Arapski mediji slave Putina "Nato je godinama držao svet u totalnoj paralizi, Rat u Ukrajini je prekretnica"!

Ali vecinom Iranci, koji bas i nisu neki reper za demokratiju i pravdu


saudijci emirati jemen egipat alzir libija

nisi u pravu

181130-putin-mbs-square-mn.gif
 

ARAPSKI MEDIJI SLAVE PUTINA "NATO je godinama držao svet u totalnoj paralizi, rat u Ukrajini je prekretnica"!​


Predsednik Rusije Vladimir Putin oduševio je zemlje Globalnog juga jer se suprotstavio zemljama NATO i tako potkopao legitimitet ideološke nadmoći Zapada, saopštila je arapska televizija Majaden.

888761_tan2024-03-1723031517-5_f.webp


Kako navodi novinarka Žana Kadri, sa stanovišta globalnog Juga, pravi uspeh Putina je u tome što se suprotstavio NATO-u, snagama koje su "dugo godina držale mase u stanju socijalne, ideološke i istorijske paralize".

Televizija konstatuje da tamo gde "Zapad vidi agresiju i destabilizaciju, Jug vidi odmazdu". Takođe podseća da je Zapad prevario i Rusiju sa Minskim sporazumima.

- Putin je uradio neverovatan posao u sferi zaštite nacionalnih interesa i tako inspirisao zemlje Globalnog juga da gledaju ka novim horizontima - navodi Kadri.

Novinarka ističe da je ukrajinski sukob postao ključni momenat u istoriji koji je označio prelazak unipolarnog svetskog poretka na multipolarni. Takođe zaključuje da ništa ne može bolje da pokaže kraj finansijske hegemonije EU i SAD od njihove panike oko korišćenja zamrznute ruske imovine.

https://www.alo.rs/vesti/svet/88985...uprotstavio-nato-i-odusevio-globalni-jug/vest


Ceo slobodan svet slavi predsednika Putina.

On je nas lider u borbi protiv zapadnog satanizma i NATO Nacizma


Sa njim na celu porazicemo zlikovce i ubice sa zapada koji bi da istrebe 8 milijardi ljudi na zemlju i svedu ljudsku populaciju na 100 miliona ljudi
Ljudožderi svih zemalja ujedinite se, kontra Civilizacije.
 

Back
Top