Arapski mediji slave Putina "Nato je godinama držao svet u totalnoj paralizi, Rat u Ukrajini je prekretnica"!

Ali vecinom Iranci, koji bas i nisu neki reper za demokratiju i pravdu

saudijci emirati jemen egipat alzir libija

nisi u pravu

181130-putin-mbs-square-mn.gif

ARAPSKI MEDIJI SLAVE PUTINA "NATO je godinama držao svet u totalnoj paralizi, rat u Ukrajini je prekretnica"!​

Predsednik Rusije Vladimir Putin oduševio je zemlje Globalnog juga jer se suprotstavio zemljama NATO i tako potkopao legitimitet ideološke nadmoći Zapada, saopštila je arapska televizija Majaden.

888761_tan2024-03-1723031517-5_f.webp

Kako navodi novinarka Žana Kadri, sa stanovišta globalnog Juga, pravi uspeh Putina je u tome što se suprotstavio NATO-u, snagama koje su "dugo godina držale mase u stanju socijalne, ideološke i istorijske paralize".

Televizija konstatuje da tamo gde "Zapad vidi agresiju i destabilizaciju, Jug vidi odmazdu". Takođe podseća da je Zapad prevario i Rusiju sa Minskim sporazumima.

- Putin je uradio neverovatan posao u sferi zaštite nacionalnih interesa i tako inspirisao zemlje Globalnog juga da gledaju ka novim horizontima - navodi Kadri.

Novinarka ističe da je ukrajinski sukob postao ključni momenat u istoriji koji je označio prelazak unipolarnog svetskog poretka na multipolarni. Takođe zaključuje da ništa ne može bolje da pokaže kraj finansijske hegemonije EU i SAD od njihove panike oko korišćenja zamrznute ruske imovine.

https://www.alo.rs/vesti/svet/88985...uprotstavio-nato-i-odusevio-globalni-jug/vest

Ceo slobodan svet slavi predsednika Putina.

On je nas lider u borbi protiv zapadnog satanizma i NATO Nacizma

Sa njim na celu porazicemo zlikovce i ubice sa zapada koji bi da istrebe 8 milijardi ljudi na zemlju i svedu ljudsku populaciju na 100 miliona ljudi
Ljudožderi svih zemalja ujedinite se, kontra Civilizacije.

Arapi tipa Huti i Asadovci.:hahaha:
И сви Остали Арапи, само што су код неких на власти марионетски режими, па се додворају Америма.
Али, Народ у Русији види праву Снагу Отпора Америчком Глобализму!

Kako navodi novinarka Žana Kadri, sa stanovišta globalnog Juga, pravi uspeh Putina je u tome što se suprotstavio NATO-u, snagama koje su "dugo godina držale mase u stanju socijalne, ideološke i istorijske paralize".
recenica koja definise sve

zana, zvuci da je francuskinja?

Arapi tipa Huti i Asadovci.:hahaha:
arapi tipa oni koji imaju naftu, saudijci, iranci, pa i ASADOVCI itd

ah da vama ne treba nafta, vi cete na baterije da se vozite, samo kako ako necete kineske elektricne?

vi kada shvatite da vam je namernjeno vracanje u 19. VEK u koji ce rusi da vas posalju nuklearnim hipersonicnim brzinama, onda ce biti kasno... mi ameri cemo i dalje da vozimo nase trokove i na vas da gledamo kao na neke ludake

saudijci emirati jemen egipat alzir libija

nisi u pravu

181130-putin-mbs-square-mn.gif
sta ti je srdacnost, ko da su rodjena braca bog te mazno, eno ga tramp u pozadini sve je video, ali se napravio kao da nije... eh, mi ameri kada se setimo samo starih dobrih vremena kada su saudi bili nas saveznik, i petrodolara, ...a oni sad odose rusiji, kini i iranu u zagrljaj, kazu da nabijemo dolar tamo gde sunce ne sija?! zapalicemo ih, ali dok dolari budu goreli, ima da izgori i pola sveta

Poslednja izmena:
Malo je nejasno kakva je dominacija u pitanju ako se sve proizvodi mahom u Aziji...
vojna, vidis da biju ko nece da slusa?

sad kazu da izbiju kinu oko tajvana, pre nego kina napravi ozbiljniji broj atomski bombi, onda ce biti kasno

evo samo sto nisu, prvo da izbiju rusiju, poraze je stratesaki, rasparcaju, sta ja znam koji su sve njihovi vlazni snovi

И сви Остали Арапи, само што су код неких на власти марионетски режими, па се додворају Америма.
Али, Народ у Русији види праву Снагу Отпора Америчком Глобализму!
Ostali Arapi (van ovih podguznih muva Revolucionarne Garde) se sa Putinom jedino dogovaraju oko cena nafte, posto su neko vreme imali ozbiljan nesporazum oko toga, a Putin je bio u velikom problemu. Ocigledno je da je FSB morala da iskesira ko zna kolike milijarde MBS-u, da bi mogli da se dogovore.

Van cene nafte, ti ostali Arapi dobro znaju ko je i sta je Putin i FSB, i nikada i nigde ne bi pre birali njega nego Ameriku.

sta ti je srdacnost, ko da su rodjena braca bog te mazno, eno ga tramp u pozadini sve je video, ali se napravio kao da nije... eh, mi ameri kada se setimo samo starih dobrih vremena kada su saudi bili nas saveznik, i petrodolara, ...a oni sad odose rusiji, kini i iranu u zagrljaj, kazu da nabijemo dolar tamo gde sunce ne sija?! zapalicemo ih, ali dok dolari budu goreli, ima da izgori i pola sveta
Dolar je i dalje ubedljivo najbitnija valuta na svetu, a tvoj 'propali EU Evro' je ubedljivo druga valuta po bitnosti.

Ono, nije cak ni blizu.

Taj scenario si gledao u nekoj video igri, verovatno.

Ocigledno je da je FSB morala da iskesira ko zna kolike milijarde MBS-u, da bi mogli da se dogovore.
glupetas za medalju, ta dinastija se kupa u parama, ne zna sta ce s njima izmislja neke gradove buducnosti, samo da ukuca BILIONE, a ne milijarde i sad neko ej fsb tvoj fetis njih da kupi sa parama, milijardama, neopevana si blenta
Taj scenario si gledao u nekoj video igri, verovatno.
ej, izvini stvarno ako te stavim na ignore, mislim jesi zanimljiv ponekad, ali preterujes sa halucinacijama, ja sam ipak ozbiljan covek, ce cuka da mi stane ako me budes mnogo zasmejavao

Ostali Arapi (van ovih podguznih muva Revolucionarne Garde) se sa Putinom jedino dogovaraju oko cena nafte, posto su neko vreme imali ozbiljan nesporazum oko toga, a Putin je bio u velikom problemu. Ocigledno je da je FSB morala da iskesira ko zna kolike milijarde MBS-u, da bi mogli da se dogovore.

Van cene nafte, ti ostali Arapi dobro znaju ko je i sta je Putin i FSB, i nikada i nigde ne bi pre birali njega nego Ameriku.
Нису исто Арапи и њихови продани, поткупљени лидери...

Back