 milijardi ljudi na zemlju i svedu ljudsku populaciju na 100 miliona ljudi
И сви Остали Арапи, само што су код неких на власти марионетски режими, па се додворају Америма.Arapi tipa Huti i Asadovci.![]()
recenica koja definise sveKako navodi novinarka Žana Kadri, sa stanovišta globalnog Juga, pravi uspeh Putina je u tome što se suprotstavio NATO-u, snagama koje su "dugo godina držale mase u stanju socijalne, ideološke i istorijske paralize".
arapi tipa oni koji imaju naftu, saudijci, iranci, pa i ASADOVCI itdArapi tipa Huti i Asadovci.![]()
sta ti je srdacnost, ko da su rodjena braca bog te mazno, eno ga tramp u pozadini sve je video, ali se napravio kao da nije... eh, mi ameri kada se setimo samo starih dobrih vremena kada su saudi bili nas saveznik, i petrodolara, ...a oni sad odose rusiji, kini i iranu u zagrljaj, kazu da nabijemo dolar tamo gde sunce ne sija?! zapalicemo ih, ali dok dolari budu goreli, ima da izgori i pola svetasaudijci emirati jemen egipat alzir libija
nisi u pravu
![]()
vojna, vidis da biju ko nece da slusa?Malo je nejasno kakva je dominacija u pitanju ako se sve proizvodi mahom u Aziji...
Ostali Arapi (van ovih podguznih muva Revolucionarne Garde) se sa Putinom jedino dogovaraju oko cena nafte, posto su neko vreme imali ozbiljan nesporazum oko toga, a Putin je bio u velikom problemu. Ocigledno je da je FSB morala da iskesira ko zna kolike milijarde MBS-u, da bi mogli da se dogovore.И сви Остали Арапи, само што су код неких на власти марионетски режими, па се додворају Америма.
Али, Народ у Русији види праву Снагу Отпора Америчком Глобализму!
Dolar je i dalje ubedljivo najbitnija valuta na svetu, a tvoj 'propali EU Evro' je ubedljivo druga valuta po bitnosti.sta ti je srdacnost, ko da su rodjena braca bog te mazno, eno ga tramp u pozadini sve je video, ali se napravio kao da nije... eh, mi ameri kada se setimo samo starih dobrih vremena kada su saudi bili nas saveznik, i petrodolara, ...a oni sad odose rusiji, kini i iranu u zagrljaj, kazu da nabijemo dolar tamo gde sunce ne sija?! zapalicemo ih, ali dok dolari budu goreli, ima da izgori i pola sveta
glupetas za medalju, ta dinastija se kupa u parama, ne zna sta ce s njima izmislja neke gradove buducnosti, samo da ukuca BILIONE, a ne milijarde i sad neko ej fsb tvoj fetis njih da kupi sa parama, milijardama, neopevana si blentaOcigledno je da je FSB morala da iskesira ko zna kolike milijarde MBS-u, da bi mogli da se dogovore.
ej, izvini stvarno ako te stavim na ignore, mislim jesi zanimljiv ponekad, ali preterujes sa halucinacijama, ja sam ipak ozbiljan covek, ce cuka da mi stane ako me budes mnogo zasmejavaoTaj scenario si gledao u nekoj video igri, verovatno.
Pa taman da ti FSB-ovci kupe svoje mesto u tom SF gradu u KSA, kada ih narod Rusije otera motikama sa vlasti.glupetas za medalju, ta dinastija se kupa u parama, ne zna sta ce s njima izmislja neke gradove buducnosti, i sad neki njih da kupi sa parama, milijardama
Нису исто Арапи и њихови продани, поткупљени лидери...Ostali Arapi (van ovih podguznih muva Revolucionarne Garde) se sa Putinom jedino dogovaraju oko cena nafte, posto su neko vreme imali ozbiljan nesporazum oko toga, a Putin je bio u velikom problemu. Ocigledno je da je FSB morala da iskesira ko zna kolike milijarde MBS-u, da bi mogli da se dogovore.
Van cene nafte, ti ostali Arapi dobro znaju ko je i sta je Putin i FSB, i nikada i nigde ne bi pre birali njega nego Ameriku.